Şu an gayet iyi ama o günler cidden zordu yani,olümden döndü,işin kötüsü düştüğünü bilmediği için arkadaşım,doktorlar neden olduğunu anlamakta bir hayli zorlandılar,sonra annesi bugün düşmüştü sandalyeden "dedi de teşhis konuldu çocuğa,söylemese belki kaybedeceklerdi ,halbuki annesine dese kızım düştü bugün uyutma istersen bir süre,kusarsa doktora götürün diye belki daha kolay toparlanacaktı minik,günlerce hastanede perişan olmayacaklardı. O kadar etkisinde kalmıştım ki bu olayın,kızım okula başlayınca(anaokulu dönemi)dedim ki her ne olursa olsun çarpma,düşme vb bana muhakkak haber verin diye zira çok korkmuştum.
Bizim gözetimimizde de olabilir,çocuklar düşe kalka büyüyorlar bu bir gerçek ama en azından aksi bir durum olursa ona göre hareket ederiz. Benim kızım da çok düşerdi,aşıri hareketliydi ama ben düştükten sonra uyutmazdım,kusma vb bir sorun oluyor mu bakardım,gece kalkıp az kontrol etmedim düştüyse şayet. Önemli olan bilip ona göre hareket etmek.
Sizinki minicik,derdini de anlatamaz,kussa bile normal gelir düştüğünü bilmezseniz, benim oğlum 6 aylık hala çok beslendiyse yada gaz çıkarırken kusabiliyor,bende bilmesem ve düşse hiç kötüye yormam şu an.
Bu sebeple kayınvalidenize elzem bir durum olmadıkca bırakmayın derim,aşıri rahat bir kadın çünkü anladığim kadarıyla,zaten 6 aylık oda sever gezmeyi artık ufaktan. Benim oğlum üzerimi giyinince dışarı çıkacağını anlayıp heyecanlaniyor artık keyfi yerindeyse.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi