- Konu Sahibi poyrazmurat
-
canım 40 yılın başında denk gelmiş peki eşin ne diyo annemlermi gelsin diyor genç gençe daha iyi olur eşin birşey demiyosa atlatın bir şekilde
valla ben olsam arkadaşıma da gitmem kayınvalide mi çağırmam.. eşimle başbaşa bi hafta sonu yaşarım..kırkyılın başı denk gelmiş zaten.. bütün gün başbaşa ne güzel.. :)) kafanı karıştırmayayım ama
aynen katılıyorum bende ne kaynanayı çağırırım ne arkadaşıma giderim en iyisi eşinle beraber bir pazar günü geçir evde kalmak istemiyosanız başbaşa plan yapın dışarı çıkın güzel vakit geçirin ne gerek var başkalarıyla geçireceksiniz hele öyle bir kaynanayı çağırıcaksın bide hizmet ediceksin yok daha neler
Bana kalırsa işin içinde kaynana unsuru olduğu için bu kararı eşine bırak....
Sonra sen yaptın sen istedin olur.....
aynı soruyu ben de kendime soruyorum bugünlerde. kayınvalidemler bana haber vermeden geleceklermiş, hiç bi şekilde ne sordular ne ettiler. aynı dönemde çok yakın bi iş arkadaşımın düğünü var antalyada. aylar öncesinden söz verdim. hep beraber gidecektik. eşim de tabi. ama şimdi benden habersiz plan yaptıkları için düğüne gitmeyi düşünüyorum ben de. kararsızım. beni uyuz eden kayınvalidem mi bi sürü minnet borcum olan iş arkadaşım mı?
aynı soruyu ben de kendime soruyorum bugünlerde. kayınvalidemler bana haber vermeden geleceklermiş, hiç bi şekilde ne sordular ne ettiler. aynı dönemde çok yakın bi iş arkadaşımın düğünü var antalyada. aylar öncesinden söz verdim. hep beraber gidecektik. eşim de tabi. ama şimdi benden habersiz plan yaptıkları için düğüne gitmeyi düşünüyorum ben de. kararsızım. beni uyuz eden kayınvalidem mi bi sürü minnet borcum olan iş arkadaşım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?