Kayınvalidem eve ayakkabıyla girdi

Ay sinir oldum iki hafta öncede eşimin dayısı ilk defa misafirlige gelmişti bize tuvalet terligiyle koridordaki halima basmisti çıldırdim halilarimdan midem bulanmisti evde asla sigara icilmesine izin vermeyiz pufur pufur sigara içti ve ben hamileyim ya düşüncesiz insan Düşüncesiz dir hadi ben adam ilkkez geldi ses çıkaramadım ayıp olur diye sizin kv lafinizi koysaydiniz

Merhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?
E CANIM ÇOK MODERNLEŞMEK İSTİYORSA PARASINA KIYSIN Bİ ÇİFT AYAKKABI DA EVDE GİYMEK İÇİN ALSIN
ben bi haftadır evi süpürmedim diken üstünde duruyorum. bence söylemelisin canım. modernlikle ne alakası var evde dışarı ayakkabısını giymenin.

Merhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?
çekinmeden istediğinizi söyleyin. onların evine gidin sizde çamurlu ayakkabıyla gezin

Diplomatik ilişkilerde karşılıklılık esastır :KK70:Siz de aynısını ona yapın. İllaki itiraz edecek, kızacaktır size. Modernleşelim anneciğim ne var bunda, siz bana yaptınız ben bir şey dedim mi? Aaaa ne ayıp, size yapılmasını istemediğiniz şeyi siz de başkasına yapmayın de....

Kayınvalidenizden önce eşinizle ilgili problem gördüm ben. O halıları yıkatmaya verin eve temizliğe kadın alın parasını ödesin beyfendi. Neyin modernleşmesi bu? Pabucumun herhalde..

Aynen arkadasim oyle yapacagim.
Siz de aynısını yapın kayinvalidenizin evine gidin çocuklarla beraber çamurlu ayakkabilarla girin koltuk,yatak örtüsü,karyola,hali hatta perdelere kadar sürün hatta bir posetin içine bile çamur katın etrafa atın.☺

ben olsam aynısını kat be kat fazlasıyla onun evinde uygulardım dahası en baştan müdahale ederdim dışarıdaki bütün mikrobu evin içine sokmuş terbiyesiz görgüsüz

Ay sinir oldum iki hafta öncede eşimin dayısı ilk defa misafirlige gelmişti bize tuvalet terligiyle koridordaki halima basmisti çıldırdim halilarimdan midem bulanmisti evde asla sigara icilmesine izin vermeyiz pufur pufur sigara içti ve ben hamileyim ya düşüncesiz insan Düşüncesiz dir hadi ben adam ilkkez geldi ses çıkaramadım ayıp olur diye sizin kv lafinizi koysaydiniz

siz de bu olaydan ders almışsınızdır umarım,
kim olursa olsun evdeki kuralları çiğnemesine izin vermeyin.
yapılan şey çok saygısızca.

Bir kadının değil evine, dışkapı paspasına ayakkabıyla bassan fırçayı atar. Hadi ses edemedi diyelim, bunu başka bi insana anlatırken bile sinirden çatlaman lazımken öyle rahatsınki göze batıyor sözlükçü kardeş. Bakalım bu konuyu hangi linkten okuycaz..

siz de bu olaydan ders almışsınızdır umarım,
kim olursa olsun evdeki kuralları çiğnemesine izin vermeyin.
yapılan şey çok saygısızca.
Uyardim dayi bu terliklerle halilara basılmaz diye eşimde evde sigara icmiyoruz balkonda iç dedi ama adam gülüp gecti koca adama ne diye bilirizki artık esimde bende sinir olduk ama cahil insanla baş edilmiyor

ben tek ayagimla cikarip sekerim bisey unutunca

bu dediğinizi yaparken bileğimi burktum sonra bir kere de yakın mesafede unuttuğum bişey vardı ayağımda da bağcıklı botlar şöyle ayaklarımı topuk kenarı yerde olmak üzere 45 derecelik açıyla havaya kaldırarak yürüyeyim dedim (bkz. küçük emrah dans figürü) bu sefer de botun topuğu kırıldı :KK53:

Çamurlu ayakkasılarınla çocuklarla kv ye ğit çok özledik de bi güzel onlar gibi modernleşşy

burada okuduğum bazı konular ağzımı açıkta bırakıyor,kayınvalideniz evinize ilk kez mi geliyor,çocuklar olduğuna göre ilk değildir ,bu güne kadar ayakkabıyla girmedi de birden ayakkabılarıyla mı girmek aklına gelmiş,ayrıca kendi evine de ayakkabıyla giriyor mu.ya bu kadın bilerek size kasten yaptı evinizi kirletmek için ya da bu konu gerçek değil.

Aaaa kayinvalideye bak diye ortalik yikilsin diye acilmis bir konu.
Eger gercekse konuya yorumum kocam bisey demedi kocam bisey demedi e siz deseydiniz.

Hatta kirli ayakkabılarını halıya sürmek nedir? Nasil bir insan. Konu sahibinin basiretimi bağlandı anlamadım. Kapıda ayakkabıları çıkar, terlik istersen verelim demek ne kadar zor olabilir ki

Valla aynısını yapın merak edıyorum ne dıyecek amma ayagını camura falan sok oyle gıt.

Kız ayakla falan uğraşma. Al bir avuç toprak dok koltuklara üstünede su dök olsun sana çamur. Yeni moda bu anne vücuttaki elektriği alıyor dersin.
canım yani başına gelen böyle saçma bişey.

Back
X