- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Yasemin8134
-
Vardi oyle bir konu kv bi de bekar gorumceyiydi sanirim yakalamisti o konu sahibi.Nasıl? Gerçekten var mı bu kadar patolojik tipler? Allahım tez yazılacak tipler! Emzirmek ve çocuk istemek de ne? Nasıl bir seconder kazanımlar...
Oh ne güzel şanslısınGalba bitek benim kaynanam farklıKimse bana güvenip çocuk doğurmasn doğuracak olan kendi baksın dio
Bir-kac kez hala oldum. Gozum gibi baktim.
Simdi anneyim, halasının gözü gibi baktigina eminim. Babaannesi de öyle. Onlarin da tek torunu. Gezdiriyorlar, yediriyorlar, park bahçe, oglen uykusu. Hersey yapiyorlar birlikte. Ben de bazen isimi yapiyorum, bazen esimle basbasa vakit geçiriyorum. Cocugum mutlu, babaanne hala mutlu, ben mutlu.
Insanlarin torun yegen sevgisine karsi bu kadar art niyetli olmayin lütfen
Ne büyük marifet12 yaşında kızım daha 1 kere bensiz gitmedi , gidemez bırakmam ,
ben çok sinir oldum sen olma sadece , çocuk dediğin annesının yanında kalır olmaz öyle şey diyeceksin ,
Oylesin öyleGalibaSanırsam Evet
Benim kaynanam alışmış.galiba o yüzden.rahatım ben en küçük gelin 8. Torun olacak kadın torun görmekte bezdiOylesin öylebizimkilere baksana nerdeyse nüfusuna alcklar
OlabilirBenim kaynanam alışmış.galiba o yüzden.rahatım ben en küçük gelin 8. Torun olacak kadın torun görmekte bezdi
KV cocugu mu emzirmeye calismisokuyunca sok gecirdim vallah o nasil ola ki? Tövbeeee Tövbeeeee....
Ayyy hayırlı olsunOlabilirbizimkinin 2.olcak ilkini fazla görmuyo
Ayyy hayırlı olsunsağlıkla doğsun inşaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?