Selam kızlar, geçenlerde bir konu açmıştım hatırlayanlar olabilir aranızda, hatırlamayanlar için kısaca özet geçeyim, çalışıyorum, iki çocuğum var biri okula gidiyor diğer dört yaşında. Bakıcımız var evde geçen haftalarda bir gün izin istedi bakıcı bende kayınvalideme rica ettim o gün bakabilir misin diye, bakamam kanala gideceğiz dedi (bir televizyon kanalında evlendirme programına gidiyorlar kaynımla birlikte) bende annemi aradım annem gelip baktı. O gün eşime şunu demiştim bir gün gitmeseler yok mu yazılacaklar, sanki talipleri kapıdan taşıyor ne olur yani bir gün torunlarına baksa neyse ben zaten o günden beridir konuşmuyorum bir kez rahatsızlanmış aradım o kadar yaklaşık 1 ay oldu. Bugünde kızım amcasını televizyonda görümeyince merak etmiş hasta mı acaba diye, aramış maç varmış bugün onun için gitmemişler babaannesi öyle söylemiş. Kızıma belli etmedim ama nasıl kan beynime çıktı, nedenine gelince maç bile demek ki benim çocuklarımdan daha kıymetli benim çocuklarıma bir gün bakmak için gitmemezlik yapamıyorlar ama maç içi yapabiliyorlar. Bir de akşam kızım grip diye gelip sana nane-limon kaynatayım demiş sanki ben akşam kaynatamıyorum. Bende anneciğim (eşim yabancı dil kursuna gidiyor oraya yakın da bir tanıdığımız var) akşam X teyzenlere gideceğiz baban kurs çıkışı bizi oradan alacak babaannee söyle haberi olsun dedim. Aslında gitmeyecektim ama kayınvalidemin akşam gelip daha fazla sinirlerimi bozmasını istemediğim için gideceğim. Okuyan herkese şimdiden teşekkürler.