Kayınvalidem iftira atıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüşmeyin, başka çaresi yok.
Kv niz hasta olabilir, demans, Alzheimer başlangıcı sürecinde bu tür sanrılar olabiliyor ya da paranoid bozukluğu olabilir. Nöroloji ve psikiyatri uzmanlarına göstermekte fayda var. Hastaysa tedavisi başlasın.

Merhaba arkadaşlar kayınvalidem bana iftira atıyor kayınbabam ve benimle alakalı imalarda bulunuyor ben tepkimi ortaya koyuyorum ama eşimin destekçi olmuyor bunda ne var bu bir ima değil gibisinden konuşmalara giriyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum
Bu nasıl bir iğrençlik !

Eşinizin ve kp in ve dahi ailenizin tepkisini sonradan okudum. Kadın hasta da, bunlara ne oluyor? Bunlar yenilip yutulacak şeyler değil. Acaba kadının teşhisi var da eşiniz sizden mi gizliyor? Yani hayatın akışına aykırı bu tepki(sizlik).

Susmadım susturulmak zorunda bırakıldım böyle bir durumda ne yapabilirim iki çocuğumla nereye gidicem ben konu burda kapanmadı devam ediyor çabalıyorum üstü kapatılmasın diye

Siz gizli gizli buluşuyorsunuz öpüşüyorsunuz gipi saçma sapan şeyler
Bu imâ falan değil yalnız,düpedüz iftiraaaaa kayınpederiniz ne diyor peki bu duruma , neticede o da iftiraya uğruyor.Kayınvalideniz psikolojik tedavi görmeli bence , konunun uzmanı değilim yorum yapmak yanlış olabilir ama şizofren vb bir rahatsızlığa sahip olabilir

Eşinizde ve ailesinde genetik bir akıl hastalığı ya da zeka geriliği olabilir mi? Normal hiçbir kayınvalide şüphelerinden yüzde yüz emin olmadan gelinini böyle itham edemez. Bununla itham edilen hiçbir kayınpeder “Ramazan ramazan böyle şeyler konuşmayın.” demez. Kocanız zaten bambaşka bir boyut. Ağır mental retardasyon?

Susmadım susturulmak zorunda bırakıldım böyle bir durumda ne yapabilirim iki çocuğumla nereye gidicem ben konu burda kapanmadı devam ediyor çabalıyorum üstü kapatılmasın diye
E bunu yaşamak mı daha zor, birilerinin inanmaması mı?

beraber mi yaşıyorsunuz kv kp ile

Rabim yaşatsın sana onndan sonra inan çabam sizi inandırmak sanki dengesiz

Dengesiz? Denge nasıl olur bak anlatayım. Ben böyle bir şey yaşarsam senin gibi alık alık (şöyle 😳😳😳) ne yapmam lazım diye etrafa sormam emin ol :) ortalığı ayağa kaldırırım. Kocam da yiyorsa beni desteklemesin. Bana atılan iftiraya susan ailemi de silerim. Anlattığın şey gerçekse sen ya çok ezik bi tipsin ya da gerçek değil şu an burada uyduruktan teyyare bir konu sallıyorsun.

Hiç hasta değil insanına göre muamele
Hastaysa doktora götürecekler.
Sizde bu insanlarla akrabacılık oynamayacaksınız. Yüzyüze gelmeyeceksiniz. Hiçbirinin tepkisi normal değil.

Eğer bilerek yapıyorsa gemileri yakmak için fazla düşünmeyin. Çünkü kayınvalidenizden daha önemli biri var konuda o da eşiniz.Vurdumduymazlığı ayrı bir boyut. Ortalığı ayağa kaldırması lazım. Geçiştirerek havaya asılacak bir konu değil bu. Siz mi savunacaksınız kendi kendinizi?
Şartlar bu evlilikte kalmam için uygun mu? Ortam çocuklarımı yetiştirmem için sağlıklı mı diye sormuyor musunuz kendinize?
Çocuklar üstü örtülen bu tür anormallikler yetişirken yanlarında konuşulmasa bile havadan kokusunu alırlar. Namusunuza dil uzatılıyor, dahası herkes normal karşılıyor.
Akıl tutulması resmen.

Allah böyle dili olan insanlardan esirgesin. Kayınvalideniz ayrı kocanız ayrı ahlaksız. Yedi düvele rezil eder bırakırdım onları , böyle ahlaksız konusan birinin yüzüne bakmazdım. O adamı da koca diye yanımda asla gezdirmezdim.

E bunu yaşamak mı daha zor, birilerinin inanmaması mı?
Tabiki yaşamak ben başkalarının inanmasını beklemiyorum zaten sadece insanın bazı yerlerde ne yapacağını bilmemesi çok zor bir şey eşimle iki gündür konuşuyoruz nurdan gitme kararı aldık birdaha kayınvalidemle ne eşim nede ben görüşmiycez uzaklaşıyoruz aynı ortamdan uzaklaşmakta bana yeter en azından çocuklarım için

Eşim böle birşeyi annesinnin söylediğine inanmak istemedi ama kayınvalidem eşimin yanında aynı hareketlere girince kendini ifşa etti onunla görüşmeme kararı aldık çok şükür taşınıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X