Kayınvalidem mi haklı ben mi abartıyorum fikir verir misiniz.

Bence yaşın çok büyük değil ki , gez toz ne güzel. Kendini geliştir, para biriktir. Sizin orda herkes 300 gr altın takmaz parası olan her yerde her bölgede kendini gösterir fakir her yerde fakirdir. Nişanlında toy sende toysun. Aşkından ölüyorsun anladım ama 5 sene bekle ne olacak ki. Etrafa niye takılıyorsun sen. Hayat çok zor, çocuğun olsa ne olacak dünya kadar borcunuz olacak milletin eskisini isteyeceksin çocuğuna giydirmek için. Kendine biçtiğin hayat bu mu? Hiç mi masrafın olmayacak? Gardıropstan kıyafet alıp nişanında gitmeyi düşünüyorsun ama hayat toz pembe değil malesef. Kendine değer ver biraz sana 90 Gr altın taksalar ne olacak yine sen ödeyeceksin. Anladığım kadarıyla annende çile çekmiş , hiç mi annemi rahat ettireyim biraz çalışıp anneme bakayım demiyorsun. En azından para biriktirirsin nişanlını ölçüp tartarsın daha bir sürü kişi çıkar karşına. Erkekler böyle saçını süpürge eden annelik yapan hiç bir kadına değer vermiyor. Sihirli cümleler kuruyor nişanlın bir nevi büyücü yeme bunları.

Çok garip bir mantık.Sırf millete gösteriş olsun diye düğün yapıp evinizde ki 2.eşyaları mı kullanacaksınız ? Nişan yeri için 20 bin tl yi kendinize dert edinirken karşı taraftan sadece bilezik olarak 75 gram altın mı istediniz.Evlenmeyi aklınız kesiyor ama çeyizinizi anneniz temizliğe giderek mi alıyor.Kaynanam şu işi yapıyor kayınbabam şu kadar kazanıyor diye düşünmek yerine önce bir kendinizi sorgulayın.Ne nişanlınız ne de siz evlenme yaşınız sadece biyolojik olarak gelmiş,mantıken hala yetersiz.

Severek evlendiğiniz için değer görmüyorsunuz diye düşünüyorum.Nişanlınızla iyi anlaşıyorsanız evlenin tabii fakat kayınvalideniz kredisini bitirmiş gibi görünüyor.

`