Kayınvalidem ile görümcem

matmazlla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
56
54
3
32
Selam kızlar aranıza sırf acaba haklı mıyım haksız yere mi kendimi üzüyorum öğrenmek için katıldım. 2017 yılında eşimle severek evlendik kendisi karslı bende rizeliyim iyi hoş güzel herşey muhteşem öyle böyle ite kaka evlendik Aile apartmanı da oturuyoruz altlı üstlü olarak neyse uzatmadan ben 2017 Kasım ayında hamile kaldım onlarında ilk torunu olcaktı söylediğim an çok sevindiler havalara uçtular hep cinsiyeti belli olsun biz ona neler neler alcaz dediler neyse cinsiyet de belli oldu erkek söyledim görümcem bana biz alırsak uğursuzluk getirir siz alınn dedi zaten alcaz dedim bende çocuk dogana kadar ne bir çöp aldılar bebeğe ne de bana bişeye ihtiyacın var mı diye soruldu (kayınvalidem çalışıyor) neyse doğurdum annem bi hurç dolusu kıyafet yatak yorgan yaptı getirdi kaynanam yine yok 40 mevlüt ünde geldi 250 TL lik künye taktı bana 700 TL ye aldım dedi orda da bana yalan söyledi yani kısacası kadın ne torununa hevesli ne de beni seviyo doğumdan sonra bi kere sormadı çocuk nabıyo nasıl yıkıyorsun tek başına yapabilir misin diye ilk bebeğim de beni resmen yalnız bıraktılar eşim hep yanımda olmaya çalıştı ama devamlı şimdi yeni yebi konulardan onunla da tartışıyoruz sevemiyorum ailesini napmalıyım (bu konu değil sadece daha bi çok konu var lakin çok uzatmak istemedim)

Gelip bebeği yıkamak isteslerdide sorun olacaktı sizi yanlız birakmasalardida sorun olacaktı ortada bence bi problem yok bırakın gelmesinler ne güzel. Diğer konulara gelince bi insana maddi bişey yapmadı diye tavir almak bana göre sacmalik yapan yapar yapmayan yapmaz ha 250 tllik bileklik ha 700 luk önemli olan düşünmesi yapması çocuğu herkes kendine doğuruyor neden size kv kp takı taksinki, esin taksin bu zihniyetleri geçin allah aşkına o cocuk senin ve kendin için doguruyorsun

Onemli olan künye nin rakamı değil bana toplum da yalan söylemesi 250 olsa yüzüne mi fırlatıcam hayır manevi beklenti olması da gayet normal tabi aile apartmanı güya annem babam başka şehirde benn onlara o kadar değer veriyorum saygı gösteriyorum onlar benim düğün fotografınfa yüzümü kapatıp oğlunu tek başına koyuyor olur mu öyle

Boşverin sevmesinler her an dibinizde olmaktan daha iyidir

Kızlar çocuk Allah a şükür 6 aylık oldu bakabiliyorum maddi manevi de yetiyoruz sıkıntı o değil. Sorun bu onların ailenin ilk torunu başta atıp tutup sonra böyle bi tavır takınmaları saçma sadece bu konu için değil tepkim de bi çok sebep var

Aman gelmesinler dertsiz basına dert mi istiyorsun. Ne güzel yanlız bırakmışlar işte. Sizde kendiniz eşiniz huzur içinde yasayın.

Ailenden uzakta bir şehre eşinin yaşadığı geldiysen destek olmaları gerekirdi. Maddi manevi destek olunması ve büyük olmasa da bınun beklenmesi de normal bence. Hiç heveslenmiyorlar mı diye düşünüyor insan.
Bebeğe birşey alma, bakımında gibi şeyleri kız annesinden bekleyenler oluyor. İnsan içinde kendilerini çok şey yaptı olarak göstermeye çalışmışlar. Boşver ilerde de sevgi emek göstermezlerse torunları onları ne kadar hala babane görecek diye onlar düşünsün. Sen bir şekilde yetiyormuşsun zaten.

Ah be defne cim keşke gelmedikleri gibi sorun da yaşatmasalar bi aydır hastayım çocuk da hasta evde tekiz geçen gün eşim de hafif öksürdü hemen telefonla beni arıyo oğlum ozelee gitsin serum takılsın diye yani biz çocukla bi aydır hastayız bizi bi kere aramadı hastaneye gittiniz mi iyi misiniz diye bence beni sevmiyo :KK12: ondan dolayı da torunu görmüyo başka açıklama bulamadım o_O

3 çocuğum var hiç birini babası ve benim haricimde doğumdan itibaren kimse yıkamadı.
bu arada ilk oğlum iki tarafında ilk torunu.
hediye alındı iki taraftan da, ama alınmasaydı neden demezdim.
alındığı için de minnet duymuyorum.

künyenin fiyatı hakkında söylediği yalan harici kayda değer bir şey yok anlattıklarınızda.
o da onun ayıbı, boşverin gitsin.

