- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Belkide ben abartıyorum haklısınızabartıyorsunuz bence iyi düşünün iyi olsun.insanlar neler yaşıyor.erkek tarafı yerine olsam ben de her şeyin eşit olmasını isterim.
Ama durumlarımızı biliyorlardı neden böyle davrandılar düğünü sonra da yapabilirdik istemedilerBelkide ben abartıyorum haklısınız
Arkadaşlar eşimle sıkıntı yaşadıkça geçmişte bana yapılan haksızlıkları hatırlıyorum.balayına döndüğümüzde sabah kalktım baktım mutfakta oturuyor kv. sonra geçtim mutfağa anemin Babam ve kız kardeşimin bana taktığı altın bileziklerini eline almış bunları sizinkiler mi taktı diye sordu .ailemin maddi durumu yoktu fazla borçları vardı 1.5 milyarlık bilezik taktılar.3 tane .bende bilmiyorum daha önce görmedim dedim .yok yok bunlar ordan geldi dedi.söylediği sözü şimdi düşündükçe baştan beri art niyetliymişte ben körmüşüm diyorum.ama neden aklıma şimdi geliyor bunlar neden o zaman savunmadım kendimi ne yapmaya çalışıyorsunuz diyemedim bilmiyorum.tatile gittik yazın memleketleri rizeye bir swetsört gösterdi pahalı bir markanın internetten baksana dedi.bende ilgilendim baktım ve begendi aldım.parasını yollayım dedi kabul etmedim.hayır anne ben alırım dedim.eşimde olsa annemden para almazdı biliyorum.ben iyi niyet gösteriyorum ama aklıma geldikçe haketmiyor acaba ilerde daha büyük sıkıntılar verir mi demekten kendimi alamıyorum.eskileri düşündükçe içim daralıyor ne safmışım diyorum.sürekli yatak odasını kız tarafı yapar diye eşimi doldurmuştu ailemde yapamadı ve adetim izde yokmuş zaten..bizde halılar ve perde birde ceviz dediler maddi hiçbir sıkıntı yaşatmadım kimseye.bana neden artık niyet göstermiş bu kadar diyorum. Ve bu yaptığım yüz bulmasına sebep olur mu .bazende diyorum boşver sen iyi ol aklım da kalbimde çok karışık.akıl verin tecrübeli arkadaşlar lütfen.
Arkadaşlar eşimle sıkıntı yaşadıkça geçmişte bana yapılan haksızlıkları hatırlıyorum.balayına döndüğümüzde sabah kalktım baktım mutfakta oturuyor kv. sonra geçtim mutfağa anemin Babam ve kız kardeşimin bana taktığı altın bileziklerini eline almış bunları sizinkiler mi taktı diye sordu .ailemin maddi durumu yoktu fazla borçları vardı 1.5 milyarlık bilezik taktılar.3 tane .bende bilmiyorum daha önce görmedim dedim .yok yok bunlar ordan geldi dedi.söylediği sözü şimdi düşündükçe baştan beri art niyetliymişte ben körmüşüm diyorum.ama neden aklıma şimdi geliyor bunlar neden o zaman savunmadım kendimi ne yapmaya çalışıyorsunuz diyemedim bilmiyorum.tatile gittik yazın memleketleri rizeye bir swetsört gösterdi pahalı bir markanın internetten baksana dedi.bende ilgilendim baktım ve begendi aldım.parasını yollayım dedi kabul etmedim.hayır anne ben alırım dedim.eşimde olsa annemden para almazdı biliyorum.ben iyi niyet gösteriyorum ama aklıma geldikçe haketmiyor acaba ilerde daha büyük sıkıntılar verir mi demekten kendimi alamıyorum.eskileri düşündükçe içim daralıyor ne safmışım diyorum.sürekli yatak odasını kız tarafı yapar diye eşimi doldurmuştu ailemde yapamadı ve adetim izde yokmuş zaten..bizde halılar ve perde birde ceviz dediler maddi hiçbir sıkıntı yaşatmadım kimseye.bana neden artık niyet göstermiş bu kadar diyorum. Ve bu yaptığım yüz bulmasına sebep olur mu .bazende diyorum boşver sen iyi ol aklım da kalbimde çok karışık.akıl verin tecrübeli arkadaşlar lütfen.
Altı larımızı verdiler eşimin hesabında hepsi altın hesabında paralarada dokunm adımlar. Kayınpederimin istemedi kayınvalide çok borç var diye söylendi ama .bende saf gibi diyorum anne birlikte ödeyelim kp kabul etmedi.Ben tam olarak anlayamadim. Manasiz soruların sonucunda kötü bir sey yaptı mi?
Bizde altinlariniz neden kayinvalidenizin elinde hemde balayindan geldiğiniz sabah?
Olduğunu ve alışveriş yaptıgımı biliyor.Bence haklısınız ama ıs ısten gecmıs suanda yanı .
O yuzden bunları gerıde bırakmalısın ve ınt yok de bısey de alma ona sweet neden alıyorsun kı
Ortada bir şey yok ki. Kadın parasını vermiş konu sahibi almamış. Bunun niye konu edildiğini bile anlamadım ben. Bir kötülük göremedim burada.Bence haklısınız ama ıs ısten gecmıs suanda yanı .
O yuzden bunları gerıde bırakmalısın ve ınt yok de bısey de alma ona sweet neden alıyorsun kı
Benim kabul etmeyeceğini biliyordu zaten uyanık bir kadın.sorum şu bunları yaparak beni kullanıyor veya fazla mı taviz vermiş oluyorum .onu soruyorum.kp çok anlayışlı ama kv tavırlarını yeni yeni yorumluyorum.laf sormaları sürekli merak etmeleri yatak odamızın bile .birde tuturmuş arkadaş olalım kızım diye.bunları hatırladıkça acaba diyorum taviz mi veriyorum.Ortada bir şey yok ki. Kadın parasını vermiş konu sahibi almamış. Bunun niye konu edildiğini bile anlamadım ben. Bir kötülük göremedim burada.
İyi niyetimi haddiniye aşarak gösteriyor.Benim kabul etmeyeceğini biliyordu zaten uyanık bir kadın.sorum şu bunları yaparak beni kullanıyor veya fazla mı taviz vermiş oluyorum .onu soruyorum.kp çok anlayışlı ama kv tavırlarını yeni yeni yorumluyorum.laf sormaları sürekli merak etmeleri yatak odamızın bile .birde tuturmuş arkadaş olalım kızım diye.bunları hatırladıkça acaba diyorum taviz mi veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?