Kayınvalidem iftira atıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim yanlış anlamışsındır diyor konuşmaya gittim imasını yanlış anlamış olabilirim diye hayır doğru dedi yüzsüzce hareketlerine devam ediyor yanlız kaldım
E sende yüzsüz gibi gidip bu saygısızlığı çekme işte konu bu, böyle bı durum varsa mesafe konulur, eşine tekrar konuştuğunu annesinin ne söylediğini söyledin mi, böyle bı imayi asla kimse bana yapamaz mesela büyük sıkıntı çıkarırım, sen niye oturup dinledin, bunun daha ötesi var mı, daha ne desin sınır koyman için ?

Konuyu açıyorum iftar saatini mi buldun akşama mı oldun geceyi mi buldun bunu söyleyecek gibisinden saçma sapan şeyler böyle sanki böyle bir şeyin saati olması gerekiyormuş gibi
Olay ne kadar basit bir şey gibi geçiyor eşiniz ve ailesi için. bu bayaa büyük ve korkunç bir olay çok büyük bir iftira sizin o evde hala durup onların yüzüne bile bakmamanız lazım bence

Bnmde değil ama çok normal karşılanıyor

Çok arada kaldım yoksa yani kesinlikle kimse anlatmaz dım
Benim yapacağım bellidir imayi yapanı yaptığına pisman eder, beni desteklemeyen adamın yüzüne bakmam, şükür ölmedim koca diye, Allah bagislarsa iki çocuğum benimde var, böyle rezil konularla buyuyeceklerine bana saygıları kalmayacagina aslanlar gibi kendim buyuturüm. Kimseye de tepeme çıksın diye fırsat vermem.

Benim yapacağım bellidir imayi yapanı yaptığına pisman eder, beni desteklemeyen adamın yüzüne bakmam, şükür ölmedim koca diye, Allah bagislarsa iki çocuğum benimde var, böyle rezil konularla buyuyeceklerine bana saygıları kalmayacagina aslanlar gibi kendim buyuturüm. Kimseye de tepeme çıksın diye fırsat vermem.
7 yıldır evliyim geldiğimden beridir zaten kayınvalidem beni kocamla boşamaya çalışıyor

Ne iftira atıyor

Kiminle 😳
Kb.siyla canım, gizli buluşup opusuyorsunuz diyormuş, kocasida konuşacak bu saati mi buldun diye inanmiyormus dinlemiyormus, kp.ri de gülüp geçiyormuş ramazan günü tartışmayın diyormuş :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X