- 1 Temmuz 2019
- 34
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi eda88melisa
Pardon hangi anlamda müstahak?ben olayları özet geçtim yazarken.siz nereye takıldınızda müstahak olduğunu düşünüyosunuz?Ya çok özür dilerim ama sanki sana müstehak hı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon hangi anlamda müstahak?ben olayları özet geçtim yazarken.siz nereye takıldınızda müstahak olduğunu düşünüyosunuz?Ya çok özür dilerim ama sanki sana müstehak hı ?
Malesef maddi durumlar el vermiyo ayrı eve çıkmaya.yosa eşimde bin pişman beraber oturduğumuz içinSizin yerinizde olsam çoktan ayrı eve çıkmıştım neden beraber yaşıyorsunuz ki ben de kv ile yaşıyorum ama kadın sessiz sedasız sürekli kızım diyo 2 yıl oldu daha 1 kötü lafını duymadım arkamdan konuştuğunu duymadım eğer seninle aynı şartlarda olsaydım ki zor bi durum evim ayrı yolum sapa der çıkardım kendi evimde yaşar kimsenin annemi iğnelemesine izin vermezdim ki eşiniz de pek pasif gibi geldi yani
Ozamanlar inanın nasıl diyim ben bi pasiftim.bu sefer ezdirmem.eşimede diyorum zaten bu sefer yine bişi olursa büyük olay çıkartırım diye.eşimle evliliğimizde hiç bi sorunumuz yok gayet mutluyuz.annesi bozuyo.annesi uyumsuz.kendi kocasına bile neler yapıyo.acayip bi kadın.Düşünüyorum da.. Biri anneme hakaret edecek, kovacak ve ben birde onlarla yaşayacağımeşimle ilk tanıştığımız gün dedim "Aileme yapılan saygısızlığın kendime yapılmış bilirim. Hic affetmem. Millet ona göre ayağını denk alacak" diye. Başlarım onların evlerine de. Oğullarınada. Korkmakta çok haklısınız çünkü siz annenizi yine ezdirirsiniz, ta burdan belli. Üstüne 3 cocuk da gelir ilerde.
Derdimi yazdım yazarken özet geçtim ama yorum yapanlar sağolsun olayı hep farklı tarafından algılamış.benim çıkmazımı kimse farketmiyo.Sanırım bostan korkuluğu dediğimiz şey sizin eşiniz. Kendisinin adını da sadece üreme kısmında aktif gördük
Ozamanlar inanın nasıl diyim ben bi pasiftim.bu sefer ezdirmem.eşimede diyorum zaten bu sefer yine bişi olursa büyük olay çıkartırım diye.eşimle evliliğimizde hiç bi sorunumuz yok gayet mutluyuz.annesi bozuyo.annesi uyumsuz.kendi kocasına bile neler yapıyo.acayip bi kadın.
Evde misafir vardı.sigara içmeye çıkmışlardı.bu konuşma oanda oldu.bende hamileyim ya yattı sandılar beni ama konuşmaları ayen beyan duyuluyodu.eşime anlattım ama konuşmaları.haberi var.annesine hakim olabilmek içinde yıllık iznini doğumumda kullanıcak mecbur.Demişsiniz ama kayınpederle kv aralarında anneniz hakkında hangi yüzle gelecek diye arkasından konuşurken sesinizi çıkarmamışsınız ben yine bi tatsızlık yaşanırsa ki inş yaşanmaz gereken cevabı verebileceğinizi düşünmedim açıkcası
Maddi durumlar el vermiyo malesef ayrı eve çıkmayı.inanın eşimde bende deli gibi istiyoruz çabalıyoruz ama olmuyo.bu zamana kadar yıllarca karşılaştırmadım annem ve kayınvalidemi ama bu doğum... ilkinde içine ettiler.bu sefer asla izin vermem.kaynanamın bana zaten hiç bi faydası dokunmicak.ilk doğumumda elim soğumuş diyip durdu.71yaşında şuan kendisi.bana annemden başka yardım edecek kimsem yok malesefYerinizde olsam annemi doğumda yanıma çağırmazdım, neden kadının kovmaktan beter eden insanlarla muhattab edeceksiniz ki?
