O iyi değil hasta delinin lafı için yuvanımı yıkacaksın dedilerKadın hastadır.
Ettiği lafın yenilir yutulur tarafı yok. Sağlıklı bir insan durup dururken bunu demez/diyemez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O iyi değil hasta delinin lafı için yuvanımı yıkacaksın dedilerKadın hastadır.
Ettiği lafın yenilir yutulur tarafı yok. Sağlıklı bir insan durup dururken bunu demez/diyemez.
Doktora götürsünler hastaysa?O iyi değil hasta delinin lafı için yuvanımı yıkacaksın dediler
Bilmiyorum çok yoruldum sadece uyumak istiyorum şuanDoktora götürsünler hastaysa?
Olay büyüdü kayın validem kayın babamın yanında ne öyle şeymi olur Allah'tan kork tövbe töbe falan dediKafasında sorun var mı ? Niye normal karşılıyor oğlu falan . Doktora götürsünler .
Hiç hasta değil insanına göre muamele ediyorKadın hastadır.
İnsanın başına gelirse inannır bn şuan bu kadar saçmalığın içindeyim birilerine yorum yaparken Allah'tan korkun.Boyle bi saçmaliga inanacakmisiniz cidden ben inanmiyom asilesi Allah'a birak diyomus birde olacak gibi degil ciddi degil bu konu bnce
Yapmanız gereken konuşurken ses kaydı alıp eşinize ve ailenize dinletin.Yalancı çıkınca evi terketti
Allah'tan senin ailen korksun bee Allah'a birak diyecegini cekipte kurtasinlar ordan seni sende banami diyon Allahtan kork diyeİnsanın başına gelirse inannır bn şuan bu kadar saçmalığın içindeyim birilerine yorum yaparken Allah'tan korkun.
Nu ne midesizlik ayağınızı kesin ordan ve eşine okkalı bir tokat+ ayrılığı hak ediyor!Merhaba arkadaşlar kayınvalidem bana iftira atıyor kayınbabam ve benimle alakalı imalarda bulunuyor ben tepkimi ortaya koyuyorum ama eşimin destekçi olmuyor bunda ne var bu bir ima değil gibisinden konuşmalara giriyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum
Öncesinde kayımbabamla durduk yere iftira attı şimdi ise şunu ypıyor sen bilirsin siz gizli gizli buluşuyursunuz gibisinden konuşmalara giriyor