o zaman yapacak bir şey yok. bir dahaki gelişinde misafir gibi davrandırırsın.Ben ne bileyim tarzında konuşacağını bildiğim için zarf atsamda birşeyin değişmeyeceğini biliyorum malesef.
Evet öyle yapmayı düşünüyorum ve bir müddette görüşmekte istemiyorum aslındao zaman yapacak bir şey yok. bir dahaki gelişinde misafir gibi davrandırırsın.
Neden 2 hafta boyunca yattığımı yukardaki yorumlarımda belirttim.Malesef ailemden kimse yok yaşadığım şehirde.
Açık açık söyleyeceksin ne demek söyleyemedim. Hırsızlık yapıyor adı bu durumun farkında mısın? Ezilip büzülmekle eline bir şey geçmez. Şimdi ağzını açmazsan zaten ezik deyip her şeyi yapar. Git iste eşyalarını geriHerkse selam .Yakın çevremle paylaşamadığım sırf eşimin annesini kötü göstermemek için,ve ve içimi döküp en azından sizlerinde tecrübelerine dayanarak önerilerinizi de göz ardı etmemek adına üye oldum.
6 aylık evliyim ve apandsit ameliyatı oldum.Bu süreçte eşim çok fazla izin alamadığı için çalıştığı yerden eşimin annesi benimle yaklaşık 2 hafta kalıp evimle ilgili yardımcı oldu sağolsun.Fakat şöyle bir sorunumuz oldu eşimle de paylaştığımda bu durumu oda anlam veremedi ve konuyu aramız bozulmasın diye ve yeni evli olduığumuz için açmadım ama ben çok rahatsızım.Eşimin annesi yatak odamdaki bütün çekmecelerin yerini değiştirmiş bazamın altı dahil!!Ve arayıp bulamadığım özel eşyalarım var.Benden habersiz benim eşyalarımıda kendi evine götürmüş''siz kullanmıyosunuz bunu'' diyerek. Mutfağımda bir sürü kırılan tabak çanak ve mutfağımda da yeri değişen çok fazla eşyam var.İçimi dökmek adına sizlere soruyorum en azından fikir verebilirsiniz.Ben bu konuyu çok kafaya taktım özellikle hastalığım sürecinde nasıl bu durumu kayınvalideme açabilirim?Açmalı mıyım?Hangi dille söylemeliyim?Bu durumu yaşayan var mı aramızda?Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Çok candan ve içten söylüyorum.Böyle yorumlar gerçekten beni cesaretlendiriyor ve yanlız hissetmiyorum kendimi.Evet anladım ki sesimi çıkarmam gerekiyor tatlı sert yaparak.Açık açık söyleyeceksin ne demek söyleyemedim. Hırsızlık yapıyor adı bu durumun farkında mısın? Ezilip büzülmekle eline bir şey geçmez. Şimdi ağzını açmazsan zaten ezik deyip her şeyi yapar. Git iste eşyalarını geri
Eşim zaten şokta bişey diyemedi.Konuyuda 2 kere açtım sadece hep sustu kaldı yakıştıramadı oda ama bana birşey diyemedi eşimi tanıdığım için anladım zatenBaştan nasıl alışırsa öyle gider bence telefonla ara ..
"Anne kaldığın zaman esya yerlerini degistirmissin bulamadığım eşyalar var .lütfen ben duzenime alışığım bir daha bunu yaşamayalım" diyerek anlatabilirsin .
Eğer anlayışlı biriyse yapmaz .gerci anlayışlı biri olsa hiç kurcalamaz da
Eşinizin de bu konuda sizin yaninizda olması lazım ama
Anneme neden böyle dedin diyip honkureceksehic birsey değişmez
Bende bunu düşündüm ama hadi yazmayayım dedimapandisit ameliyatında iki hafta yattınız mı? anlaıyorum seni yeni üye..............................................................
