- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Yasemin8134
-
Bir-kac kez hala oldum. Gozum gibi baktim.
Simdi anneyim, halasının gözü gibi baktigina eminim. Babaannesi de öyle. Onlarin da tek torunu. Gezdiriyorlar, yediriyorlar, park bahçe, oglen uykusu. Hersey yapiyorlar birlikte. Ben de bazen isimi yapiyorum, bazen esimle basbasa vakit geçiriyorum. Cocugum mutlu, babaanne hala mutlu, ben mutlu.
Insanlarin torun yegen sevgisine karsi bu kadar art niyetli olmayin lütfen
Ne büyük marifet
Çocuğun dünyada sadece annesi mi var? Allah babayı, kardeşleri, nineleri, dedeleri, halaları, amcaları, dayilari, teyzeleri, kuzenleri vs niye yaratmış o zaman? Ne kadar bencilce bir düşünce. Belki çocuk onlarla vakit geçirmek isteyecek.12 yaşında kızım daha 1 kere bensiz gitmedi , gidemez bırakmam ,
ben çok sinir oldum sen olma sadece , çocuk dediğin annesının yanında kalır olmaz öyle şey diyeceksin ,
Çocuğun dünyada sadece annesi mi var? Allah babayı, kardeşleri, nineleri, dedeleri, halaları, amcaları, dayilari, teyzeleri, kuzenleri vs niye yaratmış o zaman? Ne kadar bencilce bir düşünce.
Belki çocuk onlarla vakit geçirmek isteyecek?
Sonradan gördüm, mesajimi düzelttimbir üstte başka bir arkadaşa açıklama yaptım canım ,
insan olana insan gibi davranmayı iyi bilirim , ama olmayana genede annemden aldıgım terbiye ölçüsünde davranıyorum ,
Hakli olabilirsin ama onun yüzünden niye çocuk sahibi olmadın ki?Feslegen Kokulu Nane ne oldu yazdıklarıma şaşırdın demi ,
torunu için canını veren neneler deler var , ben onları görğnce bile ağlıyorum istemsizce ,
ben o kadın yüzünden başka çocuk yapmadım , çocugumun günahını öbür dünyada çeksin inşallahhh ,
Hakli olabilirsin ama onun yüzünden niye çocuk sahibi olmadın ki?
Ben de çocuğumu kimseye güvenerek doğurmadım. Bakmazlarsa bakmasınlar, canları isterse.Elhamdulillah eşim ve ben yetiyoruz. Hatta ben sana daha ilginç bir şey söyleyeyim, benim annem çocuklarımı görmedi, isimlerini bile bilmedi.
Geçen sene vefat etti
Şimdi sen 12 senedir unutmamışsın, sana yazık. Bence destek almalısın. Umursamamalısın.
Iyi de siz gondermiyorum, gorusturmuyorum demissiniz yorumunuzda. Babaannesi bebegimi istemedi dememissiniz kiöyle bilip bilmeden ne büyük marifet demekle olmuyor hanımefendi ,
aramızda hiç birtartışma sorun yokken bana mı guvenıp dogurdunuz ben yatak flan alamam ben sizin çocugunuza bakmam ne yaparsanız yapı deseydi ,
ama bunların hepsinin sebebi, dogurdugum çocuk KIZ diye , yaptı bana bunları ,
sana daha anlatacak dünya kadar konu var ,
hee sen şimdi dersin ki sen yanlış anlamışsındır , ozaman sana bir örnek daha vereyim ,
geçen sene erkek torunu oldu ve diyor ki bırak ben bakarım , kızıma bakmamasının üzerinden tam 12 sene geçti yani 12 sene yaşlandı , ozaman yaşlıydı şimdi gençleşmedi ,
ben herkese hak ettiği gibi davranıyorum , ama buna fazla bile iyi niyetli davranıyorum ,
iyi günler
ayrıca gerçekten ihtiyacınız olduğunda hiç biri yanınızda olmuyor.merak etmeyin
hemen hemen her kv aynı şeyi söylüyor
he he diyin geçin
zorla kolunuzdan çekip alacaklar değil ya :)
sizin sinir olduğunuzu anladığından da yapıyordur
ya bende mi saflık var bilmiyorumayrıca gerçekten ihtiyacınız olduğunda hiç biri yanınızda olmuyor.
Iyi de siz gondermiyorum, gorusturmuyorum demissiniz yorumunuzda. Babaannesi bebegimi istemedi dememissiniz kigörüşmeyen siz değilsiniz, onlar. Cani isteyen sever, istemeyen sevmez, isteyen bakar, istemeyen bakmaz. Kimseye guvenip doğurmuyoruz neticede. Sevmeyen defolsun gitsin, cocuklarimiz kimsenin sevgisine muhtac degil. 12 yil yumruk gibi içinizde tutmussunuz yazik, kendinize zarar
Hee de geçBebegım 5 aylık ban diyorki ilerde burdan gitmek istemez ağlar bırakırsın bende hayır dedim hem 3.kat hem 2 görümcem sevmeyi bilmiyor hep uyarıyorum tutmayı bilmiyor falan güvenmiyorum 17 yaşında görümcem topuklu ayakkabıyla bebegı tutmak istiyor balkona çıkarıp baktiriyor ona diyorum bırakmam bırakırsın bu tane daha yaparsın ayy allahim çocuk emanet edilmez ben gibi bakmazlar sizce nasıl vazgeciririm bu düşünceden ilk torun bide off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?