- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Morbidangel78
-
Fikrimi söylesem mi söylemesem mi kararsızlığıyla, duramayarak yazıyorum ;
ne komik, ne inandırıcı, ne oluru var nede akıl işi ...
niye yapıyosunuz arkadaşım bunu ?
derdiniz ne, dertsiz misiniz - işsiz misiniz ?
enteresan yahu
Bende çok yaparım da, o ayakkabılarla girdiğim cıktığım yerleri düşününce yapılacak son şey bile olmadığını düşünüyorum.ben de ayakkabıyla eve giriyorum bu aralar :)
daha doğrusu boy aynası yatak odasında. kıyafetim o ayakkabıyla oldu mu diye giyip orada bakıyorum
sonra çıkarmıyorum ayakkabıları
genelde eşyalarımı unuttuğum için de kaç defa dönüyorum öyle geziyorum işte 5 dk falan evde
bu da böyle bi itirafımdır
evi şu an b... götürüyo afedersiniz, o yüzden saldım çayıra modundayım
Bu da hoyle bir itiraf burda dursun diyorsun ay çok güldümben de ayakkabıyla eve giriyorum bu aralar :)
daha doğrusu boy aynası yatak odasında. kıyafetim o ayakkabıyla oldu mu diye giyip orada bakıyorum
sonra çıkarmıyorum ayakkabıları
genelde eşyalarımı unuttuğum için de kaç defa dönüyorum öyle geziyorum işte 5 dk falan evde
bu da böyle bi itirafımdır
evi şu an b... götürüyo afedersiniz, o yüzden saldım çayıra modundayım
Çok tatlısınız üslubunuz şahane :) tavsiye de öyleKonunuzu eşime okudum, bir an önce çamurlu, pis ayakkabılarınızla kv ziyaret etmenizi, çocukların ayakkabılarıyla koltuklarda zıplamalarını sağlamanızı önerdi..
Hatta eve gitmeden önce dışkıya bassınlar dedi de, abartmamasını rica ettim.
Evet, benim adam benden kötü :)
Merhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?
Çok tatlısınız üslubunuz şahane :) tavsiye de öyle
Süper fikirKonunuzu eşime okudum, bir an önce çamurlu, pis ayakkabılarınızla kv ziyaret etmenizi, çocukların ayakkabılarıyla koltuklarda zıplamalarını sağlamanızı önerdi..
Hatta eve gitmeden önce dışkıya bassınlar dedi de, abartmamasını rica ettim.
Evet, benim adam benden kötü :)
Bu konu gercek mi? Gercekse sen sessiz bir insan degilsin olsa olsa senden enayi olur! Annesi gelecek ayakkbiyla eve girecek yagmur yagacak o ayakkabilarla evde gezecek olmadi carsafa surtecek sen de sesini cikarmadin. Ne sacma !Oyle yapacagim kv evine gidip ayakkbiyla girip kocamida girdireceim.gicikligina yapti ya kadin sessiz bi insanim diye bu kadarda olmazki.
Teveccühünüz efenim
Eşim adına da teşekkür edeyim, sorup duruyor kaç kişi beğenmiş fikrimi diye, o da geriden bdv takipçisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?