Kayınvalidem nispet içinmi yalan söyledi eltimmi aldığını inkar etti çözemedim

hayır madalya vermiyecekler... birgünde olsun larisya sen yanlış anladın şu kadını diyeceğim.bu sefer ona değil kendime kızacağım.nerde o günlerrrrr.

hayır madalya vermiyecekler... birgünde olsun larisya sen yanlış anladın şu kadını diyeceğim.bu sefer ona değil kendime kızacağım.nerde o günlerrrrr.

Çalışıyor musunuz?

Çalışmıyorum canım evlendikten sonra işi bıraktım.eşim istemiyor çalışamayı israr etmeme rağmen.

Tahmin etmiştim, boşluktan bunları takıyorsunuz kafanıza işte.

Kendi akıl sağlığınız icin bırakın bunları.

insanların durumu olmaz alamaz alınacak diye bi mecburiyet yok...
geçen sene bizde bayağı pahalı ev ürünleri aldık,ama bu sene ne benim anneme nede eşimin annesine alamadık çünkü çok masrafımız var ve ablamın düğünü var masrafımız çok durumu düzeltince alırız yine problem değil böyle şeyler...

kayınvalide kendini değilde oğlunun cebini düşünse böyle davranmazdı zaten...
bence onun yalanına falan kafa yorma canım...
çok içinde kalırsa eltininde olduğu bi ortamda dile getirirsin yalansa çıkar ortaya zaten :)

Son düzenleme:
Tahmin etmiştim, boşluktan bunları takıyorsunuz kafanıza işte.

Kendi akıl sağlığınız icin bırakın bunları.

Buraya kafasına takılanları kimse yazmasın ozaman.akıl sağlığı için... öyle kendimi hırpalayacak kadar kafama takmıyorum.kafamda acaba soru işareti oldu yazdım.gayette akıl sağlığım yerinde.ben kv neler gördüm bu mu benim aklıma zarar verecek... ben aslında kv şu 6 ayın içinde yaşadıklarımı yazdım.birkaç seneye dönsek ilk diyeceğiniz şey aaaaa nasıl aklını kaçırmamışsıın bu kadınla.neler neler yaptı.o günleri aklıma bile getirmemeye çalışıyorum.kimse kimsenin çektiğini iyi bilemez.

Son düzenleme:

ayyy canım ağzından bal damlıyor.bende bunu demek istemiştim.fikir beklemiştim senden geldi bu canım.saolll aslında insan bazı yerlerde takılıyor.acaba oluyor bendemi bir yanlış var.ama sonra düşünüyorum hayırrr.hani onu haklı çıkarmak için kendimide sorguluyorum acaba biryerde hatamı yapıyorum diye.gebelik nasıl gidiyor canım inşallah herşey yolundadır.. :)

Siz sormuşsunuz o da söylemiş.Eğer siz sormadan 'ahh oğlumla gelinim sağolsunlar bir hediye aldılar ki çook güzelll'
deseydi ve bunu gün içinde defalarca tekrarlasaydı evet bir nispet vardır derdim.
Nispet böyle olmaz canım.Anlattıklarından ne alınan hediyeyi gözüne sokmak var ne de nispet yapıp,utandırmak.
Boşver uğraşma yalanını farkettireceğim diye.Maddi durumun yoktu almadın, alandan da Allah razı olsun.
Kullanan da güle güle kullansın.

Bence iki secenek var:

Birincesi, gorumceniz ve kayniniz almistir.. (Gelininde haberi yoktur :)
ikincisi, buyuk ihtimalle kaynananiz nispet yapmistir size..

Aman bosver arkadasim bu insanlar boyle iste.. Anca nispet yaparlar. Laf sokarlar..
Ama ben olsam, ikisinin de yaninda derdim eltime
"Ne guzel robot almissiniz x ablamla " diye..
o zaman eltinde derdi, yok ben almadim..
kaynananin yalani ortaya cikardi iste..

Ama yapmamissin.. artik gecikmis..
Kayinvalidenin huyu ise bu.. zaten yine bir koz verir sana.. o zaman yuzune vurursun..
Hic anlamiyorum ya nasil kucuk seylerle ugrasiyorlar bu kaynanalar!!!!!

ben sordumda gel bana yalanmı söyle dedim.evet ben sordum hayırlı olsun dedim.oda görümcemle kaynımın ortak aldığını söyledi buraya kadar herşey normal nispet yokkkkkkkkkkk.ama eltim görümcem aldı diyene kadar.kayınvaldem herzaman yaptığı birşey sen bak düşünmedin o düşündü demeye çalışıyor. yani herkez düşünmüş bir biz düşünmemişiisz.nispet olmayan şeyi olmuş gibi göstermesi.

Ne münasebet, ben yazmayın demedim, siz konu actınız ben de şöyle şöyle yapın dedim. Amaç sadece içinizi dökmekse geyik topiğine bir günlük acın oraya yazın istediğinizi.

Ben de biliyorum kimse kimsenin ne cektiğini bilmez. Ne güzel demişler; kapalı kaynar tencerem. bilinmez; et mi kaynar dert mi...

3. seçenekte eltiminde kaynımın aldığından haberi var.bana söylemek istemedi.ben seçenekten kaynımın almadığını düşünüyorum.kayınvalidem yalan söyledi.birkaçkere daha böyle yapmıştı.ben umursamadım ama boşver dedim.ama bunu sık yapmaya başladı artık.

geçmiyorum yahu.

vallahi hoşuma gitti...

hatıra defterimin bir sayfasını senin için ayırdık. yazar mısın derdik ya çocukken.

bu arada konu sahibine de yorum yapayım.

bence de eltin değil eşi robota katkıda bulunmuştur.

kayınvalidenin art niyetli yapmış olabileceğine inanıyorum ben...

benim anneannemde de aynı huy var.

her elimiz boş gittiğimizde ( ki huyunu bildiğimizden nadirdir)

teyzelerimin, kuzenlerimin aldıklarını sayar bana.

metaya aşırı önem veren insanların özellikleri bunlar.

ayrıca sizin yaptığınızda da ayıp bir şey yok.

eşiniz maaş bile alamamış hediye mi alacaksınız?

iyiki de gereksiz yere kartla bir şey almamışsınız. (ki zaten yokmuş)

Türkiyede o kadar kredi kartı zedeler varki.

insan geliri yokken harcama yapar mı?

ben de anneyim.

oğlumun parası olmayacak ama anneler günü için bana kazanmadığı paradan gelecek için borçlanarak hediye alacak.

öyle bir haşlarım ki onu.

en güzel hediyeyi vermişsiniz.

kayınvalidenizin ayağına gitmişsiniz. Onurlandırmışsınız.

nice gelinler var eşiyle hediyesini gönderip, elini öpmeye gitmeyen...

nedir bu hediye pompası yahu

Dalga geçme benimle yakalamışken sorayım dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…