- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi Blackangel95
simdi evlliğimin iki yılında kv kp laf sokardı .esime göre bunlar kötü niyetli dehildi tabi saygısızlık etmiyim diye susardım ve de üzülürdüm. hele bir iş yapıyorsam resmen emir emiri dogururdu.bir de nasıl cevap verecegimi bilsem dediğiniz gibi sindirdi beni korkuyorum cevap vermeye öyle bi surat ifadesi var ki susup kalıyorum karşısında
sonra biryerde ipler koptu bize gelmişlerdi hamileydim yine konusup duruyorlardı. kp ri tersledim dumura ugradılar. dedim esine ben artık dayanamıyorm cevap vermeiyorum onlarla konustu felan filan .
sonra ben artık onlar bna ters ne derse cevap veriyorum . isterlerse alınsınlar umrumda degil benim pskolojim bozuldu onlar yüzünden .hep onlar iyi miyetli hep haklılar güya.
mesela bebegime desesi dede diye sesleniyor dedimki baba dede deme adı var coxuk kendini dede sanacak . bunu üç defa felan söyledim her defasında ortam buz oluyor olsun isterse oda devam ediyor sonra unuttum diyor.
sende arada laf sok kızı yapmıstırmus hastalıgında varmıs sen hizmetci degilsin yardım edilir ama bukadın bildiğin kullnıyor. her haftasonu işiniz ne orada. sizin kendi aileniz yokmu esinle tatil gününde yayılım oturun .
mesela buhaftasonu gitmeyin hesap sorarsa hakkımız yokmu diyin.
o dolapları carparsa anne noldu diyin.
sogukluktan korkmayın yoksa yakanızdan düsmez 20 yılda cekersiniz 30 yılda.