Kayınvalidem evimi karıştırıyor

bercemk97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
41
-6
1
28
Herkse selam .Yakın çevremle paylaşamadığım sırf eşimin annesini kötü göstermemek için,ve ve içimi döküp en azından sizlerinde tecrübelerine dayanarak önerilerinizi de göz ardı etmemek adına üye oldum.

6 aylık evliyim ve apandsit ameliyatı oldum.Bu süreçte eşim çok fazla izin alamadığı için çalıştığı yerden eşimin annesi benimle yaklaşık 2 hafta kalıp evimle ilgili yardımcı oldu sağolsun.Fakat şöyle bir sorunumuz oldu eşimle de paylaştığımda bu durumu oda anlam veremedi ve konuyu aramız bozulmasın diye ve yeni evli olduığumuz için açmadım ama ben çok rahatsızım.Eşimin annesi yatak odamdaki bütün çekmecelerin yerini değiştirmiş bazamın altı dahil!!Ve arayıp bulamadığım özel eşyalarım var.Benden habersiz benim eşyalarımıda kendi evine götürmüş''siz kullanmıyosunuz bunu'' diyerek. Mutfağımda bir sürü kırılan tabak çanak ve mutfağımda da yeri değişen çok fazla eşyam var.İçimi dökmek adına sizlere soruyorum en azından fikir verebilirsiniz.Ben bu konuyu çok kafaya taktım özellikle hastalığım sürecinde nasıl bu durumu kayınvalideme açabilirim?Açmalı mıyım?Hangi dille söylemeliyim?Bu durumu yaşayan var mı aramızda?Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Acik açık söyleyeceksin kv özel eşyaları karıştırırken utanmamis sen söylerken mi utanacaksın annem olsa karışamaz böyle iş mi olur

Acik açık söyleyeceksin kv özel eşyaları karıştırırken utanmamis sen söylerken mi utanacaksın annem olsa karışamaz böyle iş mi olur
Böyle bi mizaca malesef sahip değilim.Biri tokat atsa kafamı çeviririm bana herkes polyana diyor malesef.İnsanları kendimden çok düşünüp önemsediğim için sesimi çıkaramıyorum.Eşime söyledim eşim soracak ama bu konuyu 1 haftadır çok kafaya takmış durumdayım geceleri bile takmaktan uyuyamıyorum.

Zaten gördüğüm için aldığını biliyorum.Eşya kaybolsa nasıl suçu durduk yere kayınvalideme yükleyebilrim.Yargsızı infaz yapamam kimseye
Tokat atildiginda sag yanaginizi donuyorsaniz omrunuz boyunca ezilmeye mahkum kalacaksiniz, bu polyannacilik degil bu arada sapla samani karistirmayalim, bu kendini ezdirmek.

Sizin yapacaginiz sey, esyalarinizi alip gotururken utanmayan kadina karsi utanmayacak ve direkt yuzune soyleyerek esyalarinizi geri isteyeceksiniz, yok yapamam diyorsaniz, kendi icinizde cilenizi cekmeye devam edeceksiniz.

Konunun basindaki adinizi silin, burasi anonim bi ortam.

Zaten çok fazla ezildim hayatım boyunca.Psikolojik destekte aldım.Normalde kütahyalıyım bilecike taşındık eşimin işinden dolayı.MAlesef burda kimsem olmadığı için dahada içime kapandım.Ve insan kaybetmemek adına iyice herşeyi görmezden gelmeye başladım

Ben olsam ne yapardım kısmına gelince
Bende onun evinde herseyin yerini değiştirirdim.
Benden aldığı eşyaları gidip ondan alırdım gerekirse çöpe atardım.
Yatak odası kapısını da kilitli tutardım

Eşim apandisit ameliyatı olduktan sonra 5. Gün uzun yola çıktık bütün yol arabayı o kullandı. Gidince de 1 haftası dolunca denize girdi.
2 hafta bilinçsiz mi yattınız bir şey karıştırırken duymadınız mı? O an müdahale etmeliydiniz. Şimdi ne diyeceksiniz ki?

Kesikten dolayı enfeksiyon kaptım.Normal şartlarda 5 gün değil 3. gün normaldim.Fakat kontrole gittiğimde enfeksiyon kaptığım görüldü ve antibiyotikli ilaçlar kullandım.Dikişlerden dolayı hareket etmemem gerektiği söylendiği için 2 hafta boyunca yatmak zorunda kaldım.Niye buna bu kadar takıldınzı anlayamadım :) Kimisi diş çektirir 2 3 gün ağrısını çeker kimisi 1 hafta :)

Zaten gördüğüm için aldığını biliyorum.Eşya kaybolsa nasıl suçu durduk yere kayınvalideme yükleyebilrim.Yargsızı infaz yapamam kimseye
Sen yargısız infaz görmemişsin bu kadın esyaları gece cıkarmadı ya evden? Bavul yada posette hiç mi görmedin. Hadi görmedin evinde görünce bu benim değil mi burda ne geziyor diyemedin mi? Mesela bunlar hep soru

Gormezden gelmek uzun vadede size büyük zarar verir insanlar sizin sinirlarinizi denemeyi severler, arada bi yoklarlar nereye kadar susuyor diye. Simdi bunlara susarsaniz daha beter hareketler yapacak sustukca dozunu artiracaktir

Ben mi anlatamıyorum derdimi yoksa yazdığım şeyi okumuyo musnuz yoksa okuduğunuzu mu anlamıyosunzu anlamadım.Ben konuyu açarken bişeyleri içimi dökmek ve fikir almak adına açtım şu an bana yükleniyorsunzu anlayamadım valla bu durumu

He biz anlamıyoruz bi anlayan sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…