oğlunu affetmeyedebilir ne yazıkki benim kayınvalidemin annelik hormonu pek salgılanmıyor gibime geliyor. biraz acımasız ve bencil çok zor işimiz çok alttan alcaz, yanlış anlaşılmayalım alınganlık yapmasın diye akla karayı seciyoruz.bence bu konuda yapabileceğiniz pek bişey yok..tüm iş eşinize düşüyor siz hayır derseniz aranız bozulur ama o oğlu kızsa da küsse de oğlunu affedicektir eşinizle konuşun bir iki derken artık kabul etmeyeceğinizi anlayacaktır ve bu baskısından vaz geçicektir diye düşünüyorum
Acaba "anne çok şükür daha önce verdiklerin bizim işimizi görüyor, bunları bir ihtiyaç sahibine versek hem sevap kazanırsın" falan deseniz acaba ikna olur mu? Gerçi bu kadar müsrif biri bunu muhtemelen iplemez ama denemekte fayda var.
bencede sen söyleme eşinle konuş bir çare bulsun sizi bu kadar düşünüyorsa sizinkini yenisiyle değiştirsin yeni alınana gönül konulmaz tabiki eskisine layık görünce doğal olarak zoruna gider canım
Ondan alin eskiciye verin :)
allahtan korkmaz kaynana !!!
bence artık konusmanın zamanı gelmıs canımmm
Saol anne, biz çalışıyoruz kendimiz isteyince alabiliriz. Sen ihtiyacı olanlara ver, deseniz yine alınır küser mi?
kendine eli açık başkasına cimri hediye vermem gerekir diye bazen düğüne bile gitmez. bize bişey almaz aman zaten istemem Allah a şükür kazanıyoruz çalışıyoruz. Allah muhtaç etmesinde eskilerine layık görmesi dediğin gibi çok gücüme gidiyor. eskiden ağlardım şimdi bile bazen ağlıyorum. biliyorum bunda ağlanacak bişey yok şükretmek lazım daha neler var dünyada ama duygusallık işte kendime kızsamda bazen kendimi tutamıyorum.
hem nasıl küser.
küserse küssün ya bana bile geldiler soldan soldan o bu kadar düşüncesizse sizde bu kadar yufka yürekli olmayın istemiyorum deyin valla canım sen iyisin yine ben hiç gelemem öyle düşüncesiz insanlara Allah yardımcın olsun
O zaman sende ona senin eskiyen bi eşyanı ver ama kesin onada küser:)
Ben olsam açık açık söylerdim istemediğimi, örneğin vermek istediği şeyin yenisini almak istiyorsam ve o ne gerek var bunu al diyorsa, "teşekkür ederim anne, ama bu benim istediğim gibi değil, (misal çamaşır makinesi ise) ben şu modeli, şu özellikli olanı istiyorum, heves ettim" falan der, almazdım onunkini. Valla böyle saçma birşeyden küserse de küssün yani yapacak birşey yok... Neticede bir saygısızlık yapmıyorsunuz ki.
ne tuhaf kaynanan varmış :26:siz onun eskilerini kullanmak zorundamısınız
eşinin yerinde olsam kırılsada küssede açık açık istemediğimi gerek olmadığını söylerdim bir küser iki küser sonra size böyle bir teklifle gelmezdi bence
sen konuşma eşin konuşsun bu olayı çözsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?