Kayınvalidem nispet içinmi yalan söyledi eltimmi aldığını inkar etti çözemedim

eLmayRa bana verdiğin fikirlerde benim kendimi sorguladığım gibi sorguladın...haklı olduğumu bilsemde kendimi herzaman sorgulayan biriyim.keşke konunun üzerinede yorum yapsaydın.

bazen insana öyle oluyor canım bu bir takıntı değil aslında insan böyle şeyler söz konusu olunca kendini enayi yerine konulmuş gibi hissediyor...
gebelik güzel gidiyor tatlım yarın keseyi görücez ALLAH'ın izniyle...

Farzedin ki yalan söyledi ne diye uğraşıyorsunuz ki? Bunun için harcayacağınız enerjiyi baska yere kanalize edin.

Sizi utandırmaya calıstıgından emin değilsiniz, yalan söylediğinden emin değilsiniz, nasıl bu kadar iddialı konuşabiliyorsunuz?

eLmayRa bana verdiğin fikirlerde benim kendimi sorguladığım gibi sorguladın...haklı olduğumu bilsemde kendimi herzaman sorgulayan biriyim.keşke konunun üzerinede yorum yapsaydın.

Bunlar bugün konuna yaptığım yorumlar.

Ben de klasik kk yorumlarına bürüneceğim öylesi daha kıymetli; boşver balım, bu da geçer canım, takma kafana salla hayatım.

İyi gnler.

işte buuuuuu. bende anneyim çocuğum hediye almasından çok gelip benim elimi öpmesi beni daha mutlu eder.gelinim,oğlum,damadım,kızım farketmez.hediyeden çok gelmeleri mutlu eder.hediyeleşme güzeldir ama yoksa ne yapsın çocuk aylığını almadısa bende bunu biliyorsam utanmadan nasıl hediye beklerim ondan.çok isterdim annemede kayınvalidemede hediye götürüp onları mutlu etmek.ama alamadık gitmemizden mutlu olmuyorsa bende bidahakine dediğin gibi hediyesini yollarım gitmem.belkide dediğinde doğru olabilir.belki kaynım eltimden gizli aldı.belki bu tahminin doğru olabilir.

hemde nasıl bu zamana kadar aldıklarım,yaptığım iyilikler silindi.bugün almadım bak sen almıyorsun oldu.her işine eskisi gibi koşadım.sen hiçbirşey için yardımcı olmadın oldu.enayilik bu işte benim baştan yaptıklarımdan.iiyi hadi gidin bakalım doktora bakalım bizim yumurcak neyapıyor oralarda .

kaynanan eltinin aldığını söylememiş ki,ablanla kaynın ortaklaşa aldı demiş.muhtemelen eltinin haberi yok.bu işi 2 kardeş kendi aralarında yapmış.

kaynanan eltinin aldığını söylememiş ki,ablanla kaynın ortaklaşa aldı demiş.muhtemelen eltinin haberi yok.bu işi 2 kardeş kendi aralarında yapmış.

olabilir belkide... bu yorumu 2 arkadaş daha yaptı.çünkü birkerede kayınvalidem yalan söylemesin.haklı çıksın istiyorum.bu arada bazı konularda sizin yorumlarınız dikkatimi çekiyor.genelde doğru yorumlar yapıyorsunuz.anlatmak istediğim o haklı olsun bu sefer ben haksız olayım.larisya neden kadını hep yanlış anlıyorsun diyeyim kendime.

peki çok mu önemli.ister sen haklı ol, ister kaynanan olsun.huzurunun bozulmasına neden izin veriyorsun.bak saatlerdir kafan bu konuyla meşgul.böyle ufak tefek şeyleri görmezden gelin huzurunuz için

peki çok mu önemli.ister sen haklı ol, ister kaynanan olsun.huzurunun bozulmasına neden izin veriyorsun.bak saatlerdir kafan bu konuyla meşgul.böyle ufak tefek şeyleri görmezden gelin huzurunuz için

hiç farkında değilim saatten.yorumlar gelince cevap yazayım dedim.gerçekten saat 3 e geliyor.konu açınca insan takılıp kalıyor işte cevap yazacağım diye.hak benim için herzaman önemlidir.karşı tarafının haklılığı beni ona yakınlaştırır.başkasını bilmem ama bu hep böyledir.

burada geçirdiğin vakti değil,dün kaynanandan beri kafana takılmasını yazmıştım.

