- 17 Aralık 2018
- 43
- 26
- 3
- 29
- Konu Sahibi ecembayarrrr
-
Akıl vereceğimiz durumu geçeli çok olmuş.Hanımlar merhaba,
11 haftalık hamileyim. Kayınvalidem üst katımda oturuyor, her şeyime yorum yapmaya başladı delirmek üzereyim. Bulantılarım, sürekli uyku halim. Her şeye yorum yapıyor. Benim hamileliğiminde kendininkiler ve kızınınki gibi olacağını düşünüyor, her şeyde bir kıyas hep bir kıyas! Eşim asla anlamıyor, annem tecrübelidir diye her dediğini yapıyo. 24 yaşındayım ve şu an çalışmıyorum. Öğlenleri yanıma inince ikinciyede hemen ara verme, biraz emdir hemen hamile kal arayı açma diyor. Hemen istemiyorum dememe rağmen akşam aynı konuyu kocamın yanında da açıyor, onu gaza getiriyor! Daraldım, akıl verin kızlar
Benim gerizekalı sen hamile değilsindir dış gebelik o derdi çocuğun erkek olacağını öğrenince erkek değildir o kızdır doktor yanlış görmüştür derdi yani boşver bunlar hep böyle konuşur çekemez sınır bozucudurlar Allah'a havale et ne ona ne kocana anlatamazsın cunkuHanımlar merhaba,
11 haftalık hamileyim. Kayınvalidem üst katımda oturuyor, her şeyime yorum yapmaya başladı delirmek üzereyim. Bulantılarım, sürekli uyku halim. Her şeye yorum yapıyor. Benim hamileliğiminde kendininkiler ve kızınınki gibi olacağını düşünüyor, her şeyde bir kıyas hep bir kıyas! Eşim asla anlamıyor, annem tecrübelidir diye her dediğini yapıyo. 24 yaşındayım ve şu an çalışmıyorum. Öğlenleri yanıma inince ikinciyede hemen ara verme, biraz emdir hemen hamile kal arayı açma diyor. Hemen istemiyorum dememe rağmen akşam aynı konuyu kocamın yanında da açıyor, onu gaza getiriyor! Daraldım, akıl verin kızlar
Sizi çok iyi anlıyorum ben bazen kendi annemle dahi görüşmek konuşmak istemiyorum insan bu dönemde hiçkimsenin lafını çekemiyor ne yaşadığımızı biz biliriz. Ben hala bulantıları atlatamadım hiçbirşey yiyemiyorum her koku rahatsız ediyor yataktan bile zor kalkarken en son duymak isteyeceğim şey sanırım başımda konuşan bir kveşinizle konuşun bu durumu etkilendiğinizi kötü hissettiğinizi söyleyin sonuçta sizin sinir ve ruh sağlığınız bebek için çok önemli. Gerekirse bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum diyin.
Ne varmis konustugunda bisiy anlamadim yani dua et neden yaptin hadi bu oldu ikinciyi sakin yapma dememis... kiyas yapmasi da dogru degil elbette her gebelik farkli fakat bu kadar bunalacak bir sey degil.. insallah saglikla kucagina al canim.
Akıl vereceğimiz durumu geçeli çok olmuş.
24 yaşında evlenip kv nin kanatları altına sığınırsan oda karışma hakkını görür kendinde.
Başında sorsaydın eğitimini tamamla bi mesleğin olsun ozaman evlen çocuk sahibi ol derdik.
24 yaşındasın kv 2. Bebek planı yapıyo.
O zemini sen hazırladın canım kusura bakma
Yaşın gerçekten küçük bana göre bunları yaşamak için.Üniversitem geçen sene bitti, yüksek lisans yapıyorum. Ders dönemim devam ediyor ve bir taraftanda okula gidiyorum zaten canım. Geçtiğimiz eylül ayında evlendik. Bebek beklenmedik bir anda ve çabuk geldi sadece. Çalışıyor olsaydım belki bu kadar üzerimde hissetmezdim bu baskıyı o konuda haklısın ama yüksek lisansa devam ederken iş bulamadım. O arada da hamile kaldım, biraz spontane durumlar oldu yani...
Yahu burda kim ne konu açsa hemen meslegin var mi,eğitimin ne gibi sacmaliklar dönüyor kiz ne diyor siz ne diyorsunuz...Akıl vereceğimiz durumu geçeli çok olmuş.
24 yaşında evlenip kv nin kanatları altına sığınırsan oda karışma hakkını görür kendinde.
Başında sorsaydın eğitimini tamamla bi mesleğin olsun ozaman evlen çocuk sahibi ol derdik.
24 yaşındasın kv 2. Bebek planı yapıyo.
O zemini sen hazırladın canım kusura bakma
Hayatın gerçekleri sana göre saçmalıksa zaten aynı pencereden bakamayızYahu burda kim ne konu açsa hemen meslegin var mi,eğitimin ne gibi sacmaliklar dönüyor kiz ne diyor siz ne diyorsunuz...
Hanımlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?