Kayınvalidem kanser çıktı

GurbettekiKus

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
78
217
13
Selam kızlar,

Daha önce eşim ve ailesiyle yaşadığım sorunları anlatmıştım. Link biraz uzun okumadan yorum yapmayın lütfen.
Neredeyse tamamınız boşanmam yönünde yorum yapmıştınız.
Bu durumların son noktasında kvle ile görüşmeyi psikolojik sağlığım için kestim.
Açıkcası eşime de artık aile tarafından olan herhangi bir durumu bana taşımaması gerektiğini anlattım.

Bu süreçte eşimi kısıtlamadım. Ailesiyle istediği her zaman görüştü. Çocuğuma da herhangi bir yasak koymadım sadece evime kabul etmedim.

Bu süreçte evliliğimiz büyük ölçüde toparlandı.
Bebeğimi desteksiz ve tek başıma büyütmek bunların fitneleriyle uğraşmaktan daha kolaydı.

Hamileliğim çok sıkıntılı geçmişti konum burda Link
Ben hastanede kanlar içindeyken kv kişisinin saç baş süslenip, güle oynaya arta kalan yemeklerini de alıp gelmesi gözümün önünden gitmiyor.
Hamileliğim boyunca düşük yapmamı bekledi.

Hepsini Allah’a havale ettim.

Şimdi de kv kişisinin son evre kanser olduğunu öğrendik.
14 yaşımda babamı kanserden kaybettiğim için bu hastalığı ve zorluğunu biliyorum. Allah şifasını versin diyorum. Eşime moral vermeye çalışıyorum ama yaşadığım bu olaylardan sonra onu tekrar görüp geçmiş olsun demek bile gelmiyor içimden.

Diğer yandan bu insanla ahirette bile karşılaşmak istemiyorum.

Yerimde olsanız ne yapardınız?

Ya saclama istersen bu nasıl bir kin koyun can derdinde kasap et . Bana şunu yaptı bunu yaptı bu bencilliği bırakın da insani yönünüzü kullanın biraz. Kendi anneniz ne yaparsa yapsın kanser olduğunu öğrendiniz tavrınız bunu olurdu . Zaten kadının seni düşünecek hali yoktur emin olun

İnsanlık sizde kalsın gidin bence

Hoş kimin kimden önce öleceği belli olmaz ama sonrasında keşke gitseydim falan dememiş olursunuz

Herkes yaptıklarını yanında götürecek emin olun.

Kayınvalide kötü insan olabilir ama siz insanlık görevinizi yapın

Zaten yaptıklarının karşılığını vermişsiniz, düzeninizi ayırıp evinize kabul etmemişsiniz bundan sonrası ayıp artık
Hasta insanla hesap görülmez, siz bu hastalığı biliyorum diyorsunuz ama gördüklerinizden ders çıkarmamışsınız maalesef, sadece kv niz ölmüyor bir ailenin direği yıkılıyor, eşinizin hayatı bir daha onarılmamak üzere değişirken şu düşüncelerinizden utanmanız lazım

Eşime destek olurdum ama yine de kv ile gidip gelmezdim, eşim çok zorlasa en fazla telefonla arar geçmiş olsun , Allah şifa versin der daha fazlasını yapmazdım...

Yapılan kötülükler geçimsizlikler vs olan olmuş yaşanmış ortada şuan salt bir gerçek var. Hadi nefret ediyorsunuz ki kendinize göre haklısınızdır kırgınlıklarınız vs vs... peki Gitmediğiniz zaman eni sonu zaten ölüm yaşamışsınız biliyorsunuz, eşinizin yüzüne nasıl bakacağınızı düşündünüz mü? Yine söylüyorum yapılanlar kimsenin yanına kalmaz olan olmuş şuan ki durumda gitmediğiniz zaman neler olabileceğini düşünüyor musunuz? Ve şöyle de bir gerçek var dünya sınav dünyası ne için geldiğimizi unutuyoruz dünyaya bu kadar kinle nefretle kalbinizi karartmaya değer mi? Birde buNu düşünün derim... mevzu haklı haksızı çoktan geçmiş mevcut durumda.

Siz linki okudunuz mu acaba ne Kini? Hiç ah etmemeli miydim bunca yaşadıklarımdan sonra? Her şeye susup evet diyip kv sözünden çıkmasa mıydım?
Düşük yapsam sevinecekti.
Oğluyla boşansam kına yakardı heralde.

Kötü yorum yapanlar,
Siz düşünün benim yaşadıklarımı ya kızınız yaşasaydı?

Haksızsınız demiyoruz
Ama ÖLÜM VAR

Boşverin en azından eşinizin gönlünü hoş edersiniz, bu açıdan bakın

E gitmeyin o zaman bu kadar tatavaya gerek yok. Kararınızı verdiyseniz neden soruyorsunuz?

Linki okudum forumda coğu insanın yaşadığı şeyler ama kanser hastası bir kadınla görüşmemek için fazla basit şeyler zaten taş çatlasa kaç ay yaşar rabbim bilir tabiii ama abartmıssınız bugun un yarınıda var eşim böyle durumda aileme kin gütse bende onun ailesinin cenazelerine dahi gitmem

Eski konuyu okumadım. Belki söylediğim çok zalimce gelecek ama birileri bu dünyada ölüm var diyerek tatlı davranayım demeden bizim canımızı yakıp sonra ölümle burun buruna gelince neden insanlık yapmamız bekleniyor? Yapmayabilirsiniz ben sizi yadırgamam, ayıplamam. Kocanız iyi bir insansa, onun için değerse bir geçmiş olsun dersiniz. Sonra ne hali varsa görsün.

Linkte siz de dahil herkes hatalı. Ben kötülük gördüğüm insanların hastalığı ölümü vs ile ilgilenmiyorum, benim açımdan yapılanları sifirlamiyor o yüzden affetmem ve görüşmem. Ama ben böyle şeyleri kafaya takacak, pişman olacak, rahatsız olacak biri değilim, siz yine sonrasında kafanıza takacaksaniz alın bir çiçek geçmiş olsuna gidin olsun bitsin. Ayrıca ölüm döşeğinde olan ben olsam sevmediğim insanların gelmesini istemem zaten o da tuhaf geliyor bana.

Bu size kalmış herkes kendi vicdanindan mesul . Kv sizi istiyorum, konuşmak istiyormu . Biri görüşür , diğeri görüşmez çok kişisel soru

Valla ben şöyle düşünürüm hep.sagligi,gücü kuvveti yerinde ,hali vakti yerinde iken zalimlik yapsın,kötülük yapsın, psikolojik şiddet uygulasin, yaslandiginda elden avuctan dustugunde pişmanım hakkını helal et derse hoşt derim.hastalik sadece yaslilara gelmemiş aksine konu sahibi de olabilirdi o kv ne yapardı acaba bunu en iyi konu sahibi bilir ki zor zamaninda aramamis sormamis.
Ben aramazdim

Kadın belkide ölebilir git hakkını helal et,oda etsin bu zamanlarda kusluk olmaz,ilerde senin basinada gelmeyeceğini nereden biliyorsun Allah korusun böyle bir hastalık,bu zamanlarda yanında olmak gerekir ucunda ölum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…