leyl_e kullanıcısından alıntı
Bu ne demektir sizce..İkincisi de 6 bin tl haklısınız standartların altında bir para pardon asgari ücret kadar hatta ben karıştırdım pardon..
6 bin tele hayal gibi,üniversite hastaneleri araştırın, bu para eline geçen yoktur. Net maaşı eşimin ister inanın ister inanmayın 1500 tl buna nöbet ve döner sermayeden aldığı eklenirse en fazla 3000 oluyor.6000 kazansa ben şimdi bırakırım işi, riskli hamileliğimi daha da riske atmam.Benim istediğim o insanlardan para pul değil,bunu yazmamıştım ama yazayımda eşimin ailesinin parası yok değil var. Bize düğünde borç verdiler ve biz aylık ödediğimiz para harici bu borcu kapatıyoruz. Şimdi borç almışsınız tabi ödeyeceksiniz dersiniz,ödüyoruz zaten bu söz konusu bile olmuyor,ama artı para gönderiyoruz,ve hepsini bırakın bu insanlar ne yaptınız nasılsınız diyen insanlar değil,biz aradığımızda da sürekli sitem. Lütfen konuyu başka yönlere çekmeyin,söylemediğim şeyleri söyelmiş gibi yazmayın. 7 yıl eşimi benim ailem okutmadı ama kendi ailesi de okutmadı..