Kayınvalidem halılarını yıkamamı istedi

Okurken devamında ''nişanlımda ne var yıkasan o benim annem her şeyim'' filan demiştir diye bekliyordum
öyle bünyeme işlemiş ki.. :)
Kadın halıya takmış kafayı telefonda bile herkesle onu konuşuyor ilk defa mı duymuş bu halı yıkama şirketlerini nedir? :KK53:

şaka yapmıştır bence ya, yani şaka değilse de şaka gibi, benimki bana böyle bişey söylese şaka yaptığını düşünür ben de, gel sen benimkileri yıka derdim herhalde :KK70:

Kayinvalideniz herseyi hop die söyluyo sanirim bence kotü niyetli degil yani en azidan icten pazarlikli degil ve işten bıkmıs resmen ,iyi cevaplamissiniz gercekten ..

Kadinin tavri benim hic hosuma gitmedi. 2 aylik nişanlı geline eski gelin cekistirilir mi? O artik kizi sayilirken böyle agza düşüyorsa sizin icin neler soyleniyordur ve söylenecek kim bilir? Ayrica resmen pazarlik yapar gibi yillik izinde yaptirabileceklerini konusmus. Terbiyesizlik. Zaten senede 20 gun izin var, gidip hepsini orda gecireceginizi planliyor besbelli.

Çok iyi demissin ne fazla ne az nisanlisin bide daha hey allahimm cimrimi ne acık

Madem calisiyosun olaki yikaman için ısrarcı oldu ara gelsin alsınlar halıyı ver parasını konustugun degmez

Tebrik ederim cok iyi cevap nisanliyida kutlarim ezdirmemis.az mesafe ve uygun konusmayla guzel bir evlilik sizi bekliyor bence.mutluluklar

Çok iyi demissin ne fazla ne az nisanlisin bide daha hey allahimm cimrimi ne acık

Madem calisiyosun olaki yikaman için ısrarcı oldu ara gelsin alsınlar halıyı ver parasını konustugun degmez

canım dedim ya mesele hiç para değil, kendi parası da yok değil, oğlu da ben de veririz o mesele değil. zaten senede 2 3 defa ancak giderim, o da en fazla 2 günlüğüne. onun halılarının derdi niye bana düşsün ama. bi de bakıyorum benim canım ne ki gücüm yok ki benim yıkadığım halıdan ne temizlik bekleyecek acaba :D

canım dedim ya mesele hiç para değil, kendi parası da yok değil, oğlu da ben de veririz o mesele değil. zaten senede 2 3 defa ancak giderim, o da en fazla 2 günlüğüne. onun halılarının derdi niye bana düşsün ama. bi de bakıyorum benim canım ne ki gücüm yok ki benim yıkadığım halıdan ne temizlik bekleyecek acaba :KK70:
kv halıyla bir başlayayım demiş yeni gelini denemeye:))
bu yarın badana olur salça olur v. vs.
kv lerin bulabilieceği iş yelpazesi çoktur:))
gayet yerinde vevap vermişssin.
seni deneme aşamasında kv.:))
insanlar böyle birbirini denelerler.
bir sonraki adımı ona göre atarlar

kv halıyla bir başlayayım demiş yeni gelini denemeye:))
bu yarın badana olur salça olur v. vs.
kv lerin bulabilieceği iş yelpazesi çoktur:))
gayet yerinde vevap vermişssin.
seni deneme aşamasında kv.:))
insanlar böyle birbirini denelerler.
bir sonraki adımı ona göre atarlar

Bazen bunu büyük eltilerde yapar:63:

Küçük gelini bi ezeyim diye düşünür.Kendi yapmış ya sende yapmalısın.İstersen çalışan bayan ol.İlk seferden herkese sınırını bildirmek en doğrusu.Cahil ve düşüncesiz insanlarla uğraşmak zor gerçekten

Bazen bunu büyük eltilerde yapar:63:

Küçük gelini bi ezeyim diye düşünür.Kendi yapmış ya sende yapmalısın.İstersen çalışan bayan ol.İlk seferden herkese sınırını bildirmek en doğrusu.Cahil ve düşüncesiz insanlarla uğraşmak zor gerçekten
Benim eltim gibi, kendisi kayınvalideme yardıma gidiyordu ben evlenmeden önce - bir yıldır evliyim -kayınvalideme artık küçük gelin gelsin yardım etmeye sana demiş , ki ben çalışıyorum.Hayır sanane yani sen gitmek istemiyorsan gitme.

Back
X