ilahi çok güldüm Allah da sizi güldürsün
istek yorum fena fikir değil hani
Ne münasebet, ben yazmayın demedim, siz konu actınız ben de şöyle şöyle yapın dedim. Amaç sadece içinizi dökmekse geyik topiğine bir günlük acın oraya yazın istediğinizi.
Ben de biliyorum kimse kimsenin ne cektiğini bilmez. Ne güzel demişler; kapalı kaynar tencerem. bilinmez; et mi kaynar dert mi...
ayyy canım ağzından bal damlıyor.bende bunu demek istemiştim.fikir beklemiştim senden geldi bu canım.saolllaslında insan bazı yerlerde takılıyor.acaba oluyor bendemi bir yanlış var.ama sonra düşünüyorum hayırrr.hani onu haklı çıkarmak için kendimide sorguluyorum acaba biryerde hatamı yapıyorum diye.gebelik nasıl gidiyor canım inşallah herşey yolundadır.. :)
Farzedin ki yalan söyledi ne diye uğraşıyorsunuz ki? Bunun için harcayacağınız enerjiyi baska yere kanalize edin.
Sizi utandırmaya calıstıgından emin değilsiniz, yalan söylediğinden emin değilsiniz, nasıl bu kadar iddialı konuşabiliyorsunuz?
Yanlış anlamayın ama bizim annelerimiz mükemmel, bizim annelerimiz anlayışlı ama karşı tarafın annesi her zaman tü kaka.
Tamam yalan söyledi, kv maddiyatcı, yalancı, sizi de mahcup etti, seneye para biriktirir kocaaman bir hediye alıp onun anladığı dilden konuşursunuz. Hala neyi uzatıyorsunuz anlamadım ki? Ortaya cıkarınca madalya mı verecekler, olan oldu.
eLmayRa bana verdiğin fikirlerde benim kendimi sorguladığım gibi sorguladın...haklı olduğumu bilsemde kendimi herzaman sorgulayan biriyim.keşke konunun üzerinede yorum yapsaydın.
geçmiyorum yahu.
vallahi hoşuma gitti...
hatıra defterimin bir sayfasını senin için ayırdık. yazar mısın derdik ya çocukken.
bu arada konu sahibine de yorum yapayım.
bence de eltin değil eşi robota katkıda bulunmuştur.
kayınvalidenin art niyetli yapmış olabileceğine inanıyorum ben...
benim anneannemde de aynı huy var.
her elimiz boş gittiğimizde ( ki huyunu bildiğimizden nadirdir)
teyzelerimin, kuzenlerimin aldıklarını sayar bana.
metaya aşırı önem veren insanların özellikleri bunlar.
ayrıca sizin yaptığınızda da ayıp bir şey yok.
eşiniz maaş bile alamamış hediye mi alacaksınız?
iyiki de gereksiz yere kartla bir şey almamışsınız. (ki zaten yokmuş)
Türkiyede o kadar kredi kartı zedeler varki.
insan geliri yokken harcama yapar mı?
ben de anneyim.
oğlumun parası olmayacak ama anneler günü için bana kazanmadığı paradan gelecek için borçlanarak hediye alacak.
öyle bir haşlarım ki onu.
en güzel hediyeyi vermişsiniz.
kayınvalidenizin ayağına gitmişsiniz. Onurlandırmışsınız.
nice gelinler var eşiyle hediyesini gönderip, elini öpmeye gitmeyen...
nedir bu hediye pompası yahu
bazen insana öyle oluyor canım bu bir takıntı değil aslında insan böyle şeyler söz konusu olunca kendini enayi yerine konulmuş gibi hissediyor...
gebelik güzel gidiyor tatlım yarın keseyi görücez ALLAH'ın izniyle...
Kızlar dün kv oturmaya gittik.Elini öptüm anneler gününü kutladım.Eşim maaş almamıştı hediye alamadık kendisine.olsun gidip hatırlayıp elini öpmekte en büyük hediye.mutfağa çayları doldurmaya gittim. mutfak robotunu gördüm.hayırlı olsun güle güle kullan dedim.oda saol görümcenle,kaynın ortaklaşa aldılar dedi.sonra kv içerdeydi.eltim geldi x ablanın aldığı robot güzel bende alacağım dedi.ortaklaşa alsaydılar x ablalan ortak aldık demezmiydi.eltim görümcemin aldığını söyledi.kv bana bak bak siz almadınız.diğer oğlumla gelinim bana hediye aldı nispetini yapmaya çalıştı.eltim aldığını niye saklasın.içimden amannn boşver nispetini yapsın boşvar dedim.ama sonra kafamda soru işareti oldu kim yalan söylüyor??? sizce kızlar eltim alsa ben aldım demezmiydi? ben derdi diye düşünüyorum ama kayınvalidemde karşı tarafı utandırmak için yalanda olsa dolanda olsa nispet yapan biri.keşke kayınvalideme onun yalanını nasıl farkettirebilirdim?
