kayınvalidem susmakla yalan soylemediğini düşündü???

sormadım çünkü bir sorun daha çıksın istemedim açıkcası sadece bundan sonra bir yere giderken soyle anne izin alayım dedim sustu cevap vermedi....

ben kv mi anlıyorum zaten ona gitme bebeğime bak demiorum ki yalnızca soyle diorum ... ben başkasının çocuğunu severken kendi çocuğumdan daha dıkkatlı davranırım onu eğip bukmem ısırmam ağlayıncaya kadar sıkmam bunaltmam cımcıklemem bunları görünce aklım orda kalıyor ...

sormadım çünkü bir sorun daha çıksın istemedim açıkcası sadece bundan sonra bir yere giderken soyle anne izin alayım dedim sustu cevap vermedi....
En doğrusunu yapmissiniz.en nihayetinde çocuğumuza bakıyor alınız mecbur iyi gecireceksiniz.şimdilik konuyu kapatin.bundan sonra gene aynisini yaparsa sert tepki verirsiniz bu sefer.sonuçta o bakıyor olsada annesi sissiniz.oda sizin icinizi rahat ettirmeli.gözünüzü arkada biraktirmamali

Olayin tam nedeninı bilmeden elestirmek olmaz istemiyorum diyosaniz vardir bi nedeni hak veriyorum.eltiye guven olmaz.

En doğrusunu yapmissiniz.en nihayetinde çocuğumuza bakıyor alınız mecbur iyi gecireceksiniz.şimdilik konuyu kapatin.bundan sonra gene aynisini yaparsa sert tepki verirsiniz bu sefer.sonuçta o bakıyor olsada annesi sissiniz.oda sizin icinizi rahat ettirmeli.gözünüzü arkada biraktirmamali
emin ol istediğim bu ben kımseyı bunaltmak istemem sonuçta o insanında gezme hakkı var gezsin ama nereye gittiği ve gıttığı yerde kimlerin olduğuda onemli ...

ben kv mi anlıyorum zaten ona gitme bebeğime bak demiorum ki yalnızca soyle diorum ... ben başkasının çocuğunu severken kendi çocuğumdan daha dıkkatlı davranırım onu eğip bukmem ısırmam ağlayıncaya kadar sıkmam bunaltmam cımcıklemem bunları görünce aklım orda kalıyor ...
Ben fazla coşkulu seveni hırpalayanı gördüm ama cimcikleyen görmedim
Tuhaf..

Canım ben seni anlıyorum. Üç yıl bebegimiz olmadı şimdi hamileyim. Bu 3 yılda annemle yaşıt olan eltim sanki yasitiymisimcasina benle uğraştı. Her ortamda çocuğumuz olmadığı için beni rencide etti. Eşime arayip beni kötüledi. Daha bir suru olay var. Simdi hamileyim. Çocuğum doğduğunda ne görsün istiyorum ne de dokunsun. Şükür ki Rabbim duami kabul etti. Torunu oluyor da memlekette olacak doğumda. Gelip sahte sahte sevicekti sinirlerim allak bullak olacaktı en güzel günlerimde.

aslında elti niyetiyle bakmıorum olaylara ama o kişi bana beni ve bebeğimi sevmediğini soyluyor hemde bunu en hassas olduğum donemde soyluyor tabiki yaşanmışlıklarımız var birbirimizden hoşlanmayız ama insan bebeğini gozunde koruyor...

Canım ben seni anlıyorum. Üç yıl bebegimiz olmadı şimdi hamileyim. Bu 3 yılda annemle yaşıt olan eltim sanki yasitiymisimcasina benle uğraştı. Her ortamda çocuğumuz olmadığı için beni rencide etti. Eşime arayip beni kötüledi. Daha bir suru olay var. Simdi hamileyim. Çocuğum doğduğunda ne görsün istiyorum ne de dokunsun. Şükür ki Rabbim duami kabul etti. Torunu oluyor da memlekette olacak doğumda. Gelip sahte sahte sevicekti sinirlerim allak bullak olacaktı en güzel günlerimde.
yani sonuçta o insanın iyi niyetli olmadığını biliosunuz düşüncesi bile sizi rahatsız etmiş ... savcılığa şikayet et yazmış biri ne kadar yazmak için yazılmış bir cümle ... ne diycem savcıya eltim cimciklio mu :D

yani sonuçta o insanın iyi niyetli olmadığını biliosunuz düşüncesi bile sizi rahatsız etmiş ... savcılığa şikayet et yazmış biri ne kadar yazmak için yazılmış bir cümle ... ne diycem savcıya eltim cimciklio mu :KK70:
Beni sevmeyen birinin cocugumu da samimi duygularla sevecegini düşünmüyorum. Insan başına gelmeden atıp tutuyor. Beni de rahatsız ederdi böyle bir durum. Ki fırsatınız da varmış. KV niz söyleyebilirmis size. Ses te etmediyse siz söylediğinizde; bi daha yapmaz inşallah. İnsanlarla geçim de anlaşmak da çok zor. Ve tek tarafın çabasıyla olmuyor maalesef.

hayır onu severken hırpaladığını gormedim tuaf bir kadın kendi çocuğu 4 yaşında surekli benim bebekle kıyaslıo o bukadrlıkken oturmazdı surunmezdi ben her çocuk farklı dedim çok biliomuşum :d

yorumları okursanız anlarsınız... bide şunu soyleyim bikaç saat ya da bir saat bunun onemi yokki sonuçta bebeğimi guvende hıssetmem onemli olan bir anne için bundan daha muhım ne var ?

ilk cümlene kayınvalıdemı sevmem dıye baslıyorsun ama cocuguna baktırıyorsun neden? ama konunda haklısın haber edebılırdı.

kayınvalidem bakıo olabilir ben izin alıcam demişim o bana haber vermio bu bunu gerektiren bişi yani sizin gözünüzde ... zaten imkanım olsa baktırmam herşey siyah ya da beyaz mı soylediğim şeyin karşılığı bu olmamalı.... kv sonuçta anne deil anne kadar koruyamaz...

burdaki yorumları anlamıyorum.. sonuçta çocuk senin çocuğun ve kime götürülüp kime götürülmediğine sen karar verirsin.. ister haklı ol ister haksız.. ister çocuğuna zarar ver ister verme.. çocuk senin nasıl istersen öyle yaparsın..
işten gelemio olsan ayrıl kendin bak derdim bu kadar üstüne düşüyorsan ama madem rahat izin alabiliosn kv de bunu bilio oraya giderken seni çağıracaktı sen de gelip çocuğunu alacaktın o da nereye isterse oraya gidecekti bu kadar net..
kv.ler anneler torunlara bakıyor diye onların sahibi değiller.. bizim yardımcılarımız olmaları lazım.. tamam çok karışmamak lazım sonuçta allah razı olsun bakıolar ama bir takım kurallara da saygı göstermeleri gerekli.. sana katılıyorum..

sevmemle onun bebeğe bakması arasında bir bağlantı yok bence kaç kişi kvsini seviyorki?

Back
X