slm kk üyeleri aranıza yeni katıldım 1 aydır takip ediyorum bir derdim var sayfasını ve yeni üye oldum. benim derdim var demek istemiyorum burda benden dertlileri var. sadece bi sıkıntı diyelim . şöyle ben 8 aylık evliyim ve eşim ailesine yakın aynı sokakta oturuyoruz. bunu kabul ettim çünkü kayınvalidem iyi güler yüzlü olduğu için kabul ettim. tabi eşimide çok sevdiğim için. ben çalışıyorum ve çalıştığım için problem olmaya başladı . eşimin ailesine misafir geliyor bizide çağırmaya başladılar evliliğimiz 1 ayından itibaren her gelen misafire çağırıyorlar.ben tatlı dille kayınvalideme yorgunum bazen gelemeyebilirim dedim kayınvalidemde surat asıyor sizin fikirlerinize ihtiyacım var saygısızlık yapmak istemiyorum . birde evime gelene gidene karışıyor şöyle yemeğe şuzaman alırsın yani yemeğe almamı istiyor kendi kardeşlerinin cocuklarını ben çalıştığım için müsait olamayabliyorum . kendi kardeşinin cocukları geldiği zaman bana yatılıya geliyorlar ve her akşam kayınvalidemde toplanıyoruz . yorgun oluyorum ama ses çıkarmadım için eziliyormuşum gibi hissediyorum . kayınvalidemin yiğenleri burdayken bir yere çıkıcaz eşimle nasılsınız demeye kayım validemlere uğruyoruz kayınvalidem kahve yapta öyle çıkarsınız diyor .bismillah yeni gelmişim yiğenlerine nasılsınız dyeceğim kayınvalidem sanki hizmetcimişim gbi bana kahve yapında çıkarsınız nereye giderseniz gidin diyor tamm kahve yapması problem değil sorun olan söyleyiş tarzı yiğenlerinin yanında bana sanki gösteriş yapar gbi konuşması ve bunu birkaç kez yapması gücüme giden. biz ayıp olmasın diye kayınvalideme uğrayalım oda kahve yapmadan çıkmazsınız der gibi muamele etmesi.yani benmi yanlış düşünüyorum acaba bana biraz fikir verirseniz sevinirim.