kaynanan eltinin aldığını söylememiş ki,ablanla kaynın ortaklaşa aldı demiş.muhtemelen eltinin haberi yok.bu işi 2 kardeş kendi aralarında yapmış.
olabilir belkide... bu yorumu 2 arkadaş daha yaptı.çünkü birkerede kayınvalidem yalan söylemesin.haklı çıksın istiyorum.bu arada bazı konularda sizin yorumlarınız dikkatimi çekiyor.genelde doğru yorumlar yapıyorsunuz.anlatmak istediğim o haklı olsun bu sefer ben haksız olayım.larisya neden kadını hep yanlış anlıyorsun diyeyim kendime.
böyle günlerde hediye değil... hatırlanmaktır önemli olan... Yanlış yapmış anneniz....
peki çok mu önemli.ister sen haklı ol, ister kaynanan olsun.huzurunun bozulmasına neden izin veriyorsun.bak saatlerdir kafan bu konuyla meşgul.böyle ufak tefek şeyleri görmezden gelin huzurunuz için
hiç farkında değilim saatten.yorumlar gelince cevap yazayım dedim.gerçekten saat 3 e geliyor.konu açınca insan takılıp kalıyor işte cevap yazacağım diye.hak benim için herzaman önemlidir.karşı tarafının haklılığı beni ona yakınlaştırır.başkasını bilmem ama bu hep böyledir.
peki çok mu önemli.ister sen haklı ol, ister kaynanan olsun.huzurunun bozulmasına neden izin veriyorsun.bak saatlerdir kafan bu konuyla meşgul.böyle ufak tefek şeyleri görmezden gelin huzurunuz için
Vallahi senin sabrinada hayran kaldim arkadasim
Bu ne boyle yahu? sen herseyi gormezden gelmeyi ne guzel basariyorsun oyle
bunun SIRRI nedir soylesene bizde yararlanalim, sahiden bak :))
Melek gibi biri olmalisin, sahiden sasirdim sana..inan bak..
Yada karsindaki insanlardan cok sert bir darbe yememissin..Aman yemede zaten.. istemem..
Ama insansin sonucta, senin hic mi damarina basilmadi cok merak ettim..
sevgiler
bak ne anlatacağım.bir anneler günü annemle kaynanama hediye aldım.hep ikisine de aynı şeyleri alırım her zaman.kaynanama verdim.aldı açmadan bir kenara koydu.bakmadı bile ne olduğuna.anneme verdim hemen açtı,teşekkür etti.
biz ailelerden uzak yaşıyoruz.2ay sonra tekrar gittik.hediyem hala koyduğu yerde açılmadan duruyordu.çok üzüldüm.dedim bir daha hiç bir şey almayacağım.aradan zaman geçti,anneme hediye alırken dayanamadım kaynanama gene aldım.benim içim huzursuz olacağına kaynanam önemsemesin dedim.
melek tabiiki değilim.sadece insanları olduğu gibi kabul ediyorum.yapılanları kafama takmıyorum.ben bana yakışanı yapıyorum
burada geçirdiğin vakti değil,dün kaynanandan beri kafana takılmasını yazmıştım.
bak ne anlatacağım.bir anneler günü annemle kaynanama hediye aldım.hep ikisine de aynı şeyleri alırım her zaman.kaynanama verdim.aldı açmadan bir kenara koydu.bakmadı bile ne olduğuna.anneme verdim hemen açtı,teşekkür etti.
biz ailelerden uzak yaşıyoruz.2ay sonra tekrar gittik.hediyem hala koyduğu yerde açılmadan duruyordu.çok üzüldüm.dedim bir daha hiç bir şey almayacağım.aradan zaman geçti,anneme hediye alırken dayanamadım kaynanama gene aldım.benim içim huzursuz olacağına kaynanam önemsemesin dedim.
melek tabiiki değilim.sadece insanları olduğu gibi kabul ediyorum.yapılanları kafama takmıyorum.ben bana yakışanı yapıyorum
Benim kayınvalidemde aldığım hediyeyi eltime vermişti.hediye verilirmi hiç.eltimin haberi yoktu benim aldığımdan.bende birşey demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?