- 16 Ağustos 2017
- 57
- 23
- 38
- 31
- Konu Sahibi Hoppidihop
-
Aynı kayınvalidem anneme her gidişimde haber vermemi istiyor ve gittiğimde surat asıyor ama
Sen ben yokken ne yapıyordun anneArkadaşlar kayınvalidemle yakın oturuyoruz kendisi çalışıyor ben çalışmıyorum ama kendimce yoğun bir proğramım var kursa vs gidiyorum. Kayınvalidem hemen hemen hergün beni biryerlere davet ediyor. Mesela sabah kahvaltıya çağırıyor. Ertesi gün öğle yemeğine iş yerine çağırıyor başka bir gün akşam bizde yiyelim şuraya gidelim gün var vs. Hiç vazgeçmiyor. İki kere reddetsem 3. Cü de mecburen kabul ediyorum ayıp olmasın diye. Bir de şöyle bir şey var görümcem evli ama annesinde yaşıyor. Acaba kızı sürekli yanında ben alınırım diye mi böyle diycem ama sanmıyorum. Her gün her gün görüşmek bana ters ama bunu anlatamıyorum vazgeçmiyor ne yapabilirim
Çok iyi anladınız beni gerçekten teşekkür ederim eşim de annesinin dolduruşuna geliyor anneme sık gidip gelmeme söyleniyor ablan aynı deyince o hatalı aynı hatayı sen yapma diyor sinir oluyorum ne yaptıysam değişmedi illede benim ailem diyen bi takıntılı oldu malesefYok canım kv bencilin kafayı yemiş modeli.
Kendi damadını içgüveysi almış gelini annesine gidince surat asıyo.
Sabah kalk annene git kahvaltıya aradığında ayy annecimle kahvaltı ediyoruz de öğlen yemeğe çağırdığında annemle şuraya gidicez de akşam yemeğe çağırdığında annem bilmemne yapıcakmış de.
2. değil 3. de reddet anlasın bişey derse sen kızınla yaşıyosun benim annemin günahı ne de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?