• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem kırılmışmıdır?

Gittigimiz yerde kocaman oyun parki var. Cocuklar zaten genelde orda gözümüzün önünde olduklarından sigara içme konusunda sorun olmuyor. Kayinvalidem sigaradan nefret eder ve içenlerede söylenir. Gençlere nasihat eder ancak ondan olsa gerek :)
Gencim ama yine de nasihat edesim geldi. Cocuk oyun parkinda olsa da bilir anlar sigara icildigini. Hele yeni nesil cocuklar cok zeki ve yanlis yonleniyorlar maalesef bu yuzden. Ilkokul cagina kadar indi maalesef bu kotu aliskanliklar. Anne baba kendisi ictigi icin cocuga icme dese de bos... Kv'ye de aynen boyle soyle: "Sen sigara konusunda nasihatte bulundugun icin arkadas senle gitmeyi istemedi, cocuk da tutturunca mecbur kaldim arkadasla piknige gitmeye" de ama arkadasinin yaptigi gercekten is degil. 2 saat sigara yakmasa olmez en kotu ihtimalle wc'ye gittiginde icerdi.

Aynı benim kayinvalide gibi ya. Görümcemi sevmediğimi biliyor ama onlarla plan yapma işini bize sormadan kendi üstleniyor. Zaten eşim sadece bir gün evde oluyor onda da ya görümcem ler geliyor ya da kayinvalidem dahiyane fikirleriyle beraberce piknik ayarlıyor. Kırmak istemedikçe organizatör oldu benim kayinvalide :KK53:

Selamlar hanımlar,

Bugün başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. Kayınvalidem aradı,bize gelin mangal yapalım dedi. Bende kibarca,anne teşekkür ederim bu güzel davetin için ama biz arkadaşlarla sözleştik dedim. Nereye gitceksiniz? diye sordu. Bende pikniğe, dedim. Sonra başladı;ayyy ne zamandır bende pikniğe gitmek istiyorum gelsemmi felan. Bende dedim,bilemicem anne yani biz arkadaşlarla planladık. Sonra bu tutturdu neyse bende geliyim değişiklik olur. Ben şok. Gelme desem içim el vermiyor rahat edemicem piknikte o hisle biliyorum,gel desem kadının ne işi var gençlerin arasında. Sadece 'sen bilirsin' diyebildim. Sonra dedi geliyorum diye. Üstelik görümcemide peşinden getireceğini söyleyerek. Bende mecbur söyledim arkadaşlara kayinvalideminde gelmek istediğini. Tabi aldığım cevap,siz ailece gidin biz başka zaman gideriz oldu. Tabi benim moral 0. Eşim anladı ve sordu,bende anlattım durumu. Hatta bir arkadaşın oğluyla benim oğlum çok seviyorlar birbirlerini. 3 yaşındaki oğluma birden onların gelemeyeceğini söyleyince oda ağlamaya başladı. Sonrasında eşim annesini aradi. Anne sizle başka zaman gitsek olmazmı? Şimdi nisazümra planını yaptı. Siz gelseniz arkadaşları gelmiyor,oğlumuzda bu sefer arkadaşıyla oynayamayacağı için ağlıyor dedi. Kayinvalidemde tabi oğlum ben engel olmak istemem olur tamam planınızı bozmayın dedi kapattılar. Şimdi sizce kırılmışmıdır? inanın asla üzmek istemezdim ama bende plan yapmışım,sözleşmişim. Onunda kendini davet etmesine bozuldum moralimi bozdu. Yoksa asla ona karşı bir sorunum yok. Severim saygı duyarım ama yaptığıda hoş değildi.
nasıl bişi bu yaa

keşke en baştan siz söyleseydiniz bu sefer biz arkadaşlarımızla gidelim bir daha ailece gideriz ,
arkadaşlarımız büyükler olunca gelmek istemiyor ,rahat edemiyorlar diye ,
ayrıca inşallah kırılmıştır ,ya mesafe koyun biraz bu kadar iyi niyet zarar verir size ,

Ne kırılacak ya siz önceden yapmışsınız planınızı zorla dahil olmuş,
Başka zamanda onla gidersiniz bişey olmaz,
Bu kadar yumuşak başlı olmamaya bak,
Kadın ilk gelsemmi dediginde biz arkadaslarla gidecez sizle baska gün gideriz deseydin iyiydi.

Bence herşey nezaket çerçevesinde gerceklesmis. Hemen bir sonraki haftasonu onlari davet edin hep berbaer piknige, gorumceyi falan da. Hersey tatliya baglanmis olur

Yorumlarinizdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim,iyiki varsınız ve beni çok rahatlattınız. En kısa zamanda Kayınvalidemlerle Piknik ayarlayıp gönlünü alırım inşallah.

Ne kırılacak ya siz önceden yapmışsınız planınızı zorla dahil olmuş,
Başka zamanda onla gidersiniz bişey olmaz,
Bu kadar yumuşak başlı olmamaya bak,
Kadın ilk gelsemmi dediginde biz arkadaslarla gidecez sizle baska gün gideriz deseydin iyiydi.
Doğru,hayır diyemiyorum işte en büyük zaafım bu malesef. Yumuşak huyluyum. Bazen iyi olsada böyle durumlarda pek iyi olmuyor malesef...

Kırılmış ama kendi istemiş böyle olmasını. Gençlerle ne işi var yani ?
Biz plan yapınca böyle çıkanlar oldu bir kaç kez hiç bir tat alamadık o günden. Muhabbeti rahat yapamıyoruz ayrı yerde konussak suratları dusuyor bir de istenmeyen misafir zaten sevilmez onun stresi var. Ne gerek var her yerden çıkmaya yani.
Oyle annesi kaynanası gelecek arkadaşlar gizli geliyor artık :-)

desene sende anne ben onlarla plan yapmıştım haftaya da senle gideriz.
o da densizlik yapmasın onunla gidilecek yerler var seninle gidilecek yerler var.
ne diye maydonoz oluyor öyle.
kırılmamıştır merak etme

N NisaZumra sen ne iyi bir gelinsin öyle :) Kırılacak bir durum yok. Kayınvaliden düşüncesizlik etmiş. Buna rağmen sen onu kırmamak için azami gayreti göstermişsin.

İyide kv sizin arkadaşlarınızla piknikte ne işi var önce bunu düşünmesi lazım değil mi? :kahve:

Bırak kırılsın ya tövbe tövbe :))
Oğluna tek seferde tamam diyor sana gelmek için kırk takla atıyor.
Illa açık açık söylemek gerekiyor algılayabilmesi için.
Ben hayatta davet edilmediğim yere gidemem bir iki defa hatta çağırmaları lazım.. bu tarz insanları anlayamıyorum.
Sakın vicdan azabı çekme git doya doya eğleb. O da durması gereken yeri bilsin.

Back
X