Birincisi eşiniz ailenize karşı saygısızlık etmiş, ortada haklı bir neden yokken ne demek görüşmemek filan.
İkincisi anneniz sanırım çocuk yaşlarda. Böylesine cahilce birşey nasıl söylenir, akıl var mantık var. kaldıki anneniz öyle dedi, Allah sizi biliyor, ne diye annenizin yanlışına uydunuz. Ne diye annecim, yanlış düşünüyorsun, (dediği çok ağır bir laf çünkü), böyle nedenlerden dolayı bu laf söylenmez, kusura bakma demediniz. Annenizin saçma lafıyla kayınvalidenizle görüşmediniz. Annenizi niye silmediniz demiyorum dikkat ediniz.
Üçüncüsü kayınvalideye kalkıpda ben gelmek istemedim kusura bakma, canım istemedi ama şimdi canım görüşmek istiyor demek ne derece mantık işidir.
Dördüncüsü kayınvalidenizde amma cahilmiş. Öyle şey denirmi hiç.
Kısaca baştan sona hatalı bir aile
Nokta:umursamaz:
Eşim aileme kırgın olduğunu(çok haklı sebeb yoktu ortada) ve onlarla görüşmek istemiyordu.(daha önceki konularda dile getrmiştim bunu. okuyan arkadaşlar varsa bilirler)
Neyse eşim ikna oldu görüşüyo şuan ailemle.Ama annem:
"eğer eşin bize gelmezse sende onun ailesine gitmiceksin(annem eşimi ailesinin yönlerdirdiğini düşünüyodu.)gidersen hakkımı helal etmem dedi"...
Yaşananlardan bende soğumuştum kaynvalidemden ama eşimin hatrı ve insanlık görevim adına gidiyordum.Annem böle demese yine giderdim ama hakkımı helal etmm deyince el mahkum gidemedim
Eşimle ailem arasındaki, sorun çözülünce bende gittim kayınvalidemle konuştum gönlünü almak için.Tabiki annemin gitme dediğini sölmedim.ben gelmek istemedim deyince:
"hakkımı helal etmiyorum sana.Seninde bugune kadar ve bundan sonraki en ufak bir sevabına ortağım ve ahirette karşındaym dedi."
O an azrailin canımı almaya geldiğini sandım.Berbat bişeydi bu... duyduklarım karşısında yığılıp kaldım.
Psikolojim alt üst old ne yapmam lazım bilmiyorum.(((((
Haklısınız valla arkadaşlar çocuklarla uğraşmak bile daha kolaydır bunlarla uğraşmaktan
Yha inanın yaşım daha 23 ve 2 aylık evliyim ama bunlar yüzünden yaşlandım
sanki 20 senelik evliyim
eşimle aram açılacak kötü olucaz die korkuyorum
Zaten yeni yeni düzüliyoduk pat bu çıktı şimdi
Eşim allahtan beni anlıyo savunuyo
Ama onunda ailesiyle yüz göz olmasını istemiyorum
Onu bu konunun dışında tutuyorum oyüzden
Kayınvalidem eğer yoğurda siyah ddiyse siyahtır
katiyen onun beyaz old anlatamazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?