bak canım senin ne yaşadığını bilmiyorum,ama yaşadığın kötü olaylardan dolayı tepkili olabilirsin.ben babamın görevi nedeniyle türkiyenin doğusunda da batısında da hatta başkenttede bulundum.ve her bölgeden tanıdıklarım ,dostlarım var.TÜRKİYE NİN HER YERİNDE KAYINVALİDE SORUNU VEYA ŞİDDET VAR.HER GÜN GAZETELERDE BOY BOY AİLE İÇİ ŞİDDET FOTOĞRAFLARI VEYA KADIN CİNAYETLERİ ÇIKIYOR.BURSA,MUĞLA,ADANA ,MERSİN...............VE BU ŞEHİRLERİN HİÇBİRİ DE DOĞUDA DEĞİL CANIM.
canım benim illaki heryerde var yok demiyorum ama daha çok mutasıp denilen kesimlerde rastlanıyor bu tür olaylara kayınvalide sorunu olmaz olsun insanların hayatını mafvedip evliliği çekilmez kılıyor bilirsinki maraşlısın sanırım anneler oğullarına kendi istedikleri kızı almaya çalışırlar maraşlı olsun isterler hatta kapı kapı dolanıp kız bakarlar sonra kendi istedikleri olsa bile o kızı kendileri yönetmeye çalışırlar.devir eskisi gibi değil artık kızlarımız cahil değil yönetilmek artık çağımızda kayboluyor buda iyi birşey...