Vallahi senin sabrinada hayran kaldim arkadasim
Bu ne boyle yahu? sen herseyi gormezden gelmeyi ne guzel basariyorsun oyle
bunun SIRRI nedir soylesene bizde yararlanalim, sahiden bak :))
Melek gibi biri olmalisin, sahiden sasirdim sana..inan bak..
Yada karsindaki insanlardan cok sert bir darbe yememissin..Aman yemede zaten.. istemem..
Ama insansin sonucta, senin hic mi damarina basilmadi cok merak ettim..

sevgiler

bak ne anlatacağım.bir anneler günü annemle kaynanama hediye aldım.hep ikisine de aynı şeyleri alırım her zaman.kaynanama verdim.aldı açmadan bir kenara koydu.bakmadı bile ne olduğuna.anneme verdim hemen açtı,teşekkür etti.

biz ailelerden uzak yaşıyoruz.2ay sonra tekrar gittik.hediyem hala koyduğu yerde açılmadan duruyordu.çok üzüldüm.dedim bir daha hiç bir şey almayacağım.aradan zaman geçti,anneme hediye alırken dayanamadım kaynanama gene aldım.benim içim huzursuz olacağına kaynanam önemsemesin dedim.

melek tabiiki değilim.sadece insanları olduğu gibi kabul ediyorum.yapılanları kafama takmıyorum.ben bana yakışanı yapıyorum

Aaaa inanilir gibi degil ya, bu ne gorgusuzluk boyle..
sahiden sasirdim..nasil 2 ay sonra hala o hediye orda durur..yazik ya..
Ama cok dogru demissin EGE
senin icin huzursuz olacagina, onlar onemsemesin.. COK HAKLISIN..
bende aslinda senin gibiyim iste.. ama artik dayanamiyorum ya :))
beklentide degil aslinda da, ne bileyim kendimi degersiz hissettim ...

kusura bakma lutfen 25.yillik evliymissin.. ben yanlis okumusum..
Mutluluklar dilerim size..

burada geçirdiğin vakti değil,dün kaynanandan beri kafana takılmasını yazmıştım.

Egem kayınvalideme karşı birikmiş unutmak istediklerim var.ben onları unutmak istedikce kayınvalidem arasıra yarama basıp kanatmaya çalışıyor.bunlar gerçekten haklısınız ufak tefek şeyler.önceki yaşadıklarımız şeyler her hareketinde tetikleniyor.evet dün, bugün bu konuyu düşündüm konuştum.yarın unuturum.öbürsü gün yine birkere daha canımı acıtır onuda unutmaya çalışırım.vaktimin hergünü kayınvalidemin laf sokmalarınla,arkamdan konuşamalarından,tartışamalrına maruz kalacağım.ben bugünü anlattım.bir kaç ay önceyi bir kaç sene önce yaşadıklarımı anlatsam yorumlarınız çok başka olacaktı.seneler önce ve bugünüme kadar yaşadıklarımı anlatsaydım.ben hiç zannetmiyorumki.bunlar ufak tefek bir olay olacaktı.

Bosver canim hic uzulme sen.
orali bile olma..
Sen bildigin yolda git.. Herzaman dogru,saygili ve mesafeli ol..
yalancinin mumu yatsiya kadar..!
Tabikide burda yazdiklarimiz herkeze ufak tefek gibi gorunuyor. ama ya bu duruma gelene kadar cekilenler, haksizliklar ??
hepsi bir birikim sonucudur..
Ama sana sunu diyeyim..
sen iyiligini Allah icin yap, bak ben hep oyle yapiyorum.. cunku cocuklarim var.
ben iyi olayim ki, Allahda cocuklarimin onune cikarsin iyi insanlar benim gibi..
Ne ekersen onu bicersin..

Dogru duvari kimse yikamaz..
Mumkun oldugunca mesafeli ol, gerekmedikce muhattap bile olmamak lazim kendini bilmeyen insanlarla..
sonra yipranan bizler oluyoruz ne yazik ki..

seni cok ama cok iyi anliyorum...

sevgiler

Benim kayınvalidemde aldığım hediyeyi eltime vermişti.hediye verilirmi hiç.eltimin haberi yoktu benim aldığımdan.bende birşey demedim.

Benim kayınvalidemde aldığım hediyeyi eltime vermişti.hediye verilirmi hiç.eltimin haberi yoktu benim aldığımdan.bende birşey demedim.

pess pes pess!!!
Oha ya.. sen ona hediye aliyorsun, o gelinine veriyor..
sahiden sok geciriyorum suanda..
Niye demedin bunu ben almistim sen ona niye verdin diye?
susmaaa be canim arkadasim, ne olur susma..vur yuzlerine..
off offf sinir oldum inanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…