Kayınvalidem hamileliğime karışıyor!

ecembayarrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
43
26
3
29
Hanımlar merhaba,

11 haftalık hamileyim. Kayınvalidem üst katımda oturuyor, her şeyime yorum yapmaya başladı delirmek üzereyim. Bulantılarım, sürekli uyku halim. Her şeye yorum yapıyor. Benim hamileliğiminde kendininkiler ve kızınınki gibi olacağını düşünüyor, her şeyde bir kıyas hep bir kıyas! Eşim asla anlamıyor, annem tecrübelidir diye her dediğini yapıyo. 24 yaşındayım ve şu an çalışmıyorum. Öğlenleri yanıma inince ikinciyede hemen ara verme, biraz emdir hemen hamile kal arayı açma diyor. Hemen istemiyorum dememe rağmen akşam aynı konuyu kocamın yanında da açıyor, onu gaza getiriyor! Daraldım, akıl verin kızlar

Sizi çok iyi anlıyorum ben bazen kendi annemle dahi görüşmek konuşmak istemiyorum insan bu dönemde hiçkimsenin lafını çekemiyor ne yaşadığımızı biz biliriz. Ben hala bulantıları atlatamadım hiçbirşey yiyemiyorum her koku rahatsız ediyor yataktan bile zor kalkarken en son duymak isteyeceğim şey sanırım başımda konuşan bir kv :işsiz: eşinizle konuşun bu durumu etkilendiğinizi kötü hissettiğinizi söyleyin sonuçta sizin sinir ve ruh sağlığınız bebek için çok önemli. Gerekirse bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum diyin.

Ne varmis konustugunda bisiy anlamadim yani dua et neden yaptin hadi bu oldu ikinciyi sakin yapma dememis... kiyas yapmasi da dogru degil elbette her gebelik farkli fakat bu kadar bunalacak bir sey degil.. insallah saglikla kucagina al canim.

Hanımlar merhaba,

11 haftalık hamileyim. Kayınvalidem üst katımda oturuyor, her şeyime yorum yapmaya başladı delirmek üzereyim. Bulantılarım, sürekli uyku halim. Her şeye yorum yapıyor. Benim hamileliğiminde kendininkiler ve kızınınki gibi olacağını düşünüyor, her şeyde bir kıyas hep bir kıyas! Eşim asla anlamıyor, annem tecrübelidir diye her dediğini yapıyo. 24 yaşındayım ve şu an çalışmıyorum. Öğlenleri yanıma inince ikinciyede hemen ara verme, biraz emdir hemen hamile kal arayı açma diyor. Hemen istemiyorum dememe rağmen akşam aynı konuyu kocamın yanında da açıyor, onu gaza getiriyor! Daraldım, akıl verin kızlar
Akıl vereceğimiz durumu geçeli çok olmuş.
24 yaşında evlenip kv nin kanatları altına sığınırsan oda karışma hakkını görür kendinde.
Başında sorsaydın eğitimini tamamla bi mesleğin olsun ozaman evlen çocuk sahibi ol derdik.
24 yaşındasın kv 2. Bebek planı yapıyo.
O zemini sen hazırladın canım kusura bakma

Hanımlar merhaba,

Benim gerizekalı sen hamile değilsindir dış gebelik o derdi çocuğun erkek olacağını öğrenince erkek değildir o kızdır doktor yanlış görmüştür derdi yani boşver bunlar hep böyle konuşur çekemez sınır bozucudurlar Allah'a havale et ne ona ne kocana anlatamazsın cunku

Sizi çok iyi anlıyorum ben bazen kendi annemle dahi görüşmek konuşmak istemiyorum insan bu dönemde hiçkimsenin lafını çekemiyor ne yaşadığımızı biz biliriz. Ben hala bulantıları atlatamadım hiçbirşey yiyemiyorum her koku rahatsız ediyor yataktan bile zor kalkarken en son duymak isteyeceğim şey sanırım başımda konuşan bir kv :işsiz: eşinizle konuşun bu durumu etkilendiğinizi kötü hissettiğinizi söyleyin sonuçta sizin sinir ve ruh sağlığınız bebek için çok önemli. Gerekirse bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum diyin.

