Kayınvalidem eve ayakkabıyla girdi

Eşiniz ile ne kavgası ettin bilmem ama sanki anası ile beraber senden intikam almış. En güzeli sen halıları yıkamaya. Yorgan vs yi kuru temizleme ye gönder. Hatta birde şirketçağır koltuklar yıkansın. Bu sayede yorulmadan ev pürupak olur. Bidaha da yapamaz.

Şimdi bu konuda ciddimisiniz ya anlamadım
Ayrıca MODERNLİĞİN ne zaman adı PİSLİK oldu onu anlamadım !!!
Bir kv özellikle torunları varken eve bu şekilde nasıl girer onu hiç anlamadım
Ne biçim insanlar var ya gerçekten okudukça buradan kuduruyorum.
Çamurlu ayaklarla nasıl basar halıya onu geçtim yatak odasına geçer çarşafta mikrop ayakkabılarını sürter.
Oda yetmezmiş gibi mutfakta ayakkabının altını temizler
Bu kadının hiçmi hijyenden temizlikten haberi yok
Yazık yavrularınıza !!!1
Eşiniz nasıl bu kadar bu durumda SAKİN ona hiç girmicem bile

merhabalar ;
bir süt üretim hayvan çiftliğinin(3000 inek-1000 dana) elektrik işini yapıyorduk,arabadan iner inmez makinadan geçirerek ayaklarımızı ellerimizi dezenfekte ettiler makinanın çıkısındada ayaklarımıza galos taktırdırlar.Kısacası biz ahıra boyle aldılar baska giriş şekli yoktu.
yanlış anlamayın eviniz için bu benzetmeyi yapmıyorum kesinlikle ama kayınvalidenizin yaptıgı modernlik degil ya inat ya görgüsüzlük. cunku modern dunyada ahıra bile dezenfekte ve galossuz girilmiyor.lutfen kendisine iletin.

Kaynanan kasıtlı yapmış apaçık. hemen o gün sorsaydın sen kendi evinde de mi böyle dolaşıyorsun diye. Bu evde çocuk var mikrop kaparlar diyip çıkarttırsaydın. Edepsizle edepsiz olacaksın.

Bu modern olacagim diye yapilmis gibi gelmedi bana

Benimde nisanim olacakken coook saygideger hanimefendi kv ve ardindakiler ayakkabi ile iceri girerlerken annem aynen soyle demisti

Ayakkabilar altlari pis ise bez vericem ya da cikarmanizi rica edicem evime bu sekilde girilmesine asla kabul edemem. Yasam.alani burasi litfen hassasiyet gosterelim demisti gulerek o an kv suratimdan hic gitmiyor.

Cikardilar ayakkabilari cidden ayakkabilar pisti kapida degistirme falan yok resmen sokak ayakkabilariyla gireceklerdi annemde degistirmeden direk gireceklerini fark edince yapistirdi lafi

Almayin iceri kim.olitsa.olsun her evin kurallari var kimse.kusura bakmasi

Herşeyi yıkamaya gönder halıları, yorganları vs...
Faturayı eşinin eline tutuştur, modernliğinde bir bedeli var hayatım diye yanağına bir öpücük kondur =)))
Bir daha yapabileceğini sanmıyorum =))

Kayınvalidenin evine gidince aynısını sen de yap eğer tepki gösterecek olursa onun senin evinde neden aynısını yaptığını sor ve tepki gösterirse demek ki kasıtlı yapmıştır o zaman açarsın ağzını yumarsın gözünü

Hadi kayınvalide yaptı. Eşinize ne oluyo da o da giyip geziyor,bu kısma inanamadım, inandırıcı değil.

Eşiniz hişş diye sizi susturmuş. Susmayacaktınız, benim evime ayakkabıyla kimse giremez müsaade etmem, mümkün değil, kimseyi de dinlemem.
Hele bir de çocuğumun yatağında tepinecek, kırarım o bacaklarını o kadının

Kaynanan gidince kovayla bezi kocanın önüne atmadın mı? Modernlik öyle olmaz böyle olur sil temizle buraları diye!
ne akıl yarabbim! erik kurusunu böyle çıkarmış işte. sen de kendine gittiğinde çol çocuk dalın içeri ayakkabılarla moderniteyi yaşasın.

Modernligi yanlis seylerde aramak... Asil sorunumuz bu olsa gerek...
Ah dusunce yapisi...
Bu tipler bi de modernlik, organiklik, saglikli yasam ayagina yok bilmem ne dogal temizlik malzemesi, deterjani, jarti jurtu kullanir ama eve b.klu ayakkabiyla girer
Nasil bir tezatliksa

Bu konuya inanip ciddi ciddi yorum yapanlar var bir de :) iice kirlensin diye haliya surttu, yagmurlu havada camurlu ayakkabi, carsaflara surunmesi bs hepsi abartilmis dikkat ederseniz.

Canım sende ailecek MODERNLEŞ, modern modern önce dışarlarda ormanlarda gez, sonra modern modern kv ziyaret edin hepberaber. Ama bilesin bu sene profilli ayakkabılar moda

varya çeviririm o ayakkabıların tersini ağızlarının ortasına yapıştırırım :))))
sizde ne sakinsiniz anacımmm...
ben olsam delirirdim okurken bile sinir oldum.eve değil sanki it d....na giriyolar.
kusura bakmada eşinde bir enterasan yani.modernleşeceğine insallaşsın bence töbe töbeee..ama sizin de sakinliğinize hayran kaldım

saka yaptiginizi dusunerek fazla yorum yapmiyorum !!
evinize ayakkabiyla hemde kirli ayakkabiyla giriyolar, bide haliya suruyolar, cocuklarin yatagina suruyolar, sizin yaptiginiz.
bisey demedim, bisey demedim, bisey demedim !!!
varya çeviririm o ayakkabıların tersini ağızlarının ortasına yapıştırırım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…