• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem hamile ve sorunları

Sizi ilgilendirmez kendisi benim yorumuma saygısızca cevap verirse ben iki kat saygısızca cevap veririm yırtık dondan çıkmayın
Üniversite bitiren 3 dil bilen hanımefendinin üslubu beni benden aldı ,her şey eğitim değil bir kez daha anlamış olduk.

Hanımefendi bende iki üniversite mezunu iki diken bilen 28 yaşında sağlık personeli bir kadınım yarış sebebiniz nedir profilinizde 41 yazıyor siz bana kötü yorum yaparsanız bende size yaparım durduk yere size sataşmadim farkındaysanız
Hastalara da yırtık don mu dersiniz

Hanımefendi bende iki üniversite mezunu iki diken bilen 28 yaşında sağlık personeli bir kadınım yarış sebebiniz nedir profilinizde 41 yazıyor siz bana kötü yorum yaparsanız bende size yaparım durduk yere size sataşmadim farkındaysanız
Az önce 26 dınız birde 28 oldunuz :))) Allahım şu tipleri karşıma çıkarma lütfen. Ne cahil cühala aman Allahım çevreniz size nasıl katlanıyor yazmayın bana nasıl tiksindim.

Kayınvalidem 42 yaşında geçen hafta hamile olduğunu öğrenmiş 6 haftalık kayınpederimin maddi durumu çok iyi değil ama çok kötü de değil bizim durumumuz çok kötü değil kendi halimizde geçiniyoruz 2,5 aylık bebeğim var hamile olduğunu duyunca şok olduk eşime benim gittiğim doktora gitmek istediğini muayene ücretini vermesi gerektiğini söylemiş eşimde oraya gitmek yerin devlete git veya daha uygun bir hastaneye gitsen olmaz mı demiş hayır gelin orda doğum yaptı banada orada yaptıracaksınız demiş bütçesine göre bir yere gitmesi gerekmiyor mu çok saçma değil mi neden eşim verecek ücretleri aklım almıyor
Kaynananın böylesinide mi duyacaktım pes artık diyorum utanmamış torun sahibi kadın kalkmış doğuruyor hemde gelinle de yarışıyor aynı hastanede doğurcam diye üstüne bide hastane ücretini eşinizden istiyor.
Pes yuh artık böylesini de gördük ikinci çocuğuna hamile kaldığında yine hamile kalırsa hiç şaşmam böylesinden beklenecek hareket

42 yaş yaşlı olmuyor siz biraz saçmaladınız sanırım. Foruma bakarsanız insanlar kaç yaşında hamile kalıyor uğraşıyor. Yaşlı dediğiniz 70-80 oluyor. Ne kadar cahilce düşünce yapısı mağarada falan mı yaşıyorsunuz. Siz etrafınızda bakımsız kendini tarlaya çapaya vermiş insanlarla dolu olabilirsiniz ama bakın Jenifer lopez kaç yaşında hala dans edip oynuyor. Eminim sizden bile güzel genç duruyordur. İçinizi böyle şeylerle karartmayın lakin dünyada çok güzel şeyler var. Milletin hayatını forumlarda sorgulamak yorumlamak hiç bir insanın haddine değil. Ben sadece size bilgi vermek istedim. Kabuğunuzdan çıkın dünyayı gezin ufkunuz yenilenecektir.
Cahilce düşünen ben sizin olduğunuzu düşünüyorum hiç mi kadın doğuma gitmediniz benim annemde en son çocuğunu otuz küsur yaşında doğurdu doktor bundan sonrası senin için tehlikeli doğum yapma artık dedi siz farkındaysanız yaş geçtikçe yumurta rezervi düştüğü için gebelikte zorlaşıyor doktordan iyi bilmiyorsunuzdur herhalde belli bir yaştan sonra gebelik doğru riskli oluyor artık bunu binlerce doktor belli bir yaşın üzerinde ki kadınlara bas bas bağırarak söylüyor eğer o yaşlardaysaniz bir doktora görünüp danışın derim bakın aldığınız cevap ne olacak

