- Konu Sahibi Morbidangel78
Şaka gibi bi konu böyle sabırlı insan kaldımı yahu. O halilari alip çope atip yenilerini alaydınız eşiniz bir dahakine misafir bile çagiramazdı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E CANIM ÇOK MODERNLEŞMEK İSTİYORSA PARASINA KIYSIN Bİ ÇİFT AYAKKABI DA EVDE GİYMEK İÇİN ALSINMerhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?
çekinmeden istediğinizi söyleyin. onların evine gidin sizde çamurlu ayakkabıyla gezinMerhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?
Diplomatik ilişkilerde karşılıklılık esastırMerhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?
Merhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?
Siz de aynısını yapın kayinvalidenizin evine gidin çocuklarla beraber çamurlu ayakkabilarla girin koltuk,yatak örtüsü,karyola,hali hatta perdelere kadar sürün hatta bir posetin içine bile çamur katın etrafa atın.☺Aynen arkadasim oyle yapacagim.
Ay sinir oldum iki hafta öncede eşimin dayısı ilk defa misafirlige gelmişti bize tuvalet terligiyle koridordaki halima basmisti çıldırdim halilarimdan midem bulanmisti evde asla sigara icilmesine izin vermeyiz pufur pufur sigara içti ve ben hamileyim ya düşüncesiz insan Düşüncesiz dir hadi ben adam ilkkez geldi ses çıkaramadım ayıp olur diye sizin kv lafinizi koysaydiniz
Uyardim dayi bu terliklerle halilara basılmaz diye eşimde evde sigara icmiyoruz balkonda iç dedi ama adam gülüp gecti koca adama ne diye bilirizki artık esimde bende sinir olduk ama cahil insanla baş edilmiyorsiz de bu olaydan ders almışsınızdır umarım,
kim olursa olsun evdeki kuralları çiğnemesine izin vermeyin.
yapılan şey çok saygısızca.
ben tek ayagimla cikarip sekerim bisey unutunca
Aaaa kayinvalideye bak diye ortalik yikilsin diye acilmis bir konu.
Eger gercekse konuya yorumum kocam bisey demedi kocam bisey demedi e siz deseydiniz.
Valla aynısını yapın merak edıyorum ne dıyecek amma ayagını camura falan sok oyle gıt.