Ailenden uzakta bir şehre eşinin yaşadığı geldiysen destek olmaları gerekirdi. Maddi manevi destek olunması ve büyük olmasa da bınun beklenmesi de normal bence. Hiç heveslenmiyorlar mı diye düşünüyor insan.
Bebeğe birşey alma, bakımında gibi şeyleri kız annesinden bekleyenler oluyor. İnsan içinde kendilerini çok şey yaptı olarak göstermeye çalışmışlar. Boşver ilerde de sevgi emek göstermezlerse torunları onları ne kadar hala babane görecek diye onlar düşünsün. Sen bir şekilde yetiyormuşsun zaten.
Evet zaten daha doğmadan tutturdu annen tam altın getirsin taksın tatlı yapsın diye ki annem kira da kendisi ise 2 kira bi emekli maaşı bi kendini bi de görümcemi maaşı ile 5 gelir sahibi insan beni bi sen anladın galiba :KK19:

Ah be defne cim keşke gelmedikleri gibi sorun da yaşatmasalar bi aydır hastayım çocuk da hasta evde tekiz geçen gün eşim de hafif öksürdü hemen telefonla beni arıyo oğlum ozelee gitsin serum takılsın diye yani biz çocukla bi aydır hastayız bizi bi kere aramadı hastaneye gittiniz mi iyi misiniz diye bence beni sevmiyo :KK12: ondan dolayı da torunu görmüyo başka açıklama bulamadım o_O
Eşin bende birşey yok esas eşim hasta. Bu aralar yemek gönderseniz olur mu? Ben iş çıkışında gelir alırım sizden. Çocukla anca başa çıkıyor falan desin. Hem görmemiş olursun hem de bir faydaları dokunur.

ne kadar az beklenti o kadar cok huzur. Herkez kendine yakisani yapar.

burada da sorun sizin beklentiniz. aramaması, size serum taktır dememesi niye sorun olsun ki?
o aramadı diye geç mi iyileştiniz? size düşünceli davranmadı diye ateşiniz mi yukseldi?
eşinizle yok yere tartışmayın.
sevmiyorsa da zorla kendinizi sevdiremezsiniz.
durumu kabullenip beklentilerinizi sıfırlayın

Eşin bende birşey yok esas eşim hasta. Bu aralar yemek gönderseniz olur mu? Ben iş çıkışında gelir alırım sizden. Çocukla anca başa çıkıyor falan desin. Hem görmemiş olursun hem de bir faydaları dokunur.
Demez o oyle şeyleri düşünmez hiç o bana der genelde kek börek yap da götürelim yesinler diye

Evet zaten daha doğmadan tutturdu annen tam altın getirsin taksın tatlı yapsın diye ki annem kira da kendisi ise 2 kira bi emekli maaşı bi kendini bi de görümcemi maaşı ile 5 gelir sahibi insan beni bi sen anladın galiba :KK19:
Madem annen destek oluyor annen geldiğinde onu gezdirin. Kıyafeti eksikse alın. Kars’tan peynir bal alın hediye diyin. Yol parasını karşılayın. Gönlünü hoş edin kadının. Eşin ya da kv birşey diyemez zaten. Sen kendine bak boşver.

Gelselerdi niye geldiler yazaktınız biz kadınlar hiç bieşeyle mutlu olmuyoruz :işsiz:

burada da sorun sizin beklentiniz. aramaması, size serum taktır dememesi niye sorun olsun ki?
o aramadı diye geç mi iyileştiniz? size düşünceli davranmadı diye ateşiniz mi yukseldi?
eşinizle yok yere tartışmayın.
sevmiyorsa da zorla kendinizi sevdiremezsiniz.
durumu kabullenip beklentilerinizi sıfırlayın
Valla dediğin gibi deniyorum deniyorum ama başaramıyorum bi türlü devamlı yeni bi gündem maddesi çıkıyor hepsi üst üstte geliyo sinirler geriliyor haklısın bi şekilde bu düsüncelrri atmam lazım

Demez o oyle şeyleri düşünmez hiç o bana der genelde kek börek yap da götürelim yesinler diye
Bu arada bebeğin bakımını sen üstlen tabi ama eşin eve geldiğinde muhakkak altını alsın, mama yedirsin, üstünü değiştirsin, beraber yıkayın. Seni anlaması için çocuk bakımını bilmesi lazım. İlerde oyun oynamaya başladığında ne var çocuk bakmakta diye düşünecek.

Back
X