- Konu Sahibi Morbidangel78
-
Eşiniz ile ne kavgası ettin bilmem ama sanki anası ile beraber senden intikam almış. En güzeli sen halıları yıkamaya. Yorgan vs yi kuru temizleme ye gönder. Hatta birde şirketçağır koltuklar yıkansın. Bu sayede yorulmadan ev pürupak olur. Bidaha da yapamaz.Merhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?
Merhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?
Kayınvalidenin evine gidince aynısını sen de yap eğer tepki gösterecek olursa onun senin evinde neden aynısını yaptığını sor ve tepki gösterirse demek ki kasıtlı yapmıştır o zaman açarsın ağzını yumarsın gözünüMerhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?
varya çeviririm o ayakkabıların tersini ağızlarının ortasına yapıştırırım :))))Merhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?
varya çeviririm o ayakkabıların tersini ağızlarının ortasına yapıştırırım :))))saka yaptiginizi dusunerek fazla yorum yapmiyorum !!
evinize ayakkabiyla hemde kirli ayakkabiyla giriyolar, bide haliya suruyolar, cocuklarin yatagina suruyolar, sizin yaptiginiz.
bisey demedim, bisey demedim, bisey demedim !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?