Olgunlaşmış olsaydınız ayrı eve çıkmış olurdunuz.
Ayrıca ihtiyaçlarınızı niye anneniz karşılıyor? Eşinizin hayatınızdaki rolü nedir anlamadım. Anne babasıyla beraber yaşıyorsunuz ,ihtiyaçlarınızın aileniz karşılıyor.
Eşiniz annenizle konuşmazken siz yıllardır onun ailesiyle yaşıyorsunuz. Nereden tutulsa elinizde kalacak bir hayat. Annenizi eşiniz ve ailesiyle muhattap etmeye hakkınız yok bence.
Maddi durumlar ayrı eve çıkmayı engelliyo malesef.sıfırdan ev kurmak kolaymı.anneminde geliri iyi o yüzden bana para gönderiyo.Kocan Yokmu annen neden para gönderiyor sana ?
Bi de annen hakkında konusurken ahalı kocan ne yapıyor, neden onlarla neden aynı evdesiniz?
Yani bebek sorgulaması yapmayi da sevmiyorum ama o zaman neden ikinci çocuk? Ayrı eve çıkmaya maddi imkânınız yoksa, sizde çalışırdınız, bir çocukla bir şekilde bir ihtimaliniz olurdu belki. Şimdi tamamen ayrı eve çıkmayı imkansız hale getiriyorsunuz.Maddi durumlar el vermiyo malesef ayrı eve çıkmayı.inanın eşimde bende deli gibi istiyoruz çabalıyoruz ama olmuyo.bu zamana kadar yıllarca karşılaştırmadım annem ve kayınvalidemi ama bu doğum... ilkinde içine ettiler.bu sefer asla izin vermem.kaynanamın bana zaten hiç bi faydası dokunmicak.ilk doğumumda elim soğumuş diyip durdu.71yaşında şuan kendisi.bana annemden başka yardım edecek kimsem yok malesef
yardimi olmaz zaten ancak laf yaparlar valla ben ilk digumumu yaptim tecrübe edindum ikinci dogumumda kimse olmasin yanimda kayinvalidem zaten ayni sizin kv gibi maddi imkanlar el vermiyor demissinizde gercekten sizin adiniza üzüldüm böyle yasamakta cok zor her an tedirginMaddi durumlar el vermiyo malesef ayrı eve çıkmayı.inanın eşimde bende deli gibi istiyoruz çabalıyoruz ama olmuyo.bu zamana kadar yıllarca karşılaştırmadım annem ve kayınvalidemi ama bu doğum... ilkinde içine ettiler.bu sefer asla izin vermem.kaynanamın bana zaten hiç bi faydası dokunmicak.ilk doğumumda elim soğumuş diyip durdu.71yaşında şuan kendisi.bana annemden başka yardım edecek kimsem yok malesef
Eşimle hiç bi problemimiz yok yanlızken gayet mutluyuz huzurluyuz.şükür eşimle annemin arası düzeldi.ben benim derdim bunlar değil.kayınvalidemin cahilce davranışları ve bunu kimseye açıklayamıuorum şu forumda... maddi sıkıntılar yüzünden ayrı evede çıkamıyoruz.bi.çıkmazda tıkıldık kaldıkihtiyacini annen karsiliyor
esin dahil es ailesi annenle konusmuyor
sana insan olarak saygi duyulmuyor
ama sen bu adama ikinciyi doguruyorsun
![]()
kayınpederle aralarında konuşuyolar hangi yüzle gelcek diye.
Kız aynı anda yazmışız bi baktım şaşırdım ismim farklı resmim farklı diyorumKayinvalideniz sizin evinizde annenize saygisizlik yaptiysa, ortak yasadiginiz evde haydi haydi yapar.
