Kayınvalidem hakkını helal etmiyor :(

caresz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2009
56
0
86
Çanakkale
Eşim aileme kırgın olduğunu(çok haklı sebeb yoktu ortada) ve onlarla görüşmek istemiyordu.(daha önceki konularda dile getrmiştim bunu. okuyan arkadaşlar varsa bilirler)
Neyse eşim ikna oldu görüşüyo şuan ailemle.Ama annem:
"eğer eşin bize gelmezse sende onun ailesine gitmiceksin(annem eşimi ailesinin yönlerdirdiğini düşünüyodu.)gidersen hakkımı helal etmem dedi"...
Yaşananlardan bende soğumuştum kaynvalidemden ama eşimin hatrı ve insanlık görevim adına gidiyordum.Annem böle demese yine giderdim ama hakkımı helal etmm deyince el mahkum gidemedim
Eşimle ailem arasındaki, sorun çözülünce bende gittim kayınvalidemle konuştum gönlünü almak için.Tabiki annemin gitme dediğini sölmedim.ben gelmek istemedim deyince:
"hakkımı helal etmiyorum sana.Seninde bugune kadar ve bundan sonraki en ufak bir sevabına ortağım ve ahirette karşındaym dedi."
O an azrailin canımı almaya geldiğini sandım.Berbat bişeydi bu... duyduklarım karşısında yığılıp kaldım.
Psikolojim alt üst old ne yapmam lazım bilmiyorum. (((((

Öffff......ne sacma seyler bunlar ya!!!

Gelde bu Kadinlara büyüklerim deyip saygi göster!

Cocuklar yapmaz onlarin yaptigni...Neymis oraya gidersen hakkimi helal etmem, yok bende etmiyorum....hadi ordan....utanmiyorlarda utansinlar

En güzelimi ikisinlede görüsme.....:hulya:

Nasıl insanki Bunlar..Nelerle uğraşıyorlar ya..
Sen niye bize gelmedin,,Niye O Öyle dedi de bilmem ne...Saçma sapan...

Takmıcaksınız...Aradada kalmayın bırakın kendi aralarında çözsünler.
Yazık değilmi Sizin eşinizle aranız açılıyor....

Gitme Bırak kimsede gelmesin...Onlar hayatlarında yokmuş gibi davran...
Vicdan yapmalarına izin verme.

Haklısınız valla arkadaşlar çocuklarla uğraşmak bile daha kolaydır bunlarla uğraşmaktan
Yha inanın yaşım daha 23 ve 2 aylık evliyim ama bunlar yüzünden yaşlandım
sanki 20 senelik evliyim
eşimle aram açılacak kötü olucaz die korkuyorum
Zaten yeni yeni düzüliyoduk pat bu çıktı şimdi
Eşim allahtan beni anlıyo savunuyo
Ama onunda ailesiyle yüz göz olmasını istemiyorum
Onu bu konunun dışında tutuyorum oyüzden
Kayınvalidem eğer yoğurda siyah ddiyse siyahtır
katiyen onun beyaz old anlatamazsın...

Ya pardon ama kendini ne sanıyor ki sevabına ortak oluyor
Paramı bu ortak olunsun
Öyle ben senin sevabına ortağım demekle ortak mı olunuyormuş

Yipratmayin kendinizi arkadasim.....hicte tinlamayin onlarin laflarina.

Koca kadinlarin yaptigna bak, onlarin yapici ara bulucu olmalari lazim, sorunlar olsa bile bosver kizim kaynanandir git gel, bosver oglum karinin hatiri var, arada küslük yapmayin büyüklerinize saygili olun demeleri gerek.....neymis hakkimi helal etmiyorum....mirmirmirmir

Allah akil fikir versin güzelim, ne diyim....zordur böyle cahillerle ugrasmak....:hulya:

Fazla takmamaya calissin, önemli olan tek sey senin esinle olan huzurundura.s

nasıl mutlu oluyorsan onu yap üzülmek için yaşamıyoruz

inanın ben konuyu açmaya bile zor cesaret ettim
Çok itici bi olay saçma old biliyorum ama yaşıyorum işte
çevremde beni tanıyanlara anlatam bunu gurur yaparım böle bişi yaşadığım için
Ama buraya yazınca hem içimi döküyorum hemde sizden gelen yorumlarla biraz olsun rahatlıyorum
Allah inancım çok kuvvetli o yüzden çok tokunuyo bu kunu bana
yoksa tınlamıccam bakıcam kocama evliliğem işime gücüme......

