Kızlar dün kv oturmaya gittik.Elini öptüm anneler gününü kutladım.Eşim maaş almamıştı hediye alamadık kendisine.olsun gidip hatırlayıp elini öpmekte en büyük hediye.mutfağa çayları doldurmaya gittim. mutfak robotunu gördüm.hayırlı olsun güle güle kullan dedim.oda saol görümcenle,kaynın ortaklaşa aldılar dedi.sonra kv içerdeydi.eltim geldi x ablanın aldığı robot güzel bende alacağım dedi.ortaklaşa alsaydılar x ablalan ortak aldık demezmiydi.eltim görümcemin aldığını söyledi.kv bana bak bak siz almadınız.diğer oğlumla gelinim bana hediye aldı nispetini yapmaya çalıştı.eltim aldığını niye saklasın.içimden amannn boşver nispetini yapsın boşvar dedim.ama sonra kafamda soru işareti oldu kim yalan söylüyor??? sizce kızlar eltim alsa ben aldım demezmiydi? ben derdi diye düşünüyorum ama kayınvalidemde karşı tarafı utandırmak için yalanda olsa dolanda olsa nispet yapan biri.keşke kayınvalideme onun yalanını nasıl farkettirebilirdim?
Belkı eltının de aldıgınında haberı yok kocası ekledı parasını :)
neden hedıye almadınız buarada kartınız fılan yokmuydu bence mutlaka alınmalı bu tarz gunelrde
Farzedin ki yalan söyledi ne diye uğraşıyorsunuz ki? Bunun için harcayacağınız enerjiyi baska yere kanalize edin.
Uğraşmıyorum....ben sadece olabilir maddi durum el vermemiştir alamamışımdır.yani bunu gözüme soka soka neden nispet yaparak beni utandırmaya çalışıyor onu anlamadım.asla benim yapmayacağım birşey böyle şeylerde yalan söylemek.
Kartımız vardı ama şöyle söyleyelim patladı gittiiii.çok fazla yüklendik karta ödeme zamanlarınıda geciktirincede kart iptal oldu.bizde borcunu taksitle ödüyoruz.başka bankalara başvurduk diğer bankada borç göründüğü için onlarda vermiyor.yani kısa kartsızız.
Sizi utandırmaya calıstıgından emin değilsiniz, yalan söylediğinden emin değilsiniz, nasıl bu kadar iddialı konuşabiliyorsunuz?
Hep yaptığı birşey çünkü..... bukadar emin olmamın nedeni onu çok iyi tanımamdan.ama yinede iyi niyetimden acaba bu sefer yalan söylemiyormu diye tereddütte kalıyorum.birkere yalan söyleyenin bin kez doğrusunu sorgularsın diye bir söz vardır bilirsiniz büyük ihtimal bu sözü.önemli olan beni utandırmasından çok yalan söylerek utandırması.görümcem almış bak kızım bana aldı desin utandırsın.ama eltim ve kaynım hediye almadığı halde hediye beni yalan söyleyerek utandırması asla kabul edilecek gibi değil.
yani ne ucuz kadınmış şu kv.
madem hazmedememiş, içine dert olmuş bu kadar hediye almamanız o zaman direk söyleseymiş. yani koskoca kadın hiç yakışıyomu böyle yalanlar dolanlar.. çok güldüm doğrusu
direk söyleyin eltiniz ve o kv nin yanında. çok güzel bi hediye almışsın canım, çok kullanışlı deyin. ve gerisini seyredin
aynı benim kv
evinde yeni bişey gördüğümde güle güle kullan derim
x ablan aldı , y ablan aldı (görümceler)
hiç umursamam bende hiç sormuyorum artık banane takmaya bile değmez boşverin
ayol senin kızların çift maaşlı benim 4 ayda kazandığımı bir ayda ceplerine indiriyorlar 2 tane evleri var son model arabalara biniyolar demiyorum diyemiyorum.
benim etim ne budum ne oğlunun kazandığını ev görmez, benim bi memur maaşımlada kendi evime zor yetiyorum kusura bakma demek isterdim ama
demiyorum diyemiyorum :)
biz böyle iyiyiz ne ben ona alırım ne o bana :)
bende ozel gunlerde ne olursa olsun ufakta olsa bır hedıye alınmalı dıye duşunuyorum. hepımızın borcu var hangımız luks içinde yaşıyor kı.... ama anneler gunu bu... her anne bekler..... mınıkte olsa bırşey alınmalıydı. erkekler belkı akıl edemez belkıde işlerine gelır ama gelın olarak elınız boş gıtmemelıydınız bence
Hep alıyorduk geçen sene bide bu sene alamadık.kendi annemede alamadım.sanki ona almadımda anneme aldımmı ki.annem olsun kızım sağlığın yerinde olsun yeter en güzel hediye benim için dedi.anneminde elini öptüm.kardeşlerim hediye almış.şimdi eşim bu durumda suçlu neden almadı gitmesi yetmez hediye almak zorunda.annem eşime hediye aldılar demedi.eşimin eli boş gitti utanır diye adını bile etmedi.annem hep gülümsedi eşim üzülmesin diye.
Kayınvalideniz eltinizin aldığını söylememiş ki,kaynınızın aldığını söylemiş.
Belki görümceniz seçti,kaynınızda parasının birazını verdi,karısına söylemek zorunda değil ki annesine aldığı hediyeyi.Küçük bir hediye sonuçta.
Neden geridiğinizi anlamadım.
Burda sizi utandıracak bişey de yok.
Paranız yok ve alamamışsınız,ayıp bişey yapmamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?