- 10 Ekim 2025
- 24
- 27
- 3
Kızlar dün gece sabaha kadar uyuyamadım. Hemen konuya gireyim. Eşim uyuyordu telefonunu sessize almamış, oyundan bildirim geliyordu, sessize almak için telefonunu aldım. Oğlum yanımızda uyuyor benim telefonumda sabaha kadar piş piş açık oluyor. Eşimin telefonunda öyle instagramda biraz takılayım dedim şeytan dürttü whatsappa girdim. Annesinden mesaj… “Biz gelin mi aldık belli değil elalemin gelinlerine bakıyorum hergün kayınvalidesini arar sorar bizimki oğlanı değiştirdi, sen niye evi temizliyorsun? çocuk zaten süpürge sesini seviyor sen işteyken o süpürsün, ben 5 tane büyüttüm biriniz sırtımda biriniz kucağımdaydınız, evlendiniz gittiniz ama hala evlatlarımı düşünüyorum.”
Eşimin cevabı “Kurduğum çekirdek ailemin düzen ve tertibini eleştirmek sen dahil kimseye düşmez. Eşim için söylenen her iğneleyici söz ve bakışı kendime söylenmiş bilirim, madem bu kadar hoşlanmıyorsun eşimden neden arama bekliyorsun?” yazmış. Ben eşime hiç konusunu açmadım ama çok üzüldüm çünkü annesine hep saygılı, güler yüzlü, misafirperver olmuşumdur. Cuma günleri telefon açarım görüntülü ararım.Benim için böyle düşündüğünü bilmiyordum.
Bundan sonra nasıl davranmalıyım? Yorumlarınızı okuyacağım bekliyorum.
Eşimin cevabı “Kurduğum çekirdek ailemin düzen ve tertibini eleştirmek sen dahil kimseye düşmez. Eşim için söylenen her iğneleyici söz ve bakışı kendime söylenmiş bilirim, madem bu kadar hoşlanmıyorsun eşimden neden arama bekliyorsun?” yazmış. Ben eşime hiç konusunu açmadım ama çok üzüldüm çünkü annesine hep saygılı, güler yüzlü, misafirperver olmuşumdur. Cuma günleri telefon açarım görüntülü ararım.Benim için böyle düşündüğünü bilmiyordum.
Bundan sonra nasıl davranmalıyım? Yorumlarınızı okuyacağım bekliyorum.