Kayınvalidem halılarını yıkamamı istedi

verebileceğin en iyi cevabı vermişsin gerçekten de. kırmadan gayet açık ve net ben zaten halı yıkamıyorum ki seninkini de kendimkini de yıkamam mesajı. daha ne olsun. şu anda bozulması, ileride sana bu tarz işlerde yapışmasından çok daha iyi.
benim kayınvalidem de oğluna benim sırtımı köpükle demişti, eşim de espri ile ben niye yapim gelinin yapsın niye aldım onu dedi güya espri yapıyor ama beni çok zor durumda bıraktı akıllı. ben de hiç cevap verememiştim neyse ki benden istemedi öyle bişey:) isteseydi de yapmazdım

sadece halı değil ev iş değil her konuda bencillik olabiliyor

Ne güzel kırmadan sorunu çözmüşsünüz.
Belli ki kayınvalideniz hizmet beklemiş, artık kimse kolay kolay halı yıkamıyor.

Yani o yaptı diye sende yapmak zorunda değilsin ne münasebet.Kayınvalden çokmu yaşlı hasta falanmı ?Değilse kendi yapsın yok illa geleceksiniz diyorsa da oğulları kadın tutsun.Bizim annemiz hasta ona kendimizde gittik,yardımcıda tuttuk ama yardımcıya karşı .Sürekli sorun çıkardığı için bıktım yani.Geçen gelinimiz teklif etti gittik beraber.

Bizde de ben üniversite okuyordum sınav için memlekete gitmiştim.Normalde annemlerde kalıyordum onlar yurtdışına çıkmışlardı abimin yanına.Onlar olmayınca da mecburen eltimlere gittim.Birkaç gün durup evime geri dönecektim.

Kadın ev hanımı iki tanede kocaman kızı var.Yememiş içmemiş beni beklemiş.Geldiğim günün sabahı halıları toplamaya başladılar.Sordum halılıları beraber yıkayacağız dediler.

Senmisin öyle yapan mutfağa gittim yemek yaptım yinede o halılara elimi sürmedim.Kızlarda dahil bi bozuldular suratları sirke satıyordu.Cahil kadın aklı sıra küçük gelin diye beni ezecek.

Ortanca olanımızada aynısını yapıyor.
Kadın ne zaman gelse yün döşek ne varsa çıkartıyor yıkattırıyor.
Sanki misafir değil hizmetçi.Ya da kaldığının karşılığını böyle ödettiriyor bilemedim.

ya bu halı yıkama merakı ne ben anlamıyorum eskiden kadınlar mecbur yapıyorlarmış öyle bir imkan yoktu, şimdi harcadığın su parasına değmez şirketler alıyor yıkıyor getiriyor mis gibi. hiç uğraşamam uğraşsam da güzel yıkayamam zaten

İslat islat ser o zaman

sadece halı değil ev iş değil her konuda bencillik olabiliyor

Konuya olan yorumun icin dedim. Yoksa başka konularda birçok bencillik oluyor karşılıklı tabi. Ama sirf gelin diye de beklenti anlamsız. Herkes kendi isini kendi yapsın ya da temizlikci tutabilir bu konuda.

Konuya olan yorumun icin dedim. Yoksa başka konularda birçok bencillik oluyor karşılıklı tabi. Ama sirf gelin diye de beklenti anlamsız. Herkes kendi isini kendi yapsın ya da temizlikci tutabilir bu konuda.
begenmiyordur eski kafa degismez gozunun onunde yikansin istiyor ayyy neyse bencil insanlardan nefret ederim ondan boyle dellenmem ama bana hep benciller dusty

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…