Kayınvalidem sürekli bana bağırıyor

Karamelek012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
16
1
86
28
Kv. Surekli her konuda beni azarliyor tersliyorum anlamiyor konusmuyorum evine gitmiyorum anlamıyor hep aynı annemlerle ayni binada oturuyorlar ne zaman anneme gitsem eve gidince beni ariyor ne kadar soguksun buraya gelince ilk bana gelecekesin demedimmi filan diyo 1 yillik evliyim 1 senedir ayni kadin ne yaptiysam olmadi esime soyledim annesinden biraz cekiniyo idare etsen diyip duruyo geçen hafta esim kahvaltiya cagirmis yediler filan neyse pat diye yatak odama daldi biseye bakacakmis bende yatak odama bi daha boyle girme dedim yemedim senin yatak odani bir daha evinede gelmem diye bagirdi gitti bir dahada konusmadi bizimle ben kusturdum diye suclu oldum .. ne yapicam ben bu kadinla

bence küslüğünü koru bu ne ya... ne demek, ufak çocuk olsa ilk önce bana geceksin diye direktif verilmez

gelmesin hic de barismaya calismayin son küslük ebedi kalsin
Ya esim ailesine asiri duskun iki gun sonra gidelim diye tutturacak yok diycem sonra yine basliycak gidelim diye mutlaka bi gun yine gidicez yani yuz yuze gelicez ben daha once kimseye soguk davranmadim nasil davranmam gerekiyo ne yapmam gerekiyo hic bi fikrim yok

eşin gitsin eşine ailenle görüşme diyemezsin ki, yanlarında bende olmalıyım o zaman diyosan, muhabbete katılma, sıcaklık gösterme, soruylara evet hayır diye kısa cevaplar ver madem, ziyaretleride olabildiğince kısa tutun

bu kv size çektireceğe benzer siz labali olmayın sınır koyun konuşurken bile sizli bizli olun saygısız asla olmayın bazı insanlar sen çirkefliklerine karşılık verdikçe bundan zevk alırlar dahada çirkefleşirler

Kayınvalidenin tavrı hoş değil tabi ki ama ben sizin tavrınızı da hoş bulmadım.
Benim evimin tüm odalarının kapıları açıktır, ailelerimiz rahatça girebilir.
Kayınvalidem dolabımdan etek, baş örtü v.s. alabilir.
Nihayetinde özel eşyalarımızı ortalıkta bırakmıyoruz.
Aynı binada otursalar anneme gideceksem de anneme giderim, kayınvalideme gideceksem annemin kapısını çalar hal hatır sorar ben oraya gidiyorum derim.
Annemden çıkarkende mutlaka ona uğrar hal hatır sorardım.
Kayınvalidem böyle birşey söylerse de ben bugün anneme geldim, sana da uğrayacağım derim.
Yada kayınvalidemi de annemlere çağırırım.
Gerçi bu iki ailenin ilişkisine de bağlı.

Saygi çerçevesinde altta kalmayın. Her zaman seviyenizi koruyun karşı taraftan bir seviyesizlik gorseniz dahi.Sizli bizli mesafeli olun hicbirzaman ona sen demeyin.Yerinizi siz belirleyin karşı taraf değil.

Haklisiniz tabi ama dedigim gibi kahvaltiya geldiler sabah 9 ve esim yeni kalkmisti odami toplayamamistim kahvalti hazırlamaktan ve daginik oldugunu belirttigim halde pat diye girdi kirli sepetime kadar karistiriyor ve ben doldugum icin uyarmak istemiştim sadece ayni bina konusuna gelince bende zaten oyle yapiyorum ama yinede yaranamiyorum anneme geldigim zaman zile basip napiyosn filan diye soruyorum ananami geldin yine filan diyo halbuki 2 gun ona gidiyorsam 1 gun anneme gidiyorum

eşine açıkca de, bu kadar kormasın annesinden. ezdirmesin sizi. olur mu öyle şey canım. saygı karşılıklıdır. odaya dalmak ne demek ki üzerine bi daha da gelmem ne demek. gelmesin işte. eşinin önce kendini sonra seni savunmayı öğrenmesi lazım sizin huzurunuz için. savunma dediğim ille kavga etsin demek değil tabiki. açıklamasını eşiniz yapsın.

Kirli sepetini karıştırmak nası hastalıklı bir ruh halinin ürünü?
Böyle bir duruma şahit olsam,, anne çamaşır mı yıkayacaksın ayy ne makbule geçer derdim.
Ama odam dağınık ta olsa sıkıntı etmezdim, ay aceleyle toplayamadım derdim herhalde.
Gidip gelme durumunu da gayet iyi idare ediyormuşsunuz, bundan ötesi de olmaz bana göre.

Ayni yerde oturmalari iyi.olmamis.kv sonradan tasindi.benim annemle iliskim farkli olacak tabi ki.telefonla denk geliyirdu ariyordu sokak gurultusu geliyirdu ya direkt nerdesin diyordu.anneme gidiyorum. Neden gidiyorsun dedi.normal cevap veriyordum.bir ara ustuste geldi.niye gidiyon nicin gidiyon cevabini biraz sert verdim.sonra anneme laf demeye basladi.birsey daha oldu.ben iliskiyi soguttum.haksizdi.ben ona da gidiyordum.sonra barismak iicn eve geldi
Ozur diledi.sonra agladi.neymis beni kiskaniyormus.hay allah im dedim uzuleyim mi sevineyim mi. Bilemedim
O gun bugun daha da sormaz.

Saygısız insan.
Büyük büyüklüğünü bilecek ki, küçükte küçüklüğünü bilsin.
Terbiyesizlikle kimse saygı kazanamaz.
Kayınvalidenizin yaptığı düpedüz terbiyesizlik.
Uzak durun, bırakın ne hali varsa görsün...

kendisi gitsin
"kusura bakma sen kendin git gel.. annen beni sevmiyor her gördüğünde üzüyor yıpratıyor. İlla ki karşılaşırsak saygımı korurum ama bir daha gidip gelmemeye çalışacağım" diyin.
ve koruyun tavrınızı.. zamanla mecbur değişecek..

Esimle birbirimizi cok severek evlendik halada oyleyiz aslinda bana cok duskun ama annesine karsi boyle sessiz olusu kendinden sogutuyo hic bi cevap veremiyo esimle kotu olcam ondan korkuyorum

Senin yatak odanda neye bakabilir acaba?
:)) ney lazim oldu acaba? Cok merak ettim. Oyle pat diye ugrayacak.
Yap kahvaltini cek git. Amannn amannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…