- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi dertlisezen
-
Ne kadar iyi olunursa olunsun 2 bina ötede olcak tatlı tatlı oluncak
kim ne derse desin büyük konuşmak istemem ama zor ve tasvip etmiyorum
eşinizin işi yokmu belli bi geliri yokmu
madem bi ev kirasını verebilecek durumda değil neden kaçtınız arkadaşım
neyse nasihat vermek bana düşmez ama
Gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenince diğerleri de yanlış gider..
kayınvalidenizle konuşursanız daha da büyüyecek durum
siz çocuk sahibi olana kalabalıklasana kadar o evde kalıcısınız kanımca
alışmaya çalışın bu duruma bence
Canım kactıgımızda ben hem calısıyor hem okuyordum.Esımın sabıt bır maası var zaten.Kıra verebılır ama hem annelerıne hem de kendı evımıze bakamaz tek maasla haksızmıyım canım?Sorun kayınpederımın ıslerının kotu olması ve onlara yardım etmek ıcın asagı ınmemız.Benım de bu sene ıkı staj okulum oldugu ıcın calısamıyorum.
Ya aslında konuşmana eşin kızabilir,ama sende isteklerinde haklsıın herkes kendi evi kendi yuvası olsun ister ama sanırım her koşulda kaynananlarla birlikte oturacak gibisin.Bir buçuk sene de uzun bi zaman dilimi, şimdi kaynananla konuşunca eşini şikayet etmiş olacaksın,eğer gerçekten dediğin gibi iyi insanlarsa söyleyeceklerini yanlış anlamaycaklarsa konuş derim.Ama başka türlü yorumlayarak onları istemediğini sanabilirler,bu da herşeyi berbat edebilir.Kuracağın kelimeleri çok iyi seçmelisin.
Hayırlısı neyse o olsun canım.
Bırlıkte kalınacaksa bastan kalınacaktı o zaman dıye dusunuyorum ben.Insan 7 ay gıbı az bı zaman olsa da evıne alısıyor pattadanak ıkı aıle bır arada yasayına kotu hıssedıyor kendını.Ben ac kalıyım kendı evımde kalıyım hep dıyorum.Ama esımı ıncıtmeden kendı evımıze cıkalım demek ıstıyorum ve de su an esım bunları kayınvalıdemlerle konusmus mu bılmıyorum yoksa kendı kafasına gore mı konusuyor bılmıyorum.Ben annemlere kalmaya gıttıgımde annemler ona bız emeklı olunca sız burda oturursunuz bız bursadakı eve gecerız dedıklerını soyledı banaeşinin ailesiyle bal-börek bile olsan olmaz birlikte.
kendi annen babanla bile olmaz.
kayınvaldenşle konuşmaz bence çözüm değil, çünkü o baştan demiş bizle oturmayın rahat edemezsiniz diye.
şimdi gidip ben memnun değilim desen, sana der ki ben demiştim; madem memnun değilsiniz evinizde oturun diye. derse de çok haklı zaten.
ayrıca evimi özledim demen eşin niye kızıyor iki hafta konuşmuyor ki.
kimseyi kötülememişin, kötü söz dememişin.
bu kadar büyük suç mu evini özlemek.
valla sonuna kadar karşıyım birlikte oturmaya.
kusura bakmayın ama madem kendinize güvenemiyordunuz evlenmeyecektiniz.
eğer hazırda ev olmasaydı ne yapacaktınız, mecburen geçinecektiniz.
söyleyin eşinize de aç kalalım ama kendi evimizde kalalım diye bence.
o kayınpederin işleri düzelsede düzelmez artık
benim amcamla gelinide aynı evde işleri düzelincede ayrı eve cıkmadılar bozuluncada hala 5 senedir beraberler
alışmaya çalısın başka çareniz var mı ?
yada çalışma hayatına giriceksiniz kendniz çabalıyacaksınız evinize geçiceksiniz
Bırlıkte kalınacaksa bastan kalınacaktı o zaman dıye dusunuyorum ben.Insan 7 ay gıbı az bı zaman olsa da evıne alısıyor pattadanak ıkı aıle bır arada yasayına kotu hıssedıyor kendını.Ben ac kalıyım kendı evımde kalıyım hep dıyorum.Ama esımı ıncıtmeden kendı evımıze cıkalım demek ıstıyorum ve de su an esım bunları kayınvalıdemlerle konusmus mu bılmıyorum yoksa kendı kafasına gore mı konusuyor bılmıyorum.Ben annemlere kalmaya gıttıgımde annemler ona bız emeklı olunca sız burda oturursunuz bız bursadakı eve gecerız dedıklerını soyledı bana
kayınvalidenle konuşman bence çözüm değil, çünkü o baştan demiş bizle oturmayın rahat edemezsiniz diye.
şimdi gidip ben memnun değilim desen, sana der ki ben demiştim; madem memnun değilsiniz evinizde oturun diye. derse de çok haklı zaten.
Ben zaten calısmak ıstıyorum haftanın ıkı gunu bır okula bır gunu bır okula gıdıyorum.ıs basvurusunda bulunuyorum ama ogrencı oldugum ıcın ve haftanın uc gunu staja gıttıgım ıcın ıse alınmıyorum yoksa ben uc senedır aılemın durumu ıyı olmasına ragmen hem okuyor hem calısıyorum
herkesın kendı evının olması kendı duzenın olması guzel kım ıstemez kı....
ama zaten aynı apartmandasınız...evınız ust katta....uzakta degıl.....
kendı evınde olsa bıle aynı catı altındasınız....gunduzlerı bır olup yeme içme bır olup kendı evınıze cıkabılırsınız...
bırde amcaya halaya kıra ödüyormusunuz....eeeeeee ev yıne dayalı döşelımı....yanı sız esyalarınızla fılanmı geldınız kaynananızın yanına geldınız......burayı pek anlamadım......
eşyalar o evde kaldıysada....ayrı yada aynı evde olamanın....kayınpeterınınız işleri kötüyse....
oglu olarak yardım edıcek tabı....bır yandan kıra bır yandanda ıkı evı gecındırmek....
eşinizi zorlaya bılır...
ayrıca kaynananıza desenız....kaynananız bızı ıstemıyor dıye bılır....eşinizle aranızda acıla bılır...
daha cok sorunlar cıkar....
ya fedekarlık edıceksınız..1,5 iyle yada böyle aynı evın sıkıntısını cekeceksınız...
yada ayrılıp maddı sıkıntı cekeceksınız...
hayırlısı..
Bız yedıncı kattayız kayınvalıdemler ıkıncı katta.Borclarını bıtene kadar kıra vermeyın dedı amcası.Henuz vermıyoruz.Esyalarımız yukarıda.Yanı aynı yere dogalgaz elektrık yemek masrafı olsun dıye burdayız.Ben calısmayı sevıyorum calısırım da ama stajerlık yaptıgım ıcın ıse gıremıyorum alınmıyorum daha dogrusu.Esım bu dedıklerımı bana soyledı yanı aılece oturulup bırbucuk sene oturalım bırlıkte sonra bız bursaya gıderız dıye bırkonusma olmadı.Yanı kesın bır durum yok acaba dıyorum kayınvalıdem bu konu ıle ılgılı ne dusunuyor.Gıdecekler mı kesın yoksa bu bı oyunmu yanı bırbucuk sene kalıcaz sonra gıdeceklermı ne dıyım :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?