Selam kızlar aranıza sırf acaba haklı mıyım haksız yere mi kendimi üzüyorum öğrenmek için katıldım. 2017 yılında eşimle severek evlendik kendisi karslı bende rizeliyim iyi hoş güzel herşey muhteşem öyle böyle ite kaka evlendik Aile apartmanı da oturuyoruz altlı üstlü olarak neyse uzatmadan ben 2017 Kasım ayında hamile kaldım onlarında ilk torunu olcaktı söylediğim an çok sevindiler havalara uçtular hep cinsiyeti belli olsun biz ona neler neler alcaz dediler neyse cinsiyet de belli oldu erkek söyledim görümcem bana biz alırsak uğursuzluk getirir siz alınn dedi zaten alcaz dedim bende çocuk dogana kadar ne bir çöp aldılar bebeğe ne de bana bişeye ihtiyacın var mı diye soruldu (kayınvalidem çalışıyor) neyse doğurdum annem bi hurç dolusu kıyafet yatak yorgan yaptı getirdi kaynanam yine yok 40 mevlüt ünde geldi 250 TL lik künye taktı bana 700 TL ye aldım dedi orda da bana yalan söyledi yani kısacası kadın ne torununa hevesli ne de beni seviyo doğumdan sonra bi kere sormadı çocuk nabıyo nasıl yıkıyorsun tek başına yapabilir misin diye ilk bebeğim de beni resmen yalnız bıraktılar eşim hep yanımda olmaya çalıştı ama devamlı şimdi yeni yebi konulardan onunla da tartışıyoruz sevemiyorum ailesini napmalıyım (bu konu değil sadece daha bi çok konu var lakin çok uzatmak istemedim)