Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğunuza kayınvalideniz baktığından, yazında gitmeleri gerektiği için böyle bir teklifte bulunmuş..
Söylenilenler gibi çok cahilce ya da kötü kayınvalide olduğu için teklif ettiğini düşünmüyorum..
Eşinizle konuşun, bir ortak yolu bulup vermeyeceğinizi söylersiniz..
bende kaynananın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.vermem dedikten sonra yazlıktan gelip gitmeyi teklif etmilş![]()
Bu teklifine dikkat etmedim.Bunu teklif etmişse artık hiç düşünmüyorum kötü niyetli olduğunu.Aksine yardımcı olabilmek için elinden geleni yapmış.
Bir kayınvalide söz geçtiği anda herşey olumsuz düşünülüyor..Bu ne kadar yanlış..
KİŞİ İÇİNİ KORURSA HER TÜRLÜ OLUMSUZ DÜŞÜNCE VE HİSLERDEN HAYAT çok daha güzel olur ve pişmek ve yanmak çok daha kolay olur hayata karşı.
evet canım konu sahibi böyle bir yorum yapmışeşim bilmiyorum diyor. olabilir diyor. onun kesin bir düşüncesi yok yani. ben vermem dedikten sonra da biz de yazlıktan gidip gelelim demeye başladı. Fakat bunun olmayacağını kendisi de biliyor yazlıkla evimiz arasında 45 dakika var ve evimizle işimiz arasında da bir o kadar mesafe var. Yani benim eşim de annesinin bizim kötülüğümüzü istemeyeceğine inanlardan anlayacağınız. Annesi diyorsa kötülüğümüz için demiyordur ona göre.
Oğlum emiyor hala ve kendisi bırakana kadar da emzirmeyi bırakmayı düşünmüyorum.
evet canım konu sahibi böyle bir yorum yapmış
ben yanlış anlamışım,kusura bakma,Yok canım bunu eşim söyledi sabah akşam yazlıktan gidip gelelim çocuk da yazlıkta kalsın dedi. FAkat böyle olursa sabah 5.30- 6.00 gibi erken bir saatte uyanıp yollara düşmek gerekiyor çünkü eşimin çalıştığı şirketin servisi eşimi saat 7' de evin önünden alıyor. Çocuk olunca zaten gece uykusu diye bir şey kalmıyor ki biz de en az gecede 3 kez kalkıyoruz. Bu tempoda yaşayabileceğimi sanmıyorum.
inşallah bu duruma düşmezsiniz.daha önünüzde aylar var.canınızı şimdiden sıkmayın.gün doğmadan neler doğar![]()
emzirmeniz en guzel bahane
hem esinizi hemde anlayissiz kayinvalidenizi kirmaniza gerek kalmaz
emen cocugu nasil gonderebilirim deyip konuyu kapatin ..
offff ne bu cahillerden cektigimiz ya
bizde kayinvalidemlerle ayri sehirlerde oturuyoruz 200 km mesafe var aramizda
en son gittigimiz hafta sonu donecegimiz aksam aglamaya basladi
hem agliyor hemde bi taraftan cok ozluyorum kuzucugumu gozumde tutuyor birakin bi hafta kalsin haftaya alirsiniz dedi laf arasi ..
oglum 1 bucuk yasinda emmiyor
anne sen bu kadar ozluyorsun agliyorsun
ben nasil dayanicam peki dedim ?
o erken uyudugu aksam gece kalkip uykusunda seviyorum ben onu sabaha kadar gozumde tutuyor sen bana kafayimi yedireceksin dedim
ee bende oglumu oyle seviyordum ama sana verdim sende bana ver dedi (bizim evin en meshur lafidir ) sana aslan gibi oglan verdim daha ne der surekli
ay istoyosan oglun kalsin ben benimkini asla vermem dedim
hem sen oglunu vermedin .. annem beni senin ogluna verdi gurbette olan senin oglun degil benim dedim
lafi uzatti durdu
cvp versen ayri dert sussan ayri dert
bazen sasiyorum ne yapacagimi :44:
Evet canım taviz tavizi doğurdu bile bu duruma geldik işte. Bugüne kadar vermediğim cevapların ceremesini çekiyorum. Eşime de hep söylüyordum bak diyordum annen benden benim yapamayacağım türden şeyler istiyor o da diyordu hı hı deyip geç diyordu. Ben de hep hı hı dedim. Bu sefer Hı hı dediğim her şeyi benden beklemeye başladı. Yapmayınca da kötü ben oldum. Onun asıl amacı önceden de yazdığım gibi çocuğu kendi büyütmek. Artık benim neyimi beğenmiyorsa bilemedim. Halbuki çok da araştıran okuyan bir anneyim oğlumu en iyi şekilde doktorlara sorarak büyütmeye çalışıyorum. Ama kendisini babannesi büyütmüş ya çok memnun kalmış oğlumu da kendisi büyütmek istiyor.bencede kabul edipte vermeyin yavrunuzu.daha zun süre kayınvalideniz bakacak sanırım.taviz tavizi doğurur.daha çok şeylerine evet demek zorunda kalırsınız daha sonra...