Alınmayın diyeceğim ama yaşlı olduğunuz normal menopoza mi girdiniz yoksa 😂
dalga geçecek yaştan başka bir şey kalmadı mı pes doğrusu. Üslubun çok çirkin, savunma olarak kullandığın argüman gün gelecek yaşayabilirsen seni bulacak göz açıp kapayıncaya olursun. Menepoz gerçeği her kadın için var, böyle abuk subuk konuşurken erkenden girersen görürsün

Cahilce düşünen ben sizin olduğunuzu düşünüyorum hiç mi kadın doğuma gitmediniz benim annemde en son çocuğunu otuz küsur yaşında doğurdu doktor bundan sonrası senin için tehlikeli doğum yapma artık dedi siz farkındaysanız yaş geçtikçe yumurta rezervi düştüğü için gebelikte zorlaşıyor doktordan iyi bilmiyorsunuzdur herhalde belli bir yaştan sonra gebelik doğru riskli oluyor artık bunu binlerce doktor belli bir yaşın üzerinde ki kadınlara bas bas bağırarak söylüyor eğer o yaşlardaysaniz bir doktora görünüp danışın derim bakın aldığınız cevap ne olacak
Off bugün cahil sürüsüne denk geldim. Bir tane daha bakın ben isviçrede prof gidiyorum biraz gözünüzü açın yahu size e insanların hayatından ya ne kadar vasıfsız insanlarsınız. Açın Müge anlıyı izleyin tam ordaki tipler gibisiniz. Yeter yazmayın.

dalga geçecek yaştan başka bir şey kalmadı mı pes doğrusu. Üslubun çok çirkin, savunma olarak kullandığın argüman gün gelecek yaşayabilirsen seni bulacak göz açıp kapayıncaya olursun. Menepoz gerçeği her kadın için var, böyle abuk subuk konuşurken erkenden girersen görürsün
Burda o kadar insan ile yazıştın kimisi avukat kimisi doktor kimisi iş insanı o kadar elit kendini geliştirmiş insanlar bir çoğu 40 dan sonra anne olmuş. Evet kaynana gelin ile aynı yaşta hamile kalması biraz tuhaf ama eğer bir kadının hiç çocuğu yoksa Allah nasip etmemişse bu dalga konusu olamaz. Bunu yazan kişide çocuk için uğraşıyor üstelik. Yani ben burda bu tarz rezil bir üsluba sahip insanları hiç görmemiştim. Zerre kendilerini geliştirmemiş sabahtan aksşama kadar Müge anlı izlemişler herhalde. Yorumlardan onu izlemedim.

Off bugün cahil sürüsüne denk geldim. Bir tane daha bakın ben isviçrede prof gidiyorum biraz gözünüzü açın yahu size e insanların hayatından ya ne kadar vasıfsız insanlarsınız. Açın Müge anlıyı izleyin tam ordaki tipler gibisiniz. Yeter yazmayın.
He he sen doktorsun git ahilleri bul tartış ne işin var ozaman cahillerin içinde alanında uzman olan birinin ağzındaki lafı bırakıp senin gibi ahilimi dinliycek millet burda doktorları cebinden çıkartırsın okadar ahilsin anladık ben bizzat alanında uzman olan bir doktorun dediğini burada savunuyorum Türkiye Cumhuriyeti burası İsviçre değil biz buralarda gidiyoruz hastanelere senin gibi gelişip Türkiye'yi bırakıp İsviçrelere gidemedik doktorlara ahillikte sınır aşamadık demekki senin gibi prof doktor olamadık ahil insan

He he sen doktorsun git ahilleri bul tartış ne işin var ozaman cahillerin içinde alanında uzman olan birinin ağzındaki lafı bırakıp senin gibi ahilimi dinliycek millet burda doktorları cebinden çıkartırsın ben bizzat alanında uzman olan bir doktorun dediğini burada savunuyorum Türkiye Cumhuriyeti burası İsviçre değil biz buralarda gidiyoruz hastanelere senin gibi gelişip Türkiye'yi bırakıp İsviçrelere gidemedik doktorlara ahillikte sınır aşamadık demekki senin gibi prof doktor olamadık ahil insan
Gülüyorum her yorumunuzda birilerini aşağılamış kendi çapınızla akıl vermişsiniz. Size yazdıkça bataklığa batıyorum sanki o derece iğrendim. Ne haliniz varsa görün. Seviyesizler

