- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
- Konu Sahibi denizerdem
Sanırım kaynanan seni baştan istemedi buna rağmen mi evlendin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basta size bu kayinvalideyle Allah sabir versin diyorum.
esiniz kolayci bir insana benziyor, annesi zorluk cikariyor diye bosanmayi dile getirmek te ne demekcok ayip soyledikleri!
eger sikayeti varsa annesine karsi sizi korusun, siz de annesinin evinize gelmesine sesinizi cikartmayin nasil olsa esim bana sahip cikar beni ezdirmez, geliversinler diye dusunerek.
acaba ailenize bu durumu anlatirsaniz bu olayi cozebilirler mi?
gerci kaynana cok eli masali biri gibi vallahi ortaligi yakip yikan biriyse asla oturup konusulmaz kendisiyle.
belli ki sorunu cozebilecek kisi esiniz. annesinin ve esinin konumunu bilip ona gore arayi idare etmesi gerek.
esinizle sakince, sinirlenmeden konussaniz?
bu konu yuzunden ne kadar uzuldugunuzu anlatsaniz, uzun uzun konussaniz sizi anlar belki yardimci olur ve bu sorunu cozersiniz?
ya da hic olmadi baska sehre tasinin![]()
aaaa pardon o zaman da yatiya bir gelir 4 ay gitmez falan![]()
yasi kac kayinvalidenizin? bir hastaligi falan var mi? kalan omru ne kadar acep? :82:
Sanırım kaynanan seni baştan istemedi buna rağmen mi evlendin?
düğün gününe kadar çok istekli nikah olduktan sonra düğünün olucağı gün başladı allaha havale ediyorum en iyisini o bilir....
madem öyle neden kendine iş aramıyorsun daha güçlü olursun yoksa her gün kaynana için üzül
aslında çok üzücü bir durum annesini kayırması ve senin üzüntünü hiçe sayması kaynana evliliğinizi yıpratıyor ne gibi kararlar aldın ?evelenmeden önce çalışıyordum şehir değiştrdim geldim burda bi süre çalıştım çalşıtığım yer el değiştrdi tekrar iş başvurularında bulndum bekliyorum yoksa çalşımayı çok istiyorum....
aslında çok üzücü bir durum annesini kayırması ve senin üzüntünü hiçe sayması kaynana evliliğinizi yıpratıyor ne gibi kararlar aldın ?
61 yaşında ama bi şey olmasın istemm benden uzak olsun yeter dün akşam evime geldiler birde görümcemler çocukları o kadar kişiye yemek falan hazırla balıklı bulaşıkları yıkda her yeri çamaşır suyuyla sil tek başıma eşimde çok yoruldun elşne sağlık demedi ne yaspıyosun sen gel otursana yanımzda deyip durdu yemekten kalktı bi eline sağlık demedi yok çorba acı olmuş eleştrdi işte görümcemle aram iyi değil gitti aracıyla özel olarak evinden aldı getirdi bana da bi trip eşim yapıyor kzıd mutfakta telfnumu fırlattı ben bu kadar insana 8 kişiler hizmet etmek zorunda mıyım diye ben de yanlarında hiç oturmdaım bulaşık yıkadım ütü yaptım sonrada gittiler allahın belaları birde kayınvaldiem sürekli başımda sinirlerinm bozuldu salı günü gelde komşulara gideceğiz diyo doktura gidecem ben gelmem dedim....
benimkisi isin sakasi canim. kimse birinin olmesini istemez tabii ki ama iste boyle cadi insanlar insanin aklina gelmeyecek seyleri getirtiyorlar
esinin yemegi elestirmesi, eline saglik dememesini takma dusuncesizlik etmis olabilir canim bosver
bazi erkekler mutfak islerine yardim etmezler seninkisi de oyle biridir belki ondan yardim etmemistir canim :44:
ne desem bilmiyorum yani inan durumun cok zor, Allah en kisa zamanda cikar bil yol gostersin esinle sana da huzura kavusun insallah!
esine yaklasimin hircin hircin olmasin tatlim, evet bu durumda sakin olmak zor cok haklisin ama biraz sakin yaklas ona.
memnuniyetsizliklerini sakince belirt yoksa esin dirdircisin, sikayetcisin, aileme saygisizsin falan diyerek ve butun bu darginligin sucu senin ustune bindirecek.
ayrilirsaniz nedenini sen olarak gosterecek, denizerdem hep sikayet etti soyle etti boyle etti beni biktirdi diyerek isin icinden siyrilacak.
ben bu sorunu cozebileceginize inaniyorum, bosanma lafini etmeyin lutfen
boyle cadi bir kadin yuzunden yuvaniz bozulmasin
esiniz keske bir seyler yapsa...
