Kayınvalidem evimi karıştırıyor

Neler aldi goturdu peki?

kadin evet ultra terbiyesiz ve hirsiz biri ama senin ses etmeyecegini bilmeyecegi icin hirsizlik yapmis konu sahibesi. KV hirsiz, kabul ediyorum bas suclu o, sende de hicbir suc yok hirsizlik varsa %100 hirsiz sucludur. Ama su da var ki ses etseydin calamazdi. Sen onun seviyesine inmek istemiyorum demissin ama bu tepkisizlik de dogru degil. yarin baska seyler olur onlara da tepkisiz kalirsin. Acilen hakkini savunmayi ogrenmen gerek. Bu kadina karsi da daha disli akraban, arkadasin varsa ona soyle arayip esyalarini geri istesin.

Eşim bu akşam eve gelirken annesine uğramış. Ve bizden aldığı eşyaların hepsini geri getirmiş.Çok büyük şok içindeyim.Ve bende manevi değeri olan şeyler hariç hepsini çöpe attım büyük bir sinirle.Ne olduğunu sorduğumda hiç bişey anlatmıyor. Ve çok gergin, sinirli. Bana uzjn zaman sonra ilk defa bu kadar candan sarıldı ve hepsinin geçtiğini söyleyerek teselli etti. Be diyeceğimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…