Belki de sana dokunduğunu bildiği için özellikle hak sevap ortaya atıyor
Sen içini ferah tut doğrudan şaşma
Gerisi kaynananın değil allahın bileceği iş

Canınız ne kadar sıkılsa yeridir. Hem anneniz hemde kayınvalideniz baştan sona hatalılar.
Annenizde kayınvalidenizde hakkımı helal etmem deyip sizi köşeye sıkıştırmışlar. Böyle bir durumda ben olsam ne yapardım diye düşündüm, açıkcası ben "etmezseniz etmeyin ikinizlede görüşücem. Gerisini siz bilirsiniz" derdim.
Yada annemle kayınvalidemi bir odaya kitler ve onlar barışana kadar oradan çıkarmazdım.

gülsemmi ağlasammıı..

ne sen eşini ikna ett nede eşin seni nereye gitmek istiyorsanız onu yapın bari

büyüklerin gönlü olsun diyeceğimiz alttan alacağımız çocukbüyükler var karşınızda

büyük demeye binşahit isterler

nasıl yani " sevabına ortağım" böyle demekle ortak mı olunuyormuş.

ama şöle düşün kayınvaliden sana iylikten başka birşey yapmamışsa sende
nankör gibi gelmek istemedim ondan gelip görüşmedim dediysen de ayıp olmuştur bilesin...

oda kızgınlıkla öle demiştirr

iki taraftada var hata

aman ne boş laflar etmiş kayınvaliden. yani bu kadar ağır söz söyleyecek ne yaptın. ay bu kayınvalideler mikser gibi ortalığı karıştırmsalar olmaz. asli görevleri bu herhal:umursamaz:

Kayınvaliden hatalı ama annende hatalı, ben çok kızıyorum eşlerin ailelerinin bu şekilde davranmalarına.Biri annen, kayınvaliden ne derse desin vazgeçemezsin.Ama diğeride eşinin annesi bence annen ne derse desin kayınvalidende vazgeçmemelisin .Anladığım kadarıyla kayınvalidenle bir sorunun yok daha önceden annenin davranışı seni etkilememeliydi.

her kafaları bozulduğunda haklarını helal etmiyorlar merak etme bizimkide bişeye kızsın aynı şeyi yapıyordu hiç aldırma boşver kimin kimde ne hakkı var orasını allah bilir

herkesin sevabida,günahida kendinedir..kimse kimsenin günahina yada sevabina ortak olamazzz..seni psikolojik olarak sindirmeye calisiyor..takma fazla..söylesin söylesin dursun..sen kocanla iyiysen gerisi teferruattir..:umursamaz:

canım yaa
iki arada bir derede kalmışsın
annen hatalı çünkü sen artık evlisin senin nereye gideceğine o karar veremez dinen de böyledir önce eşin gelir
eşinle ortak karar alırsın ona göre ne yapacağına karar verirsin
kayınvaliden de hatalı çünkü ne olursa olsun insan oğlunun eşine gelecekte torunlarının annesi olacak kadına böyle davranamaz..
hem ileride sana muhtaç olmayacağı ne malum
sen ikisin de tınlama canım
eşinle oturursun orta yol bulursunuz
yok o kırılacak yok bu kırılacak diye huzurunuzu bozmayın
hepsi dış kapının mandalı bence

Merak etmeyin her hakkımı helal etmiyorum diyen yüzünden cehennemlik olmayacaz...
Allah görüyor kimin kimin üstünde hakkı var...boşverin...
Hayatımda en nefret ettiğim şeylerdendir böyle abuk subuk tehditler...

Annende, kayınvaliden de büyük ayıp ediyor. Gençler geçinsin diyecekleri yerde, yok sevabına ortağım, yok helal etmem bu ne böyle! psikolojik baskı uyguluyorlar resmen. Annenin senin geçinmen yönünde akıl vereceği yerde yaptığını pek doğru bulmadım açıkçası.Sizde iki tarafa birde rest çekin, böyle olursa görüşmeyeceğinizi söyleyin, çocuk gibi hareketler tövbe tövbe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…