Kayınvalidem eve ayakkabıyla girdi

Neden anne ayakkabılarını cıkartabilir misin demedin

Bence direk kapı dışarı etmelisin buna cesaretin yoksa onun evine gittiğinde aynısını yapmalısın..

Oyle yapacagim kv evine gidip ayakkbiyla girip kocamida girdireceim.gicikligina yapti ya kadin sessiz bi insanim diye bu kadarda olmazki.

Eğer gerçek bir konuysa bu , bunun adı sessizlik değil başka bir şey. Ha konu gerçek değilse de o başka bir şey yine devreye girer. :)

Çoluk çocuğa karismissiniz. Yeni evli değilsiniz. Şimdiye kadar neyle giriyordu evinize ?

medeniyet ?? mesela !!!
JAPONYA'da ; bırak evi, öğrenciler okula ayakkabiyla giremez, kamu binalarına insanlar çoğu zaman ayakkabıyla giremez.. ah be yazık medeniyetsiz insanlar bu japonlar..

eşim birşey demedi
bende bişey demedim

eşim bişey demedi
bende bişey demedim.

eşim bisey demedi
bende bişey demedim.

İnanamıyorum senin kocan da tam bi öküzbaş pesssss.. nasıl sakin kaldın helal olsun valla oracıkta çığlığı basardım ben.. eşin kv yediği halta prtak olmuş sen sesini çıkarama diye.. bu kadar sabretmişsin sakince anlat rahatsız olduğunu diycem de nasıl bi aile yapıları var ne tür bi dangalak bunlar anlamadım ben bi de inanamıyorum bu konunun gerçek olduğuna büyük ihtimal düzmece

Türkiye ve modernleşmek bu anlamda aynı cümle içinde kullanılamaz ki. Sokaklar pislik içinde,asfaltlar bile kötü durumda. Yurtdışına özeniliyor belli ki ama bizim o filmlerde gördüğümüz bal dök yala tarzında sokaklarımız yok maalesef. Belki genel anlamda onlarında yok bilemeyiz,bize gösterilen bu.
Ayrıca halıya ayakkabı silmek nedir,inadına yapar gibi.
Eşinizi beklemeyin,alın elinize terliği,verin kapıdan girerken"Anne halılar kirlendi geçen geldiğinde,lütfen terlik giy,ayakkabı ile alamam,çocuk var evde biliyorsun"deyin. Gerekirse sokmayın. Çok istiyorsa kendi evinde takılsın pis ayakkabılarıyla ki zannetmiyorum evine girdiğini o şekilde. Zaten iyi niyetli olsa ev ayakkabısı koyar çantasına,gelince onu giyer. Şahsen kimsenin terliğini giymek istemediğim için,sokakta gezdiğim ayakkabıylada kimsenin evine giremeyeceğim için,çantamda katlanan babetlerden bulunduruyorum,bir yere gittiğimde giyiyorum hemen.
Kayınvalidenizi iyi niyetli bulamadım maalesef.

hahah bende dikkat edeyim bacagima falan

sizde kvnize gıdınce aynısı yapın çamurlu ayakkabıyla halıya basın banyoya gıdın mutfaga gıdın bişi derse eee avrupada boyle diyiver......

Ben de şey yapıyorum, dizlerimin üzerine çöküyorum, timsah yürüyüşü müdür nedir işte, ondan yapıyorum. Çok pratik oluyor Biraz esneklik gerektiriyor tabi, ayakkabıyı halıya sürttürmemek, aynı zamanda dizleri felç etmemek kolay iş değil.

Teveccühünüz efenim

Eşim adına da teşekkür edeyim, sorup duruyor kaç kişi beğenmiş fikrimi diye, o da geriden bdv takipçisi
bazı konuları bende okuyorum eşime. O nasıl adam ya öyle. Diyor. Hatta bazen ya sizi yiyor lar. Öyle bişey olmaz diyor. Onunda ilginç önerileri oluyor. Yani ben anladım ki bu adamlar kafasında gelin olsak hiçbir kv duramaz önümüzde . eşin en mantıklısını söylemiş. Deki kk den ona yüsss puan

eşin de ayrı manyakmış. ayakkabı ile girmek modernleşmek mi oluyor? kayınvaliden kendi evine ayakkabı ile mi dolaşıyo yoksa sana mı inat yaptı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…