Kayınvalidem evimi karıştırıyor

Neden 2 hafta boyunca yattığımı yukardaki yorumlarımda belirttim.Malesef ailemden kimse yok yaşadığım şehirde.

Benim ameliyat olacagim belli oldugunda annemler gece yarisi baska sehirden yola cikmislardi. Kaynanam yarim saat mesafemdeyken annem kalmisti yanimda.
Aileniz bu kadar sizi birakiyorsa kaynanaya sesinizi cikartmayin en azindan yaninizda olmuş yemeginizi vs yapmistir.

Açık açık söyleyeceksin ne demek söyleyemedim. Hırsızlık yapıyor adı bu durumun farkında mısın? Ezilip büzülmekle eline bir şey geçmez. Şimdi ağzını açmazsan zaten ezik deyip her şeyi yapar. Git iste eşyalarını geri

Çok candan ve içten söylüyorum.Böyle yorumlar gerçekten beni cesaretlendiriyor ve yanlız hissetmiyorum kendimi.Evet anladım ki sesimi çıkarmam gerekiyor tatlı sert yaparak.

Komalık mi oldun 2 hafta kadın eşyaları alırken hayırdır nereye götürüyorsun diyemedin mi? Olay olmuş kaç gün geçmiş daha kocan sormadı mi? Yanagimi dönerim ne demek kadın esyani çalmış? İnandirici degilsin kusura bakma 2 hafta bilfiil yattın yani hiç kalkmadan?

Ne tatlı serti şaka misin kadın özelini karıştırmış hırsızlık yapmış? Dalga geçme insanlarla ya

Baştan nasıl alışırsa öyle gider bence telefonla ara ..

"Anne kaldığın zaman esya yerlerini degistirmissin bulamadığım eşyalar var .lütfen ben duzenime alışığım bir daha bunu yaşamayalım" diyerek anlatabilirsin .

Eğer anlayışlı biriyse yapmaz .gerci anlayışlı biri olsa hiç kurcalamaz da
Eşinizin de bu konuda sizin yaninizda olması lazım ama

Anneme neden böyle dedin diyip honkureceksehic birsey değişmez

Eşim zaten şokta bişey diyemedi.Konuyuda 2 kere açtım sadece hep sustu kaldı yakıştıramadı oda ama bana birşey diyemedi eşimi tanıdığım için anladım zaten

apandisit ameliyatında iki hafta yattınız mı? anlaıyorum seni yeni üye..............................................................
Bende bunu düşündüm ama hadi yazmayayım dedim olacak ya 4 sene önce ben sezaryen doğuma girerken abimin apandisit sen patla.. aynı gün ameliyata girdik ikimizde bizim eve geldik sonra birbirimizi güldürmeden yürüme provaları yapıp güldürüp canımızı yakıyorduk böyle trajikomik anılarımız oldu bağlamak istediğim nokta abim de ben de 2 hafta yatmadık ya ahaha

Konuya da yorum yapayım bari, biri bana tokat atsa onun elini kırarım neden yüzünü döneyim biri evimi karıştırırsa sert bir uyarı yaparım birdaha olursa evime giremez. Ne münasebet.

Herkese yorum yaptığı için teşekkür ederim.Fakat çok fazla benim sorumdan çıkılıp hastalığımla ilgli geçirdiğim süreçle alay edici tavırlar döndü bu hoş değil.Beş parmağın beşi bir değil.Yargsızı infaz sadece acizlerin işidir.Bazı yorumlardaki yorum sahiplerinin kişiliği noktasına virgülüne kadar belli oluyor malesef.Saygı sevgi nezaket çerçevesi içinde yazacaklar yazarsa sevinirim.Haddini aşmadan yorum yapan herkese saygım sonsuzdur.

Mesela kime hitaben yazdığını belli edersen kimseyi zan altında bırakmazsın kendi şahsıma yorum yapmam gerekirse sana değil başka bir kişiye alıntı yaparak kendi hikayemi anlatıp güldüm senin içinde ayrıca paragraf açıp sana da yorum yaptım haddini aşmadan yorumları kabul etmen daha iyi olmaz mı haddini aşan insanlara cevap veremiyorsun ama burada zan altına koyuyorsun olmuyor...

Yapılan yorumlarda kimin haddini aşıp kimin aşmadığı ortada.Zan altında bıraktığım kişiler tamamen cevap vermeyip seviyesine düşmediğim kişiler.Cevap vermekten kaçtığımdan değil yani.Siz niye üstünüze alındınız onu anlamadım?

Şimdi sen herkese gönderme yapmışsın ya bende bu başlık altında olduğum için bana da söz hakkı doğdu bak işte böyleyim ben haksızlık sezersem susamam. Susma sende asıl konuşman gereken yerde konuş hakkını koru.

Çok candan ve içten söylüyorum.Böyle yorumlar gerçekten beni cesaretlendiriyor ve yanlız hissetmiyorum kendimi.Evet anladım ki sesimi çıkarmam gerekiyor tatlı sert yaparak.
Tatlı sert olmasına gerek yok. İnsanlara tatlı veya sessiz görünüp alttan almana gerek yok. Çok tepene binerler.

Aldığı eşyaları şöyle bu kar banaazim.de geri al, yerleri değiştirmişsin hicbirseyi yerinde bulamıyorum de..... Diyeceğim de diyeceğini zannetmiyorum nedense.... Neyse tekrar böyle birşeye kalkisirsa değiştirme benim düzeim böyle de geç

Devam o zaman biz ne diyelim

Tatlı sert yapmanıza gerek yok. Net olun. Anne neden aldın o bana lazımdı? Sana lazımsa aynısından alayım. Anne çekmecenin yerini değiştirmişsin ama ben böyle kullanıyordum. Kaybolan eşyanızı da şu an sormak manasız kaybettiyseniz gerçekten iftira atmış gibi olur.

Geçmiş olsun bazı insanlar fazla merakli ve sınır bilmez oluyorlar bunu siz değil eşiniz cözecek annesinin bu davranisina sasirmasi da ilginç muhakkak biliyordur huyunu.2 hafta olmus ameliyat olali nacizane tavsiyem olacak ne kadar yürürseniz o kadar kolay iyilesirsiniz kendinizi zorlamadan iki üç is de yapabilirsiniz apandist degil ama 2 defa sezaryen ameliyatı oldum aktif olmadigim günlerde daha cok agrim oluyordu hatta ikinci sezaryenimde hiç yatmadim o kadar kolay iyilestim ki.Dikislerinizi zorlamadan hareket edin ha tabii ki tutup perde asıp camasir asmayin basit isler yapın birilerine ne kadar az muhtac olursaniz sınırlarınızı o kadar korursunuz bu kendi anneniz de olsa böyle.

Korkularımdan biriside bu.Eşime gidip bana böyle böyle dedi berçem derse eşimle aram bozulursa ne yapacağım.Ben şu an tanımadığı bi şehirde gelin geldim ve kimsem yok.Dükkanımı kapatıp şehir değiştirdim evliliğim için.Gördüğüm muamele malesef beni çok üzdü hastalığı sürecinde.İşin ucunda eşimle aramın bozulması var.Çok arada kaldım çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…