Mesela kime hitaben yazdığını belli edersen kimseyi zan altında bırakmazsın kendi şahsıma yorum yapmam gerekirse sana değil başka bir kişiye alıntı yaparak kendi hikayemi anlatıp güldüm senin içinde ayrıca paragraf açıp sana da yorum yaptım haddini aşmadan yorumları kabul etmen daha iyi olmaz mı haddini aşan insanlara cevap veremiyorsun ama burada zan altına koyuyorsun olmuyor...Herkese yorum yaptığı için teşekkür ederim.Fakat çok fazla benim sorumdan çıkılıp hastalığımla ilgli geçirdiğim süreçle alay edici tavırlar döndü bu hoş değil.Beş parmağın beşi bir değil.Yargsızı infaz sadece acizlerin işidir.Bazı yorumlardaki yorum sahiplerinin kişiliği noktasına virgülüne kadar belli oluyor malesef.Saygı sevgi nezaket çerçevesi içinde yazacaklar yazarsa sevinirim.Haddini aşmadan yorum yapan herkese saygım sonsuzdur.
Yapılan yorumlarda kimin haddini aşıp kimin aşmadığı ortada.Zan altında bıraktığım kişiler tamamen cevap vermeyip seviyesine düşmediğim kişiler.Cevap vermekten kaçtığımdan değil yani.Siz niye üstünüze alındınız onu anlamadım?Mesela kime hitaben yazdığını belli edersen kimseyi zan altında bırakmazsın kendi şahsıma yorum yapmam gerekirse sana değil başka bir kişiye alıntı yaparak kendi hikayemi anlatıp güldüm senin içinde ayrıca paragraf açıp sana da yorum yaptım haddini aşmadan yorumları kabul etmen daha iyi olmaz mı haddini aşan insanlara cevap veremiyorsun ama burada zan altına koyuyorsun olmuyor...
Şimdi sen herkese gönderme yapmışsın ya bende bu başlık altında olduğum için bana da söz hakkı doğdu bak işte böyleyim ben haksızlık sezersem susamam. Susma sende asıl konuşman gereken yerde konuş hakkını koru.Yapılan yorumlarda kimin haddini aşıp kimin aşmadığı ortada.Zan altında bıraktığım kişiler tamamen cevap vermeyip seviyesine düşmediğim kişiler.Cevap vermekten kaçtığımdan değil yani.Siz niye üstünüze alındınız onu anlamadım?
Tatlı sert olmasına gerek yok. İnsanlara tatlı veya sessiz görünüp alttan almana gerek yok. Çok tepene binerler.Çok candan ve içten söylüyorum.Böyle yorumlar gerçekten beni cesaretlendiriyor ve yanlız hissetmiyorum kendimi.Evet anladım ki sesimi çıkarmam gerekiyor tatlı sert yaparak.
Devam o zaman biz ne diyelimBöyle bi mizaca malesef sahip değilim.Biri tokat atsa kafamı çeviririm bana herkes polyana diyor malesef.İnsanları kendimden çok düşünüp önemsediğim için sesimi çıkaramıyorum.Eşime söyledim eşim soracak ama bu konuyu 1 haftadır çok kafaya takmış durumdayım geceleri bile takmaktan uyuyamıyorum.
Çok candan ve içten söylüyorum.Böyle yorumlar gerçekten beni cesaretlendiriyor ve yanlız hissetmiyorum kendimi.Evet anladım ki sesimi çıkarmam gerekiyor tatlı sert yaparak.
Korkularımdan biriside bu.Eşime gidip bana böyle böyle dedi berçem derse eşimle aram bozulursa ne yapacağım.Ben şu an tanımadığı bi şehirde gelin geldim ve kimsem yok.Dükkanımı kapatıp şehir değiştirdim evliliğim için.Gördüğüm muamele malesef beni çok üzdü hastalığı sürecinde.İşin ucunda eşimle aramın bozulması var.Çok arada kaldım çok...Tatlı sert yapmanıza gerek yok. Net olun. Anne neden aldın o bana lazımdı? Sana lazımsa aynısından alayım. Anne çekmecenin yerini değiştirmişsin ama ben böyle kullanıyordum. Kaybolan eşyanızı da şu an sormak manasız kaybettiyseniz gerçekten iftira atmış gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?