kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış

Kendi cocugunun cocukluk resmini paylasmak icin sizden izin mi alacak. Gercekten cok komik. Yeme icme cocuk buyut, sonra gelin kizacak diye cocugunun cocukluk resmini paylasma ..

erkek tarafı ailesini silip atmalı şimdi ki gelinlerin geneli hep bunu istiyor..
bizde anneyiz yada olacağız
ileride belki kv olacağız gerçekten çok üzülüyorum bazı kv ler için..
özellikle kız tarafına elle tutulur birşey yapılmayıp kız tarafının abartması, mesafe koyması eşini kendi ile ailesi arasında bırakmasına.. kadının oglunun resmini koyması bile sizi rahatsız ediyorsa
bence siz oturun ve kendinizi sorgulayın
bu dünya etme bulma dünyası
ne ekerseniz ileride onu biçersiniz.

Bu sorunmu yani ne guzel bisey benim kayinvalidemde whatsap kullansa koysa oglunun fotografini yok arkadas insanlarin baska derdi yok..

Hanımlar,
geyik yapmayalım, konu sahibesi banlanmadı üyelik iptali yaptırdı.

Erkek cocuk annelerine sesleniyorum.. cocuklari buyuttukten sonra onlara ait butun anilari yakin, sonra da gidip hafizanizi sildirin, lutfen haddinizi bilin o artik gelinin mali.. hadi by :KK53:
Yok canım daha neler. Ben kendimi hiç unutturmayacağım.6 ay birinde 6 ay diğerinde kalacağım. Gündüz gezip tozup akşam onlarda keyif yapacağım.:KK49:

Ayrıca evlatlarımla kanlı bıçaklı da olsam istediğim resmi paylaşırım. Onlara mı soracağım

Benim kayinvalidemde paylasmiti ne var ayar olacak sen olmadan once esin ogluydu sen olduktan sonrada esin onun oglu evlendi diye yabanci mi oluyo kayinvaliden ki haddi degilmis gibi davraniyorsun

Back
X