ablalarım diyorum hepinize daha aranıza yeni katıldım ama bana allah rızası için yardımcı olun akıl verin ağlamkatan artık gözlerim kapandı. 22 yaşındayım öğrtmenim ancak atamam olmadı 5 ay önce üniversite 1den beri görüştüğüm 4 yıldır beraber olduğum deliler gibi sevdiğim kişi ile nişanlandım kendisi subay(( ama şu anda keşke olmasaymış diyorum. annesi ve babasının yaptıkları artık dayanılmaz hale geldi. şubatta nikahımız olacaktı güya ama annesi çalışmayan gelin istemiyormuş beni oğluna yakıştıramıyormuş ben oğlunun parası için onunla evleniyormuşum ailesinden oğlunu kopraracakmışım zaten benim ailem beni oğluyla nişanlayıp oğluna kapak attırana kadar canı çıkmış benim babam beni bakamıyormuş onların yanında belki gün yüzü görür müşüm. nikahın kpssye kayıt yaptırmazsam eğer kpssyi kazanamzsam olmayacağını söyleyip duruyor. nikahta zaten eğlenceistemiyoruz sadece şık abiye alıp nikahlanırız düğünde gelinlik giyerim dedim. babası ve annesi oğlum amacı seni batırmak paranı yemek. giydir gelinliği düğüne gerek kalmasın diye tutturdu.niaşnlım ben seni seiyorum çalışman çalışmaman umrumda değil dedikçe onlar daha çok beni kötülemeye başladılar. her gün beni aramak istiyo babası. bende 1 ayda bir konuşuyorum bu seferde bizi istemiyo diye nişanlıma şikayet ediliyorum. zaten nişanlım doğuda görev yaptığı için eşya bile alamayacağız ama düğün yapma diye tutturup duruyo bende babamın bi kzııyım sonuçta. giydiğime bile karışıyo namusunu koruyamaz bu senin deyip duruyo . benim yüzüme söyleyemiyo nişanlıma arkamdan konuşup duruyor. en son onalra saygıdan nasılsınız iyimsiiniz diye hep telde konusurdum ona bile demişler ki. araya bilerek mesafe koyuyor bu kız seni ailenle kötü edecek. kendi ailesiyle bizden daha iyi artı konları bırakıp diğer tarafla iyi olmalıymışım.... daha anlatamayacağım burada yazılamayak bir sürü art niyet hakaret var. bende en sonudna dayanamadım nişnalıma açtım ağzımı yumdum gözümü annesine babasına demediğim şey bırakmadım aramızı toparlayamıyoruz. kayınvalidemin anlayacağınız bizi ayırma çabaları yavaş yavaş meyvesini veriyo . ne olur bana akıl verin dayanamıyorum artık
:18: delirmek uzereyim benim kayinvaldem ozurlu bir kaza germisler ve belden assagisini tutmuyor ancak baston yardimiyla az ilerletti bu arada yurt disinda yasiyoruz devlette yuklu bir maas baglatmis ve inanirmisiniz uzuluyordum onun icin ama artik bir gram bile uzulmuyorum cunku insani para ne olursan ol degistiriyor ayni evde yasiyorum ve oyle numaraci birisiki doktor eve geliyor buram agriyor suram yani televizyon dizilerinde hangi hastalik modaysa bende o hastalik var kesin diyor doktor tahlil filan yapiyor birsey cikmiyor pisikolojik diyor ama gel gelelim evdekilere hemen baska diyor doktor dediki tehlikeli durum olebilirim birde ustune agliyor saatlerce birde benden kucuk gorumcem ve bekar kayinlarim var herkez evdeyken misafir varken kizim annecim diyor bana onlar gidince oglum benim icin evlendi senle seni sevdiginimi saniyorsun diyor sonrada saka saka diyei alay ediyor gorumcem beni durmadan azarliyor ben sakat kaldigi icin uzulurken paranin gozu kor olsun millet parmaginda oynatiyor ama sadece tek dedigim bir sey var ALLAH COK BUYUK ONUNDA KIZI OGLU VAR BENIM YASADIKLARIMI ELBET YUCE RABBIM ONLARADA YASATSIN bu arada esim benden once evlenmis kiz ancak 6 ay kalmis ve kacmis ve giderken yasadigimi bir allah bilir birde ben diyerek gitmis ilk basta inanmiyordum ama simdi kesinlikle inaniyorum suanda yazdigim yasadiklarimin binde biri bile degil en komigide ben 36 Bedenim kayin valdem 56 beden bana giymedigi giysilerini veriyor al giy olur diye yani anlayacaginiz ne yapacagimi bilmiyorum