Kayinvalidem sinir ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay amaan boş konuşmalar işte. Gerçekte yapılmayacak ama ağız alışkanlığı olarak herkesin söylediği şeyler.
Torunu bize bırakın bizim çocuğumuz olsun diye söylerler ne bırakan var ne bırakınca mutlu mesut torun büyütecek olan var. Laf olsun beri gelsin.
Bende kv ve anneme ben çocuk bakamam doğurursam 15 gün birinize 15 gün birinize bırakıcam diyorum
Onlarda bırak bırak, torun bizdeyken siz gelmeseniz de olur diye cevap veriyorlar
Gerçekte olacak mı, hayır.

12 yaşında kızım daha 1 kere bensiz gitmedi , gidemez bırakmam ,

ben çok sinir oldum sen olma sadece , çocuk dediğin annesının yanında kalır olmaz öyle şey diyeceksin ,

Annem kızım ıcın ıma edıyor ...benım kızım olur dıyor .her seferinde cevabı yapıstırıyorum..şakası bile bana güzel gelmıyor..eşim öyle şeyler sevmez ..o bırakmaz dıyorum...bana sarmasın diye...
Kayınvalidem bir gün baksa nevri donuyor o hiç istemez .
İlk çocuk da hersey üst uste geliyor ..takmamak eljnde degil ama yıllar gecınce umursamamayı ogrenıyorsun...desin dursun..

Kendini yemek yerine çaktırmadan işini bitir.
Ben mesela asla bir yere bensiz bırakmam dedim kibarca emanet çocuk risk, başına bir şey gelse sana da dert anneye de diyordum.
Kayınpeder ilk saç traşına ben götürücem dln diyordu. Yazın gitmeden kestirdim götürdüm kesemedi tabii
Zaten bir süre sonra çocuk da kimseye sevdirtmiyor kendini. Ben bile sevemiyorum. İster istemez o ilk hevesleri sönüyor.
takmayın ondan der onlar öyle

Bir-kac kez hala oldum. Gozum gibi baktim.
Simdi anneyim, halasının gözü gibi baktigina eminim. Babaannesi de öyle. Onlarin da tek torunu. Gezdiriyorlar, yediriyorlar, park bahçe, oglen uykusu. Hersey yapiyorlar birlikte. Ben de bazen isimi yapiyorum, bazen esimle basbasa vakit geçiriyorum. Cocugum mutlu, babaanne hala mutlu, ben mutlu.
Insanlarin torun yegen sevgisine karsi bu kadar art niyetli olmayin lütfen

Ben de sizin gibi düşünüyorum.
Artı topuklu ayakkabıyla bebeği tutmaya çalışıyor kısmını da hiç anlamadım. Bana biraz absürt geldi.

İyi o bebek benim dememiş benim kaynanam sırf ben sinir oluyorum diye bu bebek benim diyordu.. Birgün bu bebek allahin bana emaneti hiç kimsenin değil dedim bidaha benim demedi.. Tabi arada ben gelip bakacam falan diyordu o yolu vermedim.. Ayağı sakat oturup kalkmakta güçlük çekiyor illa ben bakacam diyordu..

Benim kaynanam alışmış.galiba o yüzden.rahatım ben en küçük gelin 8. Torun olacak kadın torun görmekte bezdi
Olabilir bizimkinin 2.olcak ilkini fazla görmuyo

KV cocugu mu emzirmeye calismis okuyunca sok gecirdim vallah o nasil ola ki? Tövbeeee Tövbeeeee....

Benimki de kaç defa yaptı bunu. Sinirim nasıl bozuluyordu anlatamam. Deli midir nedir bu kadınlar. Aklıma geldi yine tepem attı.

Konuyu ve cevapları okudum.. ciddi ciddi isteyenler var bebeği olmayıpta başkalarınınkine bana verir misin diye teklif edenler var. Benide istemişler küçükken annem tabi vermemiş. İsteyende babamın amcasının karısı. Allah tabiki kimseyi zor durumlara düşürmesin ama insan deli oluyor böyle şeylerin lafı bile can sıkıyor bence. Bu ayrı bir konu ama cevapları görünce aklıma geldi öyle

Neee? Topukluyla çocuğu mu tuttu, daha neler nasıl yapar bunu?!!!!! Nasıl bu kafalara geliyorsunuz cidden merak ediyorum. Evet belki kalmasını vs istemezsiniz ama bu kadar da abartmasanız mı acaba? Daha 5 aylık olduğu için farkında değilsiniz ama ileride Allah’ını seven bi alsın diyeceksiniz muhtemelen Gerçi evlat sevgisini(?) bu kadar abartanların kocasıyla kaliteli vakit geçirme vs gibi dertlerinin de olacağını sanmıyorum ama..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…