Risk almayin, dogumu annenizin yaninda yapin. Toparlanir toparlanmaz da evinize donun.
Şu kadar yorum içinde beni bi tek siz anlamışsınızbu tip Kayinvalideride hic anlamiyorum almissin bi gelin hem yaninda sana hizmet ediyor hemde yeri geliyor baskalrina kesiyor ne kadar nankörlüktür bu ya birak gelsin annesi ayir evini esiyle mutlu olsunlar ev ev üstüne olurmu ya valla iyi katlaniyorsunuz en ufak bu laf deseniz o lafi baska yere cekerler cünkü kendi kayinvalidemden biliyorum zor gercekten esinizde sizin mutsuz oldugunu göre göre hala nasil ayni evde kaliyor bari alt kata üst kata tasininda cok ayirlmak istemiyorsa yatarkene bari rahat uyku uyarsinuz allah yardimciniz olsun su durumda o laftan sonra tek yapin dogumunuzu yinede annenizi cagiripta laf ettirmeyin derim
Keşke yakın olsamda gidebilsem.annem istanbulda bense tokattayım.heran doğum yapabilirim.uçaklar almaz.otobüs desen 12 saat yol.ya sancım gelirse...Kayinvalideniz sizin evinizde annenize saygisizlik yaptiysa, ortak yasadiginiz evde haydi haydi yapar.
Risk almayin, dogumu annenizin yaninda yapin. Toparlanir toparlanmaz da evinize donun.
Kayınvalidem gerçekten çenesiz bi insan zaten.bunu kendi çocukları kocası dahil cümke alem biliyo.anneme 12 saat uzaktayım.doğumum geldi artık.her an doğum yapabilirmişim artık doktor öyle diyoKendi evinizde annenizle tartışıp gitmesine neden olduysa kendi evinde haydi haydi çenesini tutmaz. Ben olsam çağırmazdım annemi kendim giderdim.
Evet insan 2.de daha tecrübeli oluyo dediğiniz gibi.ah kaynanam biraz çenesini tutsa... sadece bana karşı değil herkese karşı böyle.ne dediğini bilmez bi insan.çocuklarına karşı,eşine karşı,herkese karşı böyle.Allahtan herkes huyunu biliyo.Benimle şimdiye kadar okadar uğraştıki.eşimi üstüme salmaya çok uğraştı ama hiç bi zaman başaramadı.bunada deli oluyo zaten.görümcem desen ondanda Allah razı olsun annesinin huyunu biliyo hep yanımda oldu.yeri geldi beni savundu.eşimde benim için annesiyle çooook tartıştı halada tartışıyo.ama bunu burda bayanlara bi türlü anlatamayorum.eşin ne işe yarıyo diyip durmuşlar.eşim her haim bütün zorluklara karşı yanımda olan bi insan.ama maddi imkanlar yüzünden ayrı eve çıkamıyoruz.napsın adam çalsın çırpsınmı.sıfırdan yeni gelin gibi iğneden ipliğe eşya almamız lazım.bide üstüne kira eklenicek...yardimi olmaz zaten ancak laf yaparlar valla ben ilk digumumu yaptim tecrübe edindum ikinci dogumumda kimse olmasin yanimda kayinvalidem zaten ayni sizin kv gibi maddi imkanlar el vermiyor demissinizde gercekten sizin adiniza üzüldüm böyle yasamakta cok zor her an tedirgin
Tabiki durduruyo.eşim hep yanımda.şimdiye kadar ailesine karşı hiç karşımda durmadı hep yanımda oldu.eşim benim yanımda olmasa hiç çekilmez bu hayat.şimdiye kadar çoktan boşanır giderdim ama eşimle problemimiz yok.başbaşayken huzurumuz yerinde.mutluyuzda.bana ve kızımıza elinden geldiğince bi dediğimizi iki etmemeye çalışıyo.tek sıkıntı kaynanam.başka sorunumuz yokEşiniz annesini durdurmuyor mu hiç?