Kayınvalidem ile görümcem

Demek ki sizi fazla sevmiyor ve bile bile bir şeyinize karışmıyor, samimi olmamak için. Emin olun her saniye evinizde olup her şeye karışmasından daha iyidir. Siz de böyle kabul edin ve uzak durun. Ne kadar uzak o kadar iyi.

Valla dediğin gibi deniyorum deniyorum ama başaramıyorum bi türlü devamlı yeni bi gündem maddesi çıkıyor hepsi üst üstte geliyo sinirler geriliyor haklısın bi şekilde bu düsüncelrri atmam lazım

gündemi siz yaratıyorsunuz.
iki küçük çocuğum hasta oldu, üstelik hamileydim. eşimden başka kimse yoktu yanımda.
arayıp soran da olmadı.
yüksek ateş, kusma, saat başı ikisine banyo yaptırıyordum.
baktım 3. olduğunda yetemeyecegim, yatılı yardımcı ile devam ediyoruz

siz de kendi başınızın çaresine bakacaksınız.
1 tane çocukla hasta olmak dünyanın en zor şeyi değil, o kadar da muhtaç durumda değilsiniz.
he zorlanıyorum diyorsanız kendinizi iyi tanıyın, 2. çocuk falan yapmayın.
sizden yemek beklemiyorlar, temizlik beklemiyorlar, gel bütün günü burada geçir demiyorlar, evinize çat kapı izinsiz girip çıkmıyorlar, çocuğunuza müdahele etmiyorlar,
siz neye şikayet ediyorsunuz anlamadım ki?

Kızlar çocuk Allah a şükür 6 aylık oldu bakabiliyorum maddi manevi de yetiyoruz sıkıntı o değil. Sorun bu onların ailenin ilk torunu başta atıp tutup sonra böyle bi tavır takınmaları saçma sadece bu konu için değil tepkim de bi çok sebep var
o zaman hepsini de yazacaktınız
böyle birşey yazınca ister istemez tepki alacaksınız

Selam kızlar aranıza sırf acaba haklı mıyım haksız yere mi kendimi üzüyorum öğrenmek için katıldım. 2017 yılında eşimle severek evlendik kendisi karslı bende rizeliyim iyi hoş güzel herşey muhteşem öyle böyle ite kaka evlendik Aile apartmanı da oturuyoruz altlı üstlü olarak neyse uzatmadan ben 2017 Kasım ayında hamile kaldım onlarında ilk torunu olcaktı söylediğim an çok sevindiler havalara uçtular hep cinsiyeti belli olsun biz ona neler neler alcaz dediler neyse cinsiyet de belli oldu erkek söyledim görümcem bana biz alırsak uğursuzluk getirir siz alınn dedi zaten alcaz dedim bende çocuk dogana kadar ne bir çöp aldılar bebeğe ne de bana bişeye ihtiyacın var mı diye soruldu (kayınvalidem çalışıyor) neyse doğurdum annem bi hurç dolusu kıyafet yatak yorgan yaptı getirdi kaynanam yine yok 40 mevlüt ünde geldi 250 TL lik künye taktı bana 700 TL ye aldım dedi orda da bana yalan söyledi yani kısacası kadın ne torununa hevesli ne de beni seviyo doğumdan sonra bi kere sormadı çocuk nabıyo nasıl yıkıyorsun tek başına yapabilir misin diye ilk bebeğim de beni resmen yalnız bıraktılar eşim hep yanımda olmaya çalıştı ama devamlı şimdi yeni yebi konulardan onunla da tartışıyoruz sevemiyorum ailesini napmalıyım (bu konu değil sadece daha bi çok konu var lakin çok
Hiç öyle beklentim olmadi ,halası, babanesi herşeylerini aldı, öyleki bırakında bazı seylerinide ben alayım diye bozuldugum anlar oldu şuan ne kadar saçmalamışım diyorum. Öyle gelip bakma bir şeye ihtiyacın varmı vs banada söylenmedi kv tatile annem memlekete gitti
Herşeyimi kendim yaptım gücüm yettiğince. Halası oyuncak bebek almamız için 300 tl verdi ,ama desemki 2 saat bak ay benden geçmiş çocuk bakamam der ,seviyormu eminim seviyor fakat kendi anneniz yada aileniz gibi olmuyor..

Onemli olan künye nin rakamı değil bana toplum da yalan söylemesi 250 olsa yüzüne mi fırlatıcam hayır manevi beklenti olması da gayet normal tabi aile apartmanı güya annem babam başka şehirde benn onlara o kadar değer veriyorum saygı gösteriyorum onlar benim düğün fotografınfa yüzümü kapatıp oğlunu tek başına koyuyor olur mu öyle
Bırak boşver öylelerini önemli olan eşin senin onun değerini kıymetini bil senden uzak Allah a yakın olsun takmaEn Büyük KK

Her insan farklıdır kimse size sizin istediğiniz gibi davranamaz tam olarak. Bu sizi sevmedikleri anlamına da gelmez. Ayrıca kadınlar olarak insanların ne yaptığı yada ne yapmadığı ile ilgilenmeyi bıraksak çok daha mutlu olcaz

Aynı bina da sürekli gelseler bu defada evimden cıkmıyolar diyecektin
Mesafe iyidir
Söyleyip söyleyip yapmamalarıda kendilerini kücük düşürür size bişey olmaz

Keşke benımkıler de hiç gelmeseydiler. Her doğumumda üç ve saz arkadaşları her gün evime geldiler yedi içti gittiler. Üstüne de benim huzurumu kaçırdılar her gün. Uzak durmaları büyük nimet senin için , kıymetini bil.

Back
X