Canım, senin de en hayırlı şekilde bebeğini kucağına almanı diliyorum. Hepimize bol sabırlar. :)

Ne varmis konustugunda bisiy anlamadim yani dua et neden yaptin hadi bu oldu ikinciyi sakin yapma dememis... kiyas yapmasi da dogru degil elbette her gebelik farkli fakat bu kadar bunalacak bir sey degil.. insallah saglikla kucagina al canim.

Bazen bazı şeyleri kelimelere dökünce net ifade edemeyebiliyoruz ya hani, tam olarak öyle oldu sanırım. Hee tabi bir de neden yaptın, yapıyosun diye hesapta sorabilirdi... ne değişik insanlar var. Çok teşekkür ederim, inşallah:)

24 yaşında evlenip kv nin kanatları altına sığınırsan oda karışma hakkını görür kendinde.
Başında sorsaydın eğitimini tamamla bi mesleğin olsun ozaman evlen çocuk sahibi ol derdik.

Üniversitem geçen sene bitti, yüksek lisans yapıyorum. Ders dönemim devam ediyor ve bir taraftanda okula gidiyorum zaten canım. Geçtiğimiz eylül ayında evlendik. Bebek beklenmedik bir anda ve çabuk geldi sadece. Çalışıyor olsaydım belki bu kadar üzerimde hissetmezdim bu baskıyı o konuda haklısın ama yüksek lisansa devam ederken iş bulamadım. O arada da hamile kaldım, biraz spontane durumlar oldu yani...

Üniversitem geçen sene bitti, yüksek lisans yapıyorum. Ders dönemim devam ediyor ve bir taraftanda okula gidiyorum zaten canım. Geçtiğimiz eylül ayında evlendik. Bebek beklenmedik bir anda ve çabuk geldi sadece. Çalışıyor olsaydım belki bu kadar üzerimde hissetmezdim bu baskıyı o konuda haklısın ama yüksek lisansa devam ederken iş bulamadım. O arada da hamile kaldım, biraz spontane durumlar oldu yani...
Yaşın gerçekten küçük bana göre bunları yaşamak için.
Hayatın tadını çıkarabilirdin ama olan olmuş artık.
Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inş

Yahu burda kim ne konu açsa hemen meslegin var mi,eğitimin ne gibi sacmaliklar dönüyor kiz ne diyor siz ne diyorsunuz...

Hanımlar merhaba,

Eşine neee, kayınvalidene nee!! Bu çocuğu 9 ay karnında taşıyanda sensin ömrünün sonuna kadar bakanda sensin. Eyvallah kendine göre öneri verebilir ama bu sadece öneri olarak kalmalı ilerisi onun haddine değil. Ayrıca ne demek hemen hamile kal arayı açma ya??!! Çocuk büyütmek o kadar kolay mı üstelik binbir zahmeti binbir masrafı varken. Eyvallah her şeyi evlatlarınız için yapıyorsunuz ama ona en sağlıklı en iyi geleceği vermek içinde ikinci belki de üçüncü çocuk için araya uzuun bir mesafe koymalı ve bütün güzel günlerinizi ona ayırmalısınız. Eşiniz denen moron annenizi onaylamak yerinede sizden yana olsun bir zahmet. O ne öyle annem ne derse o olur tavırları. Bir tarafı yiyorsa kendi 9 ay sancı çeksin ömrü boyunca zaman geçirsiin. Ahh ulan ahh şöyle o dönemleri yaşayacakları bir zaman dilimi olacaktı var ya. Çocuğun ç'sini bile söyletmezdi size. Eyvallah aile önemlidir ama en önemlisi sizin kararlarınız. Sonuçta emök veren inanın siz olacaksınız onlar sadece sevecek sonra bi daha yapta yine sevelim bıcır bıcır diyecekler. Ondan hiiç tınlamayın

Meraba arkadaşlar. Biz esimle iliskiye girdigimizin uzerinden 17.gun gecti. Adetimde 5 gun gecikti. Normalde 24 25 gibi adet olmam gerekiyordu olmadim. Sizce test alsam 17.gun lukte cikarmmi.? Yoksa 20 gunu falan beklemelimiyim

Back
X