Kayınvalidem hakkını helal etmiyor :(

Burda çoğu kişi ilk olarak annenizi suçlamış..
Bence ilk eşinizde en büyük hata..
Ne hakla sevdiği kadını doğuran büyüten yetiştiren bi aile çok büyük gerekçeleri olmadan yüz çevirip tavır koyuyo?
Ve siz neden tepkinizi koymadınız?
Saçmalıosun he amacın ne ailemin sna ne gbi bi zararı oldu demedinz?
Ondan snra tabikide annenizde size olan hakkını koz olarak kullanıp sizin hayatınıza müdahale etmeye çalışmamalıydı..
Kayınvalidenizin söylediğine gelince ne olursa olsun bu kadar ağır cümleler kurmamalıydı o zaman gelmek istemediysen şimdide gelme kızım diyip sinrlendiğini kırıldığını gösterebilrdi..
Son olarak ben iki taraflada görüşülmemesi taraftarı değilm..
Allah korusun hiç birimizin garantisi yok eşinizle kawga edip bi süre yanlız kalmak isteyip ailenizin yanında kalmak isteseniz anneniz demesmi eşin için bna yüz çevirdin bak arkanı baktığında yine yanında biz varız diye..
Bilemiyorum bunlar benim düşüncelerim..
Ne ailenizle aranızı bozun nede eşinizle..
Fakat artık kimsenin bu hak hukuk sevap günah muhabbetlerini yapmasına izin vermden cümlelerini gerekirse yarıda kesip müdahle ederek kendinizi savunun..
Sizi ne kdr zor durumda bıraktıklarını anlatmaya çalışın..

iki ucu b...... değnek çok afedersiniz sudan bir sebeple sanıyorum huzurunuzu kaçırmışsınız
hepinizde hatalısınız kimse büyüklük edip susmamış
bizimde bölebi tartışmamız oldu kaynanan annem eşim ben dördümüz bi aradaydık hatta ben yeni
taşınmışdım evimi topluyorlardı 1 aylık hamileydim daha yaşadığım o sitrese karşılık ben ikisinin
görüşmesini yasakladım hiç gıkları bile çıkmadı ohhh ben rahat eşim rahat ben ikisiylede görüşüyorum
hiç sıkıntım yok eşimde öle saygımız sonsuz ama onlara bir araya gelmek yasak::))))

En mantıklısını yapmışsın seni ayakta alkışlamak isterdim ama çok hastayım
Yatağımda alkışlıyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Mutluluğunuz daim olsun

inan sok oldum yazdiklarina komedi gibi yaa ne tuhaf insanlar var hayatda akannehir

iyide tatlim sen niye annenle arandaki diyalogu kayinvalidene anlatdin? o da tuhaff :umursamaz:
Bosver etmezlerse etmesinler ya onlar hakini helal etmiyor diye cehennemlikmisin yani Sallaaaa gitsinnn ben senin yerinde olsam ikisiylede gosrusmem tam olur :1closedeyes:

Son düzenleme:
eğer siz ona çok iyi davranır, evladı gibi muamele ederseniz, hakkını yemezseniz, bu helal etmemesi sanırım geçerli değildir. çünkü sizin öz anneniz değil. eşinize hürmet edip onun annesine anne diyorsunuz.
siz ona karşı hata yapmayın, arkasından konuşmayın, olanları allaha havale edin ne diyeyim. ama doğru davrandığınızdan emin olun. zaten o da zamanla düzelecektir...
kolay gelsin canım

2 aylık gelinde ne hakkı varmış acaba ? yani çocuk gibiler valla? annesi çocuguna dese neyse kayınvaldie diyor hayret bişi etmezse etmesin şekerim seni o dogurmadı ya

hakkını helal etmiyorsa canı sağolsun...
can çıkmadan kimin üzerinde kimin ne hakkı olduğunun hesabı yapılamaz.
iki gün sonra senin dizinde can vermeyeceği, ağzına bir yudum suyu senin vermeyeceğin ne malum.
o zaman senin hakkını kendisi nasıl ödeyecek.
cehalet yaşa bakmıyor işte...

yaaaa salla gitsinnn 2 aylık evliymişin daha ne hakkı olacak ki dert ediyon yaaa.. daha çok helalleşirsinizz.. belki senin o nun üzerinde daha çok hakkın olacak ileride boş verrrr

Canim kayinvalidene cok haksizlik etmissin. Annenin seni bukadar yönlendirmesine izin vermeyecektin. Onun yerine esini ikna etseydin senin ailene gelmesi icin daha mantikli olurdu. Üstelik insalara istedigimizi yapdirmak icin kul hakkiyla santaj yapmak caiz degildir dolayisiyla annen bu sebebden dolayi hakkini helal etmemezlik yapamazdi ( bu annen dahi olsa)

Bence kaynanan bunu sinirle söylemistir onun gönlünü alirsan tavri degisecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…