• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem hamile ve sorunları

41 yasindayim eşimle 21 senedir birlikteyiz 12senesi evlilik 20 yaşında evlenseydim çocuğum 18-19 yasinda olurdu ama torunum olmazdı ya şuanda 3 yaşında oglum var depresyona girdim ay konudan haha

Biz 28 yaşında evlendik bizim yaşımız idealdi de kaynanam 15 yaşinda evlenmis 18 yaş civari eşimi doğurmuş.
Ben etrafimdakilere kayinvalidem 45 yasinda diyince öyle kayinvalidemi olur ölmezde ha demişlerdi 😂😂🫣
Bir de o yanı var valla 😬😬

42 yaşında da doğum yapar kadın ama torunları varmış,çok ilginç..çok ufak doğum yapmış, 26 yaşında kızı varsa 16 yaşında mı anne olmuş😳Bu korkunç birşey..annelikten birşey anlamamış,gelinlerin doğurduğunu görünce özenmiş galiba..kürtaj zamanını da geçirdiyse doğuracak mecburen..tabiki özel hastane parasını vermek yükümlüğünüz yok

Annemin kendinden küçük amcası var ve ne karadeniz ne doğu ile 7 sülalemizin bağlantısı yok yakınlık bile yok😄 ananem ve kayınvalidesi elti gibi yarış yaparmış sizinkide sizinle öyle heralde, 16 yaşında anne olunca bir şey anlamamış şimdi yeni gelin olmuş ilk anne oluyor gibi yarış peşinde. Ne yapın ne edin eşinizi geriye çekin doğumla bitmeyecek daha lohusalığı var, bebeğin dişi çıktı doğum günü oldu bilmem ne bitmez derdi

41 yasindayim eşimle 21 senedir birlikteyiz 12senesi evlilik 20 yaşında evlenseydim çocuğum 18-19 yasinda olurdu ama torunum olmazdı ya şuanda 3 yaşında oglum var depresyona girdim ay konudan haha
Bu daha normal djdj

Bahçeciyle acıbademin arasın fiyat olarak cok fark var mı. Ben yıl başından önce fiyat aldım prof. Dogumu ikiz gebelik için. 194.000 bine yakın bir fiyat çıkardı bana bahçeci. Doğuma kadar iki zam daha görürsünüz dediler.

Nereli olduklarini az cok tahmin edebiliyoruz. O kulturde cok siradan gelin kaynana birlikte dogurmalar, amcasiyla sinid arkadasi olan cocuklar, halasini parka goturen yegenler.
Ic anadolu bolgesinde de cok boyle seyler sizin bahsettiginiz doğu belli ki ama merkezlerde ilcelerde bu soylediginiz yok artik belki köylerde vardır..

Eşimle konuştum kendisi de ben ne alakayım dedi babasıyla konuşacakmış
Yani böyle bir ailenin içine doğup büyüyen , aynı döngüyü bir şekilde kendi de devam ettiren biri ben ne alakayım demez gibi geliyor bana ama, dese bile sadece maddi konu için diyor yani, olayın vahametini gördüğü için değil.

Eşiniz de daha 24 yaşında çocuk kendi bebeği de var ,kazancı anca size yetiyordur,babasıyla ne konuşacak mesela kardeşimin doğumunu karşılayamayacağım babacığım kusura bakma mı diyecek?

Aksinin mümkün olmadığını bilmiyor mu ana babası , 24 yaşında ki çocuğun eti ne butu ne , elinde olanı da çekirdek ailesine çocuğuna yetirecek zaten mümkünse.

Sadece doğum değil her konuda kıskanç ben evlenirken o da en baştan ev dizdi
Sadece doktor masrafiyla kalmaz o zaman talepleri. Sınırınızi cizmezseniz her seyi sizden ister.

Oğluna kocası muamelesi yapmasın. Herkes kendi doğurduguna baksın.

Ay bi de Acıbadem’de doğurmak istiyormuş baktım şimdi eski yazışmalarınıza da😅😂
Kocam kaynanamı Acıbadem’de doğurtsa eve almam ben sanırım.
Hadi ilk doğumda anne korkar Acıbadem’e para verir de beşinci doğumda neyin Acıbadem’i ayol 😆😆
5 mi :KK57:
42 yaşında

kv normal değil de konu sahibi normal mi sanki
konudaki her şey saçma

Kızlar kadının yaşı anne olmak için geç değil
Burada bile birsürü kırk yaşından sonra gebelik yaşayan kadınlar var
Yazıp çiziyor tecrübelerini paylaşıyor
Absürt olan 42 yaşında olup 26 yaşında anne olması
Kadın 15 yaşında evlenmiş 16 yaşında anne olmuş belki daha da erken
Çocuk gelin anne
Ben üzüldüm kadına

Ya daha epi topu iki sene önce siz 20 , eşiniz 22 yaşındayken siz hangi bütçe hangi maddiyat ile nasıl evlendiniz?

Şu devirde bu yaşlarda ailelerin desteği olmadan imkansız gibi bir şey bu,

Ya işler ortak ya gelir ortak ki o bütçe herkese kullanılsın isteniyor işte , doğruluğunu savunmuyorum ama 24 yaşındaki çocuk ne iş yapıyor ki henüz 45 yaşındaki babasının doğacak çocuğuna finansör olacak hem kendi ailesini çoluğunu çocuğunu geçindirecek bilemedim oturmuyor kafamda bir türlü.

Yok o doğulu ya da güneydoğulu Kürt demek istemişti patlamış elinde
Niye patlasın ki doğu ve güneydoğuda çok yaygın bir durum zaten. Bu demek değil ki memleketin diğer illerinde hiç yok. Arada istisnalar olsa da bu olayın en fazla örneğini oralarda görüyoruz.

Bahçeciyle acıbademin arasın fiyat olarak cok fark var mı. Ben yıl başından önce fiyat aldım prof. Dogumu ikiz gebelik için. 194.000 bine yakın bir fiyat çıkardı bana bahçeci. Doğuma kadar iki zam daha görürsünüz dediler.
Ben 135 bine doğum yaptım Ekim ayında

Ya daha epi topu iki sene önce siz 20 , eşiniz 22 yaşındayken siz hangi bütçe hangi maddiyat ile nasıl evlendiniz?

Şu devirde bu yaşlarda ailelerin desteği olmadan imkansız gibi bir şey bu,

Ya işler ortak ya gelir ortak ki o bütçe herkese kullanılsın isteniyor işte , doğruluğunu savunmuyorum ama 24 yaşındaki çocuk ne iş yapıyor ki henüz 45 yaşındaki babasının doğacak çocuğuna finansör olacak hem kendi ailesini çoluğunu çocuğunu geçindirecek bilemedim oturmuyor kafamda bir türlü.
Eşimin birikimi vardı kayınpederimin evi vardı sattı o şekilde evlendik eşim 15 yaşından beri hep çalışıp hem okumuş şuan durumumuz gayet iyi

Back
X