Kayinvalidem sinir ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne büyük marifet

öyle bilip bilmeden ne büyük marifet demekle olmuyor hanımefendi ,
aramızda hiç birtartışma sorun yokken bana mı guvenıp dogurdunuz ben yatak flan alamam ben sizin çocugunuza bakmam ne yaparsanız yapı deseydi ,
ama bunların hepsinin sebebi, dogurdugum çocuk KIZ diye , yaptı bana bunları ,

sana daha anlatacak dünya kadar konu var ,
hee sen şimdi dersin ki sen yanlış anlamışsındır , ozaman sana bir örnek daha vereyim ,

geçen sene erkek torunu oldu ve diyor ki bırak ben bakarım , kızıma bakmamasının üzerinden tam 12 sene geçti yani 12 sene yaşlandı , ozaman yaşlıydı şimdi gençleşmedi ,

ben herkese hak ettiği gibi davranıyorum , ama buna fazla bile iyi niyetli davranıyorum ,
iyi günler

12 yaşında kızım daha 1 kere bensiz gitmedi , gidemez bırakmam ,

ben çok sinir oldum sen olma sadece , çocuk dediğin annesının yanında kalır olmaz öyle şey diyeceksin ,
Çocuğun dünyada sadece annesi mi var? Allah babayı, kardeşleri, nineleri, dedeleri, halaları, amcaları, dayilari, teyzeleri, kuzenleri vs niye yaratmış o zaman? Ne kadar bencilce bir düşünce. Belki çocuk onlarla vakit geçirmek isteyecek.

düzenleme : yukaridaki yorumu görmeden yazdım. Bizim söylediğimiz normal nine ve dedeler için geçerli.

bir üstte başka bir arkadaşa açıklama yaptım canım ,
insan olana insan gibi davranmayı iyi bilirim , ama olmayana genede annemden aldıgım terbiye ölçüsünde davranıyorum ,

Feslegen Kokulu Nane ne oldu yazdıklarıma şaşırdın demi ,
torunu için canını veren neneler deler var , ben onları görğnce bile ağlıyorum istemsizce ,

ben o kadın yüzünden başka çocuk yapmadım , çocugumun günahını öbür dünyada çeksin inşallahhh ,

Hakli olabilirsin ama onun yüzünden niye çocuk sahibi olmadın ki?
Ben de çocuğumu kimseye güvenerek doğurmadım. Bakmazlarsa bakmasınlar, canları isterse. Elhamdulillah eşim ve ben yetiyoruz. Hatta ben sana daha ilginç bir şey söyleyeyim, benim annem çocuklarımı görmedi, isimlerini bile bilmedi.
Geçen sene vefat etti

Şimdi sen 12 senedir unutmamışsın, sana yazık. Bence destek almalısın. Umursamamalısın.

boşver daha fazla -üülmek istemiyorum sabah sabah ,

Ciddiye alma seni kızdırmak için yapıyor

Kp esime çocukları alalım biz bakalım demiş. Bizden yaklaşık dokuz saatlik uzak bir yerde oturuyorlar. İki yaşında ikizleri. Güldük geçtik. Kızımda da verin derdi. Canımı veririm yavrumu vermem derdim.
Çok takılıp üzülmeyin yani her anane babaanne der. Kendi annemiz söylese daha normal geliyor. Aaaa bak beni düşünüyor diyoruz. Karşımizda ki insan art niyetli değilse takilmamak lazım.

Iyi de siz gondermiyorum, gorusturmuyorum demissiniz yorumunuzda. Babaannesi bebegimi istemedi dememissiniz ki görüşmeyen siz değilsiniz, onlar. Cani isteyen sever, istemeyen sevmez, isteyen bakar, istemeyen bakmaz. Kimseye guvenip doğurmuyoruz neticede. Sevmeyen defolsun gitsin, cocuklarimiz kimsenin sevgisine muhtac degil. 12 yil yumruk gibi içinizde tutmussunuz yazik, kendinize zarar

Sanki elinden almış ta kendini kapıya koymuşlar gibi konuşuyor. Kv konusunda benim de problemim oldu ama bu kadar da her lafindan gıcık olmayın yani abartmayın sizde kv olacaksınız topuklu ayakkabıyla sen dışarı çıkınca çocuğunu kim taşıyor?
Gidin allah aşkına işinize ya allah dert vermeyince insana böyle sudan şeylere üzülür oluyorlar işte kurban olduğum allah daha kaynana görmemiş.

ayrıca gerçekten ihtiyacınız olduğunda hiç biri yanınızda olmuyor.
ya bende mi saflık var bilmiyorum
benim kv (gerçi ben çalışıyordum hala çalışıyorum o baktı sağolsun 5 sene büyük kızıma)
hep derdi bana bu bizim oldu siz bir daha yapın diye :)
gülerdim hiç dert etmezdim
bende mi bir gariplik var acaba diyorum bazen

küçükken bakmadıkları çocuguma şimdi gel bizde kal bize bak gibi cümleler kuruyorlar ,
bende onun için avuçlarını yalarlar diyorum ,

Çocuk ufakken kaynanalar bırak bırak diye tutturuyolar, anne ise asla bırakmam bilmem ne diyo. (BU KESİNLİKLE BENİM, KV VARKEN TUVALETE BİLE GİTMEZDİM)
Çocuk 1 yaşına girdikten sonra karıştırmaya iş yaptırmamaya başladığındada anne kaynanaya bırakmayı düşünüyo ama kaynana bu sefer hiç bakmaya niyetlenmiyor sensiz durmuyo ağlıyo vs deyip duruyo

birde ikinci çocuğu yapta büyüğünü bana bırak saçmalığı var, onu da ilki biraz büyüdüğünde demeye Başlarlar

Ciddiye bile alınmayacak insanları dert edip konu açıyorsunuz..
"Sen öyle san. Karşında taşıyıcı anne mi var? Çok istiyorsan kendin yap" deyip geçmeniz gerekir.

Annesi sizsiniz kimse alamaz yani. Niye panik yapıyorsunuz?

Bazı kv ler oğlunu kocası yerine koyduğu için onların çocuklarını da kendilerinin sanabiliyorlar. Geline de kuma muamelesi yapıyor.
Şizofrenik hareketler ama var yani. Çok da kurmayın kafanızda..

Görümceye çocukla balkona çıkmak yasak diye net olarak söyleyip geçin. Ya da korkuluk kenarında durmasın çocukla. Çıkarsa alın kucağından.
Bu noktada biraz pimpirkli geldiniz bana ama istemiyorsanız çıkarmayın..

Hee de geç ne takıyorsun ki. Sonucta ozaman geldıgınde bırakmak bırakmamak senin elinde. Münakaşaya girmeye bile gerek. Ay valla öle olur bırakırım bakarsın de geç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…