42 yaş yaşlı olmuyor siz biraz saçmaladınız sanırım. Foruma bakarsanız insanlar kaç yaşında hamile kalıyor uğraşıyor. Yaşlı dediğiniz 70-80 oluyor. Ne kadar cahilce düşünce yapısı mağarada falan mı yaşıyorsunuz. Siz etrafınızda bakımsız kendini tarlaya çapaya vermiş insanlarla dolu olabilirsiniz ama bakın Jenifer lopez kaç yaşında hala dans edip oynuyor. Eminim sizden bile güzel genç duruyordur. İçinizi böyle şeylerle karartmayın lakin dünyada çok güzel şeyler var. Milletin hayatını forumlarda sorgulamak yorumlamak hiç bir insanın haddine değil. Ben sadece size bilgi vermek istedim. Kabuğunuzdan çıkın dünyayı gezin ufkunuz yenilenecekti

Hanımefendi ister hoşunuza gitsin ister hoşunuza gitmesin 30 yaşından sonraki tüm gebelikler hem bebek için hem anne için risklidir yani birazcık okuyup araştırmanızı tavsiye edeceğim hazır isviçre'deyken bol bol okuyup araştırın bu cehaletinizi bir kenara bırakın cahil dediğiniz kişi bir sağlık personeli olarak konuşuyorum sizinle yok benim kafam hiçbir şey almıyor zekamda bir problem var diyorsanız fikrinizi savunmaya devam edin ben başta sadece soru sahibinin sorusunu cevaplıyordum siz gelip bana yok Jennifer Lopez bile sizden güzeldir bilmem nedir derseniz tabii ki de ben de size laf ederim yani 41 yaşında insansın kalkıp benim güzelliğime laf edecek yaş da değilsin her yerini kırış kırış olduğu bir yaşasın kimse kusura bakmasın 41 yaş genç bir yaş değil 42 yaş da değil 43 yaşta değil Allah Allah elbette ben de o yaşa geleceğim ama ben o yaşa geldiğimde sizin gibi cahil kendini beğenmiş biri olmayacağım

Gülüyorum her yorumunuzda birilerini aşağılamış kendi çapınızla akıl vermişsiniz. Size yazdıkça bataklığa batıyorum sanki o derece iğrendim. Ne haliniz varsa görün. Seviyesizler
Hadi git sen İsviçre'de çayırlara yat seviyeli seviyeli 😂

Burda o kadar insan ile yazıştın kimisi avukat kimisi doktor kimisi iş insanı o kadar elit kendini geliştirmiş insanlar bir çoğu 40 dan sonra anne olmuş. Evet kaynana gelin ile aynı yaşta hamile kalması biraz tuhaf ama eğer bir kadının hiç çocuğu yoksa Allah nasip etmemişse bu dalga konusu olamaz. Bunu yazan kişide çocuk için uğraşıyor üstelik. Yani ben burda bu tarz rezil bir üsluba sahip insanları hiç görmemiştim. Zerre kendilerini geliştirmemiş sabahtan aksşama kadar Müge anlı izlemişler herhalde. Yorumlardan onu izlemedim.
Bu cahil dediklerin seni cebinden çıkartır allah bilir lise mezunu bile değilsindir klavye ustasısın sadece belli millete hakaret etme herkes tecrübe edindiği şeyi yaşıyor onun annesi geç yasta gebe kalms sağlıklı ilerlememis benim annem geç yasta doğum yaptı doktor riskli olur artık yapma dedi biz senin dediğin olsun diye bildiğimizi inkarmi edelim o zaman bu doktorlar da sorun var doktorlar senden cahil bizi yanlış bilgilendryo

Sen uçmuşsun uçmuş kibrin adını da ahalet koymuşsun cahil dediğin herkesten cahil olduğundan da eminim düşme bizim gibi seviyesizlerin seviyesine ziyan olursun da aman aman işine gelmedi diye millete taş atıyorsun gerçek bu bizi yaşadığımız ülkedeki doktorlar böyle bilgilendirdi senin gibi burayi bırakıp İsviçrelere açılamadık kusura bakma işine gelmiyor diye millete hareket edemezsn cahilsiniz bilmem nesiniz kime göre neye göre sana göre mi allah allah nesin acaba açıkla ona göre ceketimizin düğmesini ilikleyelim

Son düzenleme:
Back
X