• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem hamile ve sorunları

Nereli olduklarini az cok tahmin edebiliyoruz. O kulturde cok siradan gelin kaynana birlikte dogurmalar, amcasiyla sinid arkadasi olan cocuklar, halasini parka goturen yegenler.
Eşim ordulu tahmin ettiğiniz şehirlerden miydi?

Nereli olduklarini az cok tahmin edebiliyoruz. O kulturde cok siradan gelin kaynana birlikte dogurmalar, amcasiyla sinid arkadasi olan cocuklar, halasini parka goturen yegenler.
Nereliymişler? Bu saydıklarınız gibi olan farklı bölgelerden 5 aile tanıyorum. Kestiremedim nereli olduklarını?

Nereliymişler? Bu saydıklarınız gibi olan farklı bölgelerden 5 aile tanıyorum. Kestiremedim nereli olduklarını?
Eşim ordulu ben edirneliyim hanımefendinin dediği bölgeyi tahmin edebiliyorum ama oralardan değiliz

Ay bi de Acıbadem’de doğurmak istiyormuş baktım şimdi eski yazışmalarınıza da😅😂
Kocam kaynanamı Acıbadem’de doğurtsa eve almam ben sanırım.
Hadi ilk doğumda anne korkar Acıbadem’e para verir de beşinci doğumda neyin Acıbadem’i ayol 😆😆
Acıbadem'in kapısından giremem ben şahsen şu anda. :KK53: Komple maaşı bırakırım diye aklım oynar. Kocam kayınvalidemi oraya götürse var ya... :KK62:

Ay bi de Acıbadem’de doğurmak istiyormuş baktım şimdi eski yazışmalarınıza da😅😂
Kocam kaynanamı Acıbadem’de doğurtsa eve almam ben sanırım.
Hadi ilk doğumda anne korkar Acıbadem’e para verir de beşinci doğumda neyin Acıbadem’i ayol 😆😆
2.doğumda ben bile Acıbadem’e gitmek istemiyorum gereksiz masrafmış sonradan farkettim

Kayınvalidem 42 yaşında geçen hafta hamile olduğunu öğrenmiş 6 haftalık kayınpederimin maddi durumu çok iyi değil ama çok kötü de değil bizim durumumuz çok kötü değil kendi halimizde geçiniyoruz 2,5 aylık bebeğim var hamile olduğunu duyunca şok olduk eşime benim gittiğim doktora gitmek istediğini muayene ücretini vermesi gerektiğini söylemiş eşimde oraya gitmek yerin devlete git veya daha uygun bir hastaneye gitsen olmaz mı demiş hayır gelin orda doğum yaptı banada orada yaptıracaksınız demiş bütçesine göre bir yere gitmesi gerekmiyor mu çok saçma değil mi neden eşim verecek ücretleri aklım almıyor
Herkes kendi maddi durumuna göre doktor ve hastane seçmeli.Eşinizin bu masrafları üstlenmesi zorunlu değil.Devlet ya da daha uygun bir hastane de gayet geçerli bir seçenek.Sırf sizi kıskanıyor diye masrafa girmeyin.

Kayınvalidem 42 yaşında geçen hafta hamile olduğunu öğrenmiş 6 haftalık kayınpederimin maddi durumu çok iyi değil ama çok kötü de değil bizim durumumuz çok kötü değil kendi halimizde geçiniyoruz 2,5 aylık bebeğim var hamile olduğunu duyunca şok olduk eşime benim gittiğim doktora gitmek istediğini muayene ücretini vermesi gerektiğini söylemiş eşimde oraya gitmek yerin devlete git veya daha uygun bir hastaneye gitsen olmaz mı demiş hayır gelin orda doğum yaptı banada orada yaptıracaksınız demiş bütçesine göre bir yere gitmesi gerekmiyor mu çok saçma değil mi neden eşim verecek ücretleri aklım almıyor
Bebek olayı çok sevimli,Allah bağışlasın.Ama biri kayınvalidenize sizin eşinizin onun eşi olmadığını hatırlatması lazım.O doktora gidecekse kendi eşi götürecek.

2.doğumda ben bile Acıbadem’e gitmek istemiyorum gereksiz masrafmış sonradan farkettim
Yani ben bundan 8 sene önce Acıbadem’de doğurdum. Ama 8 sene öncesinde bile pahalıydı. Hoş doktorum için gittim ben çok da memnunum. İkinci çocuk düşünmüyorum ama yapsam aynı doktoruma giderdim yine

Ablam 41 yaşında biri 9 diğeri 1,5 yaşında 2 çocuğu var. Bu yüzden bu durum bana korkunç geldi.
Neyse konunuza dönecek olursak kaynananıza çocuğunun babası kimse hastane masrafları için ona git diyebilirsiniz.

Eşiniz kaç yaşında ki annesi 42 yaşında? Şaka gibi.
Ben 40 yaşındayım ilkokula giden çocuğum var. Hadi daha erken evlenmiş olsam 12 -15 olurdu. Eşiniz de 20 yaşında mı evlendi?
Annem 42 yaşındayken ben 24 yaşındaydım, 18inde doğurmuş beni 🥲

Eşim ordulu ben edirneliyim hanımefendinin dediği bölgeyi tahmin edebiliyorum ama oralardan değiliz
Oranın deniz görmüş halisiniz işte ha doğu ha karadeniz çok benzer yönleriniz var onun dışında da bebeği kim yaptıysa masrafı o ödesin ne demek karın orda doğurdu bende doğurcam iyi git babama söyle desin geçsin hiç ciddiye bile almasın

Oranın deniz görmüş halisiniz işte ha doğu ha karadeniz çok benzer yönleriniz var onun dışında da bebeği kim yaptıysa masrafı o ödesin ne demek karın orda doğurdu bende doğurcam iyi git babama söyle desin geçsin hiç ciddiye bile almasın
Ben ordulu değilim eşimde hayatında 2 veya 3 kere gitmiştir memleketine nereli olduğunuzu bilmiyorum ama insanları memlekete göre küçük görmemeyi öğrenememişsiniz

Lütfen doğum masrafını siz ödemeyin. Kayınvalidenizin bir kocası var bir zahmet kendileri düşünsün doğum masraflarını da. Sizin zaten küçük bir bebeğiniz var anca onun masraflarına yetişebilirsiniz kolay değil bu devirde. Çocuğu yaparken bunları düşünselermiş düşünmesi gereken eşiniz değil.

Eşiniz kendi çocuğuna mi bakacak, kendi ailesine mi? Yoksa yeni dogacak kardeşine mi? Eşiniz bir sorsun bakalim kayınvalideniz nasıl uygun görüyormuş.

Ben ordulu değilim eşimde hayatında 2 veya 3 kere gitmiştir memleketine nereli olduğunuzu bilmiyorum ama insanları memlekete göre küçük görmemeyi öğrenememişsiniz
Yooo valla öğrenemeyen baya baya sizsiniz oralardan değiliz derken küçümseme olmuyor ben açık açık yazınca mı oldu valla gayet kökenim doğu yıllardır da karadenizde yaşıyorum doğunun deniz görmüş az buçuk modern hali küçümsemek için demedim gayet doğruları söyledim
Doğduğu yeri kimse seçmez bende doğum ilimi sorsan haritada gösteremem kalkıp insanı tercih edemediği bir memleket için neden küçümseyeyim siz bu tespiti küçümseme sandıysanız küçük gören sizsinizdir

Back
X