Valla o yaşlarda olup pamuk gibi teyzeler amcalar var. Gençliğinde neyse 70 inde de o oluyor bazıları. 2. Evliliğim ilkinde idare etmekle geçti ömrüm yine de bitti. Çünkü annem tarafından evliliğin böyle olduğu aşılanmıştı. Herşeyde kendimden verdim. Aslında olduğum karakterde davransaydım belki daha farklı olurdu bilemiyorum. Şimdi 1 yıldır evliyim kimseyi idare etmiyorum valla bu hayattan en çok bunu öğrendim galiba. Kv kp le tanıştığımda şirinlik mütevazi görüntüsüne hiç girmedim. Aksine sivri dilli olduğumu, bağrınıza basarsanız bende basarım basmazsanız umurumda olmaz diye açık açık konuştum. Kv bir kere eşimi arayıp doldurma, karışma hareketini görmedim. Ama eltime neler ettiler neler dediler neler. Eltimle 2 ay arayla evlendik oda yeni gelin bende öyle. Eltimi de tanımıyorum hiç bi arada oturmadık. Kv ve kp maşallahı var kızı eve koymadılar. Hatta eltimi tanımama rağmen öyle davrandıkları için yaptığınız terbiyesizce diye çatır çatır konuştum. Eğer benim evliliğime karışsalar mevzuyu eşime bırakmam bunu net anladılar. Sanırım en başında cazgır olmak gerekiyor