Kayınvalidem eve ayakkabıyla girdi

Fikrimi söylesem mi söylemesem mi kararsızlığıyla, duramayarak yazıyorum ;

ne komik, ne inandırıcı, ne oluru var nede akıl işi ...
niye yapıyosunuz arkadaşım bunu ?
derdiniz ne, dertsiz misiniz - işsiz misiniz ?
enteresan yahu

ben de ayakkabıyla eve giriyorum bu aralar :)
daha doğrusu boy aynası yatak odasında. kıyafetim o ayakkabıyla oldu mu diye giyip orada bakıyorum
sonra çıkarmıyorum ayakkabıları
genelde eşyalarımı unuttuğum için de kaç defa dönüyorum öyle geziyorum işte 5 dk falan evde
bu da böyle bi itirafımdır

evi şu an b... götürüyo afedersiniz, o yüzden saldım çayıra modundayım

Bende çok yaparım da, o ayakkabılarla girdiğim cıktığım yerleri düşününce yapılacak son şey bile olmadığını düşünüyorum.
Acayip pis bi durum, çözümü,kapı önune ayna koyarak ve unuttuğum eşyalarımı almak içinde galoş kullanarak buldum.
Üşengeçliğin gözü kör olsun

Böyle bir durumda tepki vermeyecek kadar ketum hatta rahatsınız olan olmuş akıl verin diyorsunuz. Baştan saygılı bir şekilde uyarmalısınız olmadı evinize almamalısınız birde üstüne üstlük eşinizde giymiş ayakkabı bu durumda ne söylenirki yapılan terbiyesizlik o kadar!!bidahaki sefere kayın valideniz gelince kapıda karşılayın ve çıkarmasını rica edin ayrıca o halıları ve kirlenen tüm eşyaları eşinize temizletin öğrensin emeğe saygıyı........

Bu da hoyle bir itiraf burda dursun diyorsun ay çok güldümben tek ayagimla cikarip sekerim bisey unutunca

Nasıl sustunuz bu duruma şaka mı bu
Kv koca dinlemem ellerine bez verip temizletirdim.
Pisliğin adı ne zaman modernlik olmuş!

Çok tatlısınız üslubunuz şahane :) tavsiye de öyle

Terbiyesiz ve gorgusuzlukten baska sey degil yaptigi. Modernlesmek mi kusura bakmayin ama millet bir tarafiyla guler boyle gorgusuzluge keske kv niz gibi cahil insanlar birazcik akilli mantikli gerekli seylere ozense modernlesmek ugruna.

Süper fikir

Bu konu gercek mi?

Gercekse neden Mani olmadiniz? Sizin sessiz kalmanizda onun camurlu ayagini haliya surmesi kadar ilginc..

Oyle yapacagim kv evine gidip ayakkbiyla girip kocamida girdireceim.gicikligina yapti ya kadin sessiz bi insanim diye bu kadarda olmazki.
Bu konu gercek mi? Gercekse sen sessiz bir insan degilsin olsa olsa senden enayi olur! Annesi gelecek ayakkbiyla eve girecek yagmur yagacak o ayakkabilarla evde gezecek olmadi carsafa surtecek sen de sesini cikarmadin. Ne sacma !

Teveccühünüz efenim

Eşim adına da teşekkür edeyim, sorup duruyor kaç kişi beğenmiş fikrimi diye, o da geriden bdv takipçisi

ben beğenmedim fikrini, klasik erkek kafası, konuşarak çözmek yerine direk misilleme

ha ha eşinize KKdan selamlar kişisel algılamak yok

Şaka gibi yediririm o topukları onada eşimede. Gelsin temizlesin yada pisligini. Ahırda mı yaşıyoruz sanki. Ayıp denen bişey var o ayaklarını sürttügü halıyıda katlarım koyarım kapının önüne giderken verirm bi zahmet temizleyiver pisliginide diye.. Ayıp hakikaten ya. Birisi demiş bak aynısını yap diye git cocuklarla kapida cocuklara de cıkarmayın annecim gerek yok modern aileyiz biz diye özellikle pisletin ayakkabıları

Maşallah sendeki sabır da kimsede yoktur herhalde.. Benim evimde öyle bisey olsa o topuğu ters çevirip birdir bir oynatirdim onlara net !!! Saygısız insanlar ahır mi orası da o şekilde girmişler eve sende de var canım ya böyle şeyle susulmaz ! Hadi sen temizlerim diyorsun da bebisler var evde disarinin pisliği neden eve girsin ki ??! Niye kv'dem yok diye yakinirdim iyi ki yok diyorum şimdi,demekki Allah içimi biliyor da nasip etmedi şükür mü etsem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…