Yanlış anlamayın ama bizim annelerimiz mükemmel, bizim annelerimiz anlayışlı ama karşı tarafın annesi her zaman tü kaka.
Tamam yalan söyledi, kv maddiyatcı, yalancı, sizi de mahcup etti, seneye para biriktirir kocaaman bir hediye alıp onun anladığı dilden konuşursunuz. Hala neyi uzatıyorsunuz anlamadım ki? Ortaya cıkarınca madalya mı verecekler, olan oldu.
hayır madalya vermiyecekler... birgünde olsun larisya sen yanlış anladın şu kadını diyeceğim.bu sefer ona değil kendime kızacağım.nerde o günlerrrrr.
Çalışıyor musunuz?
Çalışmıyorum canım evlendikten sonra işi bıraktım.eşim istemiyor çalışamayı israr etmeme rağmen.
Tahmin etmiştim, boşluktan bunları takıyorsunuz kafanıza işte.
Kendi akıl sağlığınız icin bırakın bunları.
insanların durumu olmaz alamaz alınacak diye bi mecburiyet yok...
geçen sene bizde bayağı pahalı ev ürünleri aldık,ama bu sene ne benim anneme nede eşimin annesine alamadık çünkü çok masrafımız var ve ablamın düğünü var masrafımız çok durumu düzeltince alırız yine problem değil böyle şeyler...
kayınvalide kendini değilde oğlunun cebini düşünse böyle davranmazdı zaten...
bence onun yalanına falan kafa yorma canım...
çok içinde kalırsa eltininde olduğu bi ortamda dile getirirsin yalansa çıkar ortaya zaten :)
Kızlar dün kv oturmaya gittik.Elini öptüm anneler gününü kutladım.Eşim maaş almamıştı hediye alamadık kendisine.olsun gidip hatırlayıp elini öpmekte en büyük hediye.mutfağa çayları doldurmaya gittim. mutfak robotunu gördüm.hayırlı olsun güle güle kullan dedim.oda saol görümcenle,kaynın ortaklaşa aldılar dedi.sonra kv içerdeydi.eltim geldi x ablanın aldığı robot güzel bende alacağım dedi.ortaklaşa alsaydılar x ablalan ortak aldık demezmiydi.eltim görümcemin aldığını söyledi.kv bana bak bak siz almadınız.diğer oğlumla gelinim bana hediye aldı nispetini yapmaya çalıştı.eltim aldığını niye saklasın.içimden amannn boşver nispetini yapsın boşvar dedim.ama sonra kafamda soru işareti oldu kim yalan söylüyor??? sizce kızlar eltim alsa ben aldım demezmiydi? ben derdi diye düşünüyorum ama kayınvalidemde karşı tarafı utandırmak için yalanda olsa dolanda olsa nispet yapan biri.keşke kayınvalideme onun yalanını nasıl farkettirebilirdim?
Uğraşmıyorum....ben sadece olabilir maddi durum el vermemiştir alamamışımdır.yani bunu gözüme soka soka neden nispet yaparak beni utandırmaya çalışıyor onu anlamadım.asla benim yapmayacağım birşey böyle şeylerde yalan söylemek.
Tahmin etmiştim, boşluktan bunları takıyorsunuz kafanıza işte.
Kendi akıl sağlığınız icin bırakın bunları.
Siz sormuşsunuz o da söylemiş.Eğer siz sormadan 'ahh oğlumla gelinim sağolsunlar bir hediye aldılar ki çook güzelll'
deseydi ve bunu gün içinde defalarca tekrarlasaydı evet bir nispet vardır derdim.
Nispet böyle olmaz canım.Anlattıklarından ne alınan hediyeyi gözüne sokmak var ne de nispet yapıp,utandırmak.
Boşver uğraşma yalanını farkettireceğim diye.Maddi durumun yoktu almadın, alandan da Allah razı olsun.
Kullanan da güle güle kullansın.
Sevgili eLmayRa
Benim konumada bir yorum yapar misin..:)
Beklerim inan.
Buraya kafasına takılanları kimse yazmasın ozaman.akıl sağlığı için... öyle kendimi hırpalayacak kadar kafama takmıyorum.kafamda acaba soru işareti oldu yazdım.gayette akıl sağlığım yerinde.ben kv neler gördüm bu mu benim aklıma zarar verecek... ben aslında kv şu 6 ayın içinde yaşadıklarımı yazdım.birkaç seneye dönsek ilk diyeceğiniz şey aaaaa nasıl aklını kaçırmamışsıın bu kadınla.neler neler yaptı.o günleri aklıma bile getirmemeye çalışıyorum.kimse kimsenin çektiğini iyi bilemez.
Tabi ki yaparım yakamoz. Yorum yapılacaklar listeme eklemiştim, seve seve...
Bence iki secenek var:
Birincesi, gorumceniz ve kayniniz almistir.. (Gelininde haberi yoktur :)
ikincisi, buyuk ihtimalle kaynananiz nispet yapmistir size..
Aman bosver arkadasim bu insanlar boyle iste.. Anca nispet yaparlar. Laf sokarlar..
Ama ben olsam, ikisinin de yaninda derdim eltime
"Ne guzel robot almissiniz x ablamla " diye..
o zaman eltinde derdi, yok ben almadim..
kaynananin yalani ortaya cikardi iste..
Ama yapmamissin.. artik gecikmis..
Kayinvalidenin huyu ise bu.. zaten yine bir koz verir sana.. o zaman yuzune vurursun..
Hic anlamiyorum ya nasil kucuk seylerle ugrasiyorlar bu kaynanalar!!!!!
Sevgili eLmayRa
Benim konumada bir yorum yapar misin..:)
Beklerim inan.
ilahi çok güldüm Allah da sizi güldürsün
istek yorum fena fikir değil hani
Farzedin ki yalan söyledi ne diye uğraşıyorsunuz ki? Bunun için harcayacağınız enerjiyi baska yere kanalize edin.
ilahi çok güldüm Allah da sizi güldürsün
istek yorum fena fikir değil hani
Dalga geçme benimleyakalamışken sorayım dedi
Dalga geçme benimleyakalamışken sorayım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?