- 10 Ekim 2016
- 16
- 1
- 86
- 28
- Konu Sahibi Karamelek012
-
Kv. Surekli her konuda beni azarliyor tersliyorum anlamiyor konusmuyorum evine gitmiyorum anlamıyor hep aynı annemlerle ayni binada oturuyorlar ne zaman anneme gitsem eve gidince beni ariyor ne kadar soguksun buraya gelince ilk bana gelecekesin demedimmi filan diyo 1 yillik evliyim 1 senedir ayni kadin ne yaptiysam olmadi esime soyledim annesinden biraz cekiniyo idare etsen diyip duruyo geçen hafta esim kahvaltiya cagirmis yediler filan neyse pat diye yatak odama daldi biseye bakacakmis bende yatak odama bi daha boyle girme dedim yemedim senin yatak odani bir daha evinede gelmem diye bagirdi gitti bir dahada konusmadi bizimle ben kusturdum diye suclu oldum .. ne yapicam ben bu kadinla
Ya esim ailesine asiri duskun iki gun sonra gidelim diye tutturacak yok diycem sonra yine basliycak gidelim diye mutlaka bi gun yine gidicez yani yuz yuze gelicez ben daha once kimseye soguk davranmadim nasil davranmam gerekiyo ne yapmam gerekiyo hic bi fikrim yokgelmesin hic de barismaya calismayin son küslük ebedi kalsin
Ya esim ailesine asiri duskun iki gun sonra gidelim diye tutturacak yok diycem sonra yine basliycak gidelim diye mutlaka bi gun yine gidicez yani yuz yuze gelicez ben daha once kimseye soguk davranmadim nasil davranmam gerekiyo ne yapmam gerekiyo hic bi fikrim yok
Haklisiniz tabi ama dedigim gibi kahvaltiya geldiler sabah 9 ve esim yeni kalkmisti odami toplayamamistim kahvalti hazırlamaktan ve daginik oldugunu belirttigim halde pat diye girdi kirli sepetime kadar karistiriyor ve ben doldugum icin uyarmak istemiştim sadece ayni bina konusuna gelince bende zaten oyle yapiyorum ama yinede yaranamiyorum anneme geldigim zaman zile basip napiyosn filan diye soruyorum ananami geldin yine filan diyo halbuki 2 gun ona gidiyorsam 1 gun anneme gidiyorumKayınvalidenin tavrı hoş değil tabi ki ama ben sizin tavrınızı da hoş bulmadım.
Benim evimin tüm odalarının kapıları açıktır, ailelerimiz rahatça girebilir.
Kayınvalidem dolabımdan etek, baş örtü v.s. alabilir.
Nihayetinde özel eşyalarımızı ortalıkta bırakmıyoruz.
Aynı binada otursalar anneme gideceksem de anneme giderim, kayınvalideme gideceksem annemin kapısını çalar hal hatır sorar ben oraya gidiyorum derim.
Annemden çıkarkende mutlaka ona uğrar hal hatır sorardım.
Kayınvalidem böyle birşey söylerse de ben bugün anneme geldim, sana da uğrayacağım derim.
Yada kayınvalidemi de annemlere çağırırım.
Gerçi bu iki ailenin ilişkisine de bağlı.
Ya esim ailesine asiri duskun iki gun sonra gidelim diye tutturacak yok diycem sonra yine basliycak gidelim diye mutlaka bi gun yine gidicez yani yuz yuze gelicez ben daha once kimseye soguk davranmadim nasil davranmam gerekiyo ne yapmam gerekiyo hic bi fikrim yok
Kirli sepetini karıştırmak nası hastalıklı bir ruh halinin ürünü?Haklisiniz tabi ama dedigim gibi kahvaltiya geldiler sabah 9 ve esim yeni kalkmisti odami toplayamamistim kahvalti hazırlamaktan ve daginik oldugunu belirttigim halde pat diye girdi kirli sepetime kadar karistiriyor ve ben doldugum icin uyarmak istemiştim sadece ayni bina konusuna gelince bende zaten oyle yapiyorum ama yinede yaranamiyorum anneme geldigim zaman zile basip napiyosn filan diye soruyorum ananami geldin yine filan diyo halbuki 2 gun ona gidiyorsam 1 gun anneme gidiyorum
kendisi gitsinYa esim ailesine asiri duskun iki gun sonra gidelim diye tutturacak yok diycem sonra yine basliycak gidelim diye mutlaka bi gun yine gidicez yani yuz yuze gelicez ben daha once kimseye soguk davranmadim nasil davranmam gerekiyo ne yapmam